Holmön

Idag ska jag och Ghekka på holmön och titta på stefan. Det kanske finns annat och se oxå eftersom det är visfestival men framför allt ska vi kika på stefan. Kommer att bli trevligt. Det enda jag egentlige oroar mig för att själva båtresan till ön. En jävla färja som tar 40-50 monuter.... och det är ganska långt ifrån vindstilla idag. =(

Skam den som ger sig.

Och till er andra så önskar jag en trevlig kväll vad än ni ska göra.

laters

Me and Ia!



FULLA, SVETTIGA OCH FAB!


mr. fish it!



I sommar har jag funnit en ny hobby. Vi har varit och fiskat ett par gånger i veckan. Det är faktiskt sjukt nice även när det är dåligt väder. Mest för att då får man mer fisk. På bilden sitter jocke och fifflar med nåt. Vissa dagar blir det bara mer trassel än andra. Jag vet att att jag tjatat om det ganska mycke på slutet men jag är sjukt glad att jag har såna trevliga grannar och vänner. TACK FÖR ALLT!
Jag var med Jenny och Nike och fiskade igår och låt oss säga att jag och Jenny har lite mer slappa fiskeregler än vad Nike har. Då gäller det att hålla spöet med båda händerna och vara tyst och man får inte stoja. =)

Jag försökte hitta nån fler bild från våra fiske eskapade men det är inte direkt så att man är till sin fördel när man är ute i vildmarken... Jag ber om ursäkt för min uppenbarelse.






Det brukar alltid vara jocke som gör värsta jävla proffs eldarna. Denna gången hjälpte jag till... Haha! Den blev iaf stor och hög. =)





Det är lite blandade bilder från olika gånger vi varit iväg. Det är alltid lika roligt.... utom den gången när det var millimeter ifrån att Jenny tappade min permonyckel i sjön. That was not cool!


αγαπώ


runt det går runt...

Ibland känns det som om allt snurrar runt i två miljoner km/h. Jag har för mycket i huvudet nu för tiden. Känner att jag borde göra nåt för att bli av med  lite tankar men allt känns jobbigt. Som att jag skulle vilja måla eller sy eller skriva musik men det känns så fruktansvärt tungt att ta sig an det. Jag vill oxå umgås och träffa vänner och gå ut och äta och köra lite krog häng. Men det är oxå så jävla skönt att vara hemma i mörkret och sitta stilla och stirra. Inget gör ändå att tankarna blir färre. Jag har en person som jag kan prata med om allt... eller nästan allt. Men jag börjar tro att det kan bli för mycke för den. Det är inte min mening att slita ut min vänskap, det är bara lätt hänt. Dessutom skäms jag för mig själv och önskar ibland att jag inte sa så mycke som jag gör. Och det är trots att jag inte säger mina andra hundratals saker jag har i huvudet.

I'm sorry... Och jag menar det.


MINNA



Varför ska du bo så långt bort. Vem ska jag då göra hyss med. I need u!

Kraaaaaaam


Sara dagen

Idag hade min kära kombo namnsdag. Det var nämligen Sara dagen idag. Och vad innerbär detta... Jo, Kenneth fyllde år idag så vi åkte dit och käkade tårta och fika. Och när vi kom var det redan fullt hus där så det kändes lite som kaos. Kan oxå bero på att hälften av alla som var där inte pratade svenska. Men dom var väldigt trevliga och när kaoset lagt sig lite var det super nice.

xtrema samlare

När man säger samlare så får det en lite fina ton än vad det egentligen är. Jag har sett på den där nya tv serien som går på trean om folk som köper/hittar/får saker som dom tar hem men kastar aldrig nåt. Att åka på dollarstore eller rusta eller öb flera gånger i veckan för att köpa billig skit som man inte har någon användning för. Jag blir illa berörd av att se på det. Kanske för att saker, högar med gamla tidningar, trasiga verktyg, plastlådor, golfklubbor får det att krypa i skinet på mig. Nästan så pass att jag får panik över att se det på tv bara. Att leva i skit vare sig det innebär smuts eller saker är ett liv jag inte önskar någon. Och jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan ha någon som helst innre frid om man lever i kaos.

Jag vill inte måla ut nån, men någon eller några kanske kommer att känna sig träffade. Men till er vill jag bara säga att jag menar inget illa. Det är mer en kännsla av hjälplöshet inför erat problem. Och en oro för ert välbefinnande.
Jag önskar att det gick att fixa men tydligen så måste man först inse att man har ett problem och sedan ta tag i det själv för att det inte bara ska börja om.

Mina händer skakar och jag är lätt illamående bara av det där jävla tv programet. Känner ett starkt behov av att gå och städa nu. Det är nog ganska personligt för just mig att reagera så starkt. Är faktiskt själv lite förvånad över hur mycke det fortfarande än i dag påverkar mig med oreda....

Tur att jag kan leva i min bubbla i hjärnan där allt alltid är rent och prydligt ordnat. Där det aldrig är ett veck på duken eller ens en tvdosa som ligger snett. Jag vet att jag är lite manisk men det skiter jag i.

today is a good day...


vill se...




anonyma bloggkommenterare...

Jag vet inte ens var jag ska börja. Hur kommer det sig att man kan vara såååå jävla tuff och ha åsikter när man inte ens vågar stå för det? Om folk tycker illa om mig så gör det fan inget. Jag tycker förmodligen sämre om er ändå era stinkande luder. Se jag vågar stå för vad jag säger. Är det också så att folk har jävligt lite för sig i sina egna patetiska liv så att man måste hålla fast vid minsta lilla "spänning" som händer i någon annans liv. Jag skulle fan skämmas om jag gick runt och tänkte på skit som hände någon annan för vad... två år sen? Let go! MOVE ON! Och om dessa allternativen känns för svåra så face up för fan och stå för vad du tycker.


Dessutom så stör det mig när folk skriver kommentarer och det enda dom har att säga är typ att man har stavat fel eller skrivit konstigt eller att man har fel info. Det ska väl för fan inte vara så jävla noga. Vem fucking bryr sig!!???!?!?!

Inglorious Bastards


Måste säga att det var en jävligt skön rulle.... SÅ DET SÅ!


besökarna...

Igår kom mamma och mor-mor upp till stan och hälsar på. Så igår kväll åkte jag och Kaina till deras hotell och käkade middagsbuffé. Där fans lite alltmöjligt och det var ett väldigt bra pris. Mycket gott.

Idag kom dom hit och provade "mina" goda macarones och sedan åkte vi till slöjdarnas hus i vännes. Eller det ligger lite närmare än vännes. Vid vindelälven för att vara ärlig. Det var jätte fint där och det fanns massa med hantverk så mor-mor fick värmeslag av allt tittade och mössprovande.

Efter det så åkte vi och shopade lite och sedan efter tanterna svalkat sig i en kalldusch så käkade vi middag på invito. Det var en super god pasta med kyckling till mig och mamma. Kaina och mor-mor åt istället laxpasta. Som tydligen oxå var riktigt jävla god.

Imorgon ska dom åka hem och det tycker jag är tråkigt men man får väl hoppas att dom kommer och hälsar på snart igen. =)


over and out for now....


våra macarones

Okej, jag erkänner nu när jag såg bilden på dom andra att våra kanske inte ser xakt ut så. Men jag är suuuuuper nöjd. Både med att jag tycker att dom är jävligt gulliga och dels för att dom blev super goda. Först tyckte jag att dom med brun fyllning var godast. Men efter ett tag ändrade jag mig och gillade jordgubbsfyllningen bättre... Men nu är jag nog tebax på att gilla pärontryffel fyllet bäst. Kanske för att jordgubbskrämen blev lite lös... Men den var så jävla god så det är nästan dött lopp. Jag är iaf taggad som få att testa att göra dom igen och testa andra smaker. =)

Dessutom vet väl alla som känner mig att jag älskar mini format på stuff... Och dessa gröna mumsbitar var uuuunderbara. ME SOOOOOO HAPPY!










Tack tack jocke.... =)


Ny vecka...

Äntligen känner jag mig lite peppad att göra nåt kul. Känns som om jag lever i en jävla dimma till och från. Är nog ganska i obalans i allmänhet just nu men just idag känns det bra. Som om det kan vara värt att andas en dag till.
Och om det inte skulle vara värt så har Jocke lovat att döda mig. ;)

Idag.... eller ja nu blir det väl mer inatt... ska vi testa att göra macarones.



svi får se om våra blir lika snygga som dom på bilden. =) Men det tror jag nog... Minst lika snygga. =)

 


ont, det gör ont, men det går

Fy fan! Känns som om det är läge för dom berömda.... Jag ska fan aldrig dricka igen! Men vi vet ju alla att det är BS.

Måste hoppa in i duschen och tvaga bort lukten av lik innan jag kan bli levande igen.... Fördelen är iaf att jag hade sjukt roligt igår. Sofia med sitt fluffiga hår och bra musik. Mycke rätt folk. Gooood times alltså.

och innan jag glömmer...

Idag åt jag och min bästa Kaina världens godaste middag. Det var en gooood sallad med mycke fyllning. Grillad Halloumi, lök och tomat som serverades tillsammans med världens godaste fläskfilé som vi fick av Hube.

Så.... TACK TACK TACK TACK TACK TACK HUBE FÖR KÖTTPÅSEN!

Hoppas att du får det kungligt roligt där borta i staterna. Och jag är inte avvis... Jag tycker att din klänning är lite konstig bara. =)

och så var det över...

Igår var jag ute och gick med min kära grannpöjk och hans byracka och blev jävla uppäten av mygg. Mina ben har tagit ordentligt med stryk och dessutom har jag klöst sönder dom. Det blöder ganska bra när man med hjälp av en nagel gräver sin väg in under myggbettet och försöker att utrota klådan. Och som en liten guldkant så är min myggspray slut och jag vet inte var man kan hitta mer OFF! nu för tiden.


Idag vaknade jag av att mina fotleder försökte driva mig till vansinne med klåda. Och när jag väl var vaken efter mina typ två timmars sömn så kollade jag telefonen och såg att Elisabet skrivit och sa att hon skulle komma till mig vid tolv. Det var bara att kasta sig i dushen och tvaga (läs tvålklia) sin lekamen.

Efter det så åkte jag en sväng på verkstaden med lite grejer som dom glömt i min bil. Och sen begav jag mig till umedalen. Där hookade jag upp med Ghekka och kollade in hennes nya lägenhet. Så var det så fint väder att vi bestämde oss för att promenera in till stan. Catrin tog min bil och körde den in till stan och jag och Glukk gick. Det var så jävla trevlig och skönt. Dels för att det var hundra år sedan jag träffade Ghekka och dels för att det var så jävla skönt väder. Detta får mig oxå att fundera på varför jag och ghekka hänger så sällan.... Måste bli bättre på att höra av mig. Jag vet att jag alltid säger det men att jag aldrig gör det.... Så, it's up to u babe!
Tack som fan för idag iaf. Jag önskar att alla fick ha en vän som du. Men inte du, för du är min.


Onsdag.

Igår var det tisdag. =)

Min trognaste vapendragare...



Keep smilin', keep shinin' Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for



 For good times and bad times I'll be on your side forever more
That's what friends are for







4 life... I love u!


ibland önskar jag....

... att jag aldrig träffat dig. Du får mig att känna mig omtyckt, glad, spontan, viktig, intelligent. Du gör mig lycklig när du lyssnar på all skit jag har att säga. Du gör att jag vill lyssna på allt du har att säga, din röst värmer mig. Du gör mig förvirrad, ledsen, ensam, övergiven, tom.

...att du visste allt som fanns i mitt huvud.

...att frågor som folk frågar mig kan få svar. Att det fanns ett svar. Eller att dom slutade att fråga.

...att jag inte fanns.

RSS 2.0