Jag betalar om någon kan skjuta haggan!




JÄVLA SATANS HELVETES FÖRBANNADE IDIOTISKA NASTY FUCK FACE!!!!!!

          VARFÖR KUNDE DU INTE BARA ÅKT TILL BLÅKULLA SOM ALLA ANDRA HÄXOR. DET SKA BLI MIG ETT SANT NÖJE ATT FÅ LÄMNA SKITEN OCH DRA VIDARE. HOPPAS ATT JAG ALDRIG NÅGONSIN MÅSTE PRATA MED DIG IGEN. HOPPAS ATT DU FÅR GÅ EN PLÅGAM OCH UTDRAGEN DÖD TILL MÖTES SÅ ATT VÄRLDEN SLIPPER DITT FULA JÄVLA ANLETE. ELLER ÄNNU BÄTTRE... HOPPAS DU BLIR RIKTIGT SJUK OCH MÅSTE FÖRLITA DIG PÅ ATT ANDRA MÄNNISKOR GÖR SITT "BÄSTA" FÖR ATT HJÄLPA DIG. JÄVLA SATANS FITT KÄRRING!

I love my uppviglar friends!


Dom ser så snälla och oskyldiga ut... men tro mig... UPPVIGLARE!

miss u bitches!


Blogg krig

Jag har länge varit sugen på att starta ett blogg krig... Enda sedan jag skaffade min blogg för vad som känns som hundra år sedan så har jag varit sugen på att starta ett blogg krig. Och det kan väl hända att jag har käftat lite med andra bloggare via bloggen men det har aldrig blivit nåt krig av det. Men nu... Jag vet att jag har lovat vissa personer att vara snäll och skötsam men... jag är ju ändå jag. ;0)


GIVE ME.. don't GIVE ME

 JAG SKULLE KUNNA DÖDA FÖR EN SNUS!!!! ÅÅÅÅÅåååÅÅÅååååååÅHHHH! SUGEN!

              fattar inte ens varför jag slutat att snusa... jag vill ju så fasligt gärna ha en liten snus... bara en liten....

Mmmmm


Soooommaaaar!

Fy fasiken vilket skönt väder det var idag. Tillochmed när det var slut på sol och ganska kallt var det endå skönt ute. Jag längtar till alla varma sköna sommar nätter som vi har framför oss. Jag längtar till alla sköna slapp dagar som jag kan dega i Kainas stuga. Jag ser fram emot att slänga mitt spö i nydalasjön och plocka upp en riktigt stor jävla fisk. Men mest av allt längtar jag till sommar nätter och lite skönt uteserverings häng....

Och nu till något helt annat... Du som detta angår vet vad jag menar....

Det finns inga rätt eller fel. Det finns inga borde, måste, eller skulle. Det finns inga regler eller pekpinnar. Bara kärlek, omtanke, glädje och sorg. Och jag finns här genom allt även när jag inte behövs... ♥

Iia and me


jag väntar med spänning...

Fy satan vad jag skulle tycka att det var nice om du kunde hitta lite ryggrad och säga till mig vad du egentligen tänker. Låt mig höra alla dina bittra ord och din avsky. Det skulle vara så jävla skönt att få skratta åt din idioti to-your-face.

BRING IT!!!

Sol i sinne, brun inne...

Det har hänt så sjukt mycket på slutet att jag inte ens vet var jag ska börja. Tror helt enkelt att jag skiter i att säga något alls om allt och säger istället att igår var jag på sofias 30 års fest. KUNG! Måste säga att man har fan tjej fest för sällan. Det är ju fan klockrent att bara festa med damer. Det är ingen jävla konkurans eller censur. Det är bara brutal ärlighet och vulgärt uppförande. Så jävla bra.

Sitter just nu och funderar på om jag ska klä mig och gå ut i det fina vädret eller om jag helt enkelt ska sitta inne med min gråt och käka lunch och se på parenthood... Tror det blir parenthood först och sedan en promenad när min iPod laddat färdigt. Man vill ju inte promenera utan musik.

Och till Minna... Snön har äntligen försvunnit. Det finns några berg kvar på parkeringar och så men annars är det typ snö fritt även i norrland. =) Me like.

ett litet just ja...

Vem fan föredrar att ha kvar Rodney i huset framför Patrik???? Jag är besviken på den jävel som röstade. Om alla bara hade låtit bli att rösta som jag gjorde då hade Rodney åkt för han hade fler nomeneringar än Patrik. Men NEJ folk ska alltid lägga sig saker dom inte har med att göra.

UT MED NASTY-MAN-RODNEY!

Mouahahahahaaa!

Idag fick jag höra typ det roligaste jag hört på länge. Och jag vet att det är taskigt att skriva det när jag sedan inte kan säga vad det är. Men jag kan verkligen inte säga nåt för det skulle verkligen peka ut vissa inblandade. Men tro mig. Jag skrattade länge och väl. Var riktigt skönt faktiskt.
Vad som var lite mindre skönt är däremot att jag har ganska ordentlig träningsvärk idag. Det känns ändå ganska bra för det var ett tag sedan men det gör ju oxå ont. Så jag hoppade att träna idag och får göra ett försök imorgon istället. Kanske hämta min iPod som blev färdig lagad idag. Så att jag får lkite mer peppande musik på min tränings playlist.

Nu ska jag snart käka kina mat med min övertrötta kompanjon Kainurt och sedan ska jag ta en promenad med "he-that-needs-sleep". En skön dag faktiskt fast jag har hört ryktas att det är ganska kallt ute idag. Får pälsa på mig för jag är grymt sugen på prommis.

Rock on and live free!

i april anda..



För att säga något snällt om mig själv så att andra får veta vad jag säger... Läskigt. Men... Jag tycker att jag har fina ögon. Jag gillar bruna ögon i allmänhet men mina blå är riktigt fina. Tycker jag iallafall.

Söndag/måndag

Nu är det natt... igen. Det verkar vara ett återkommande fenomen det här med nätter. Jag klagar verkligen inte. Jag tycker tvärtom att det är ganska nice. Det blir mörkt och tyst. Skönt helt enkelt. =)

Denna veckan som gått har varit kantad av guldkorn och avslutades med en suuuuuper skön dag idag. När jag passade på att få in mitt tredje träningspass för veckan. Jag har faktiskt kunnat hålla mitt april-löfte riktigt bra så jag hoppas att det kommer att gå lika bra nästa vecka. Men det här med att vara glatt inställd är fan inte helt lätt.

Nä nu ska jag gå och sortera tvätt så jag slipper göra det imorgon innan jag ska tvätta och sedan hoppa i säng. Imorgon är en ny dag, och gamla moa skulle sagt att en ny dag innebär nya problem. Men nya jag säger att en ny dag innebär nya möjligheter. Haha!

Sov gott alla och lycka till med provet Hube.

simma lungt!

sunshine




...on a cloudy day...


...

...måttligt besviken...


SKJUT MIG!!!

Jag har under en veckas tid nu gjort allt jag kunnat för att vara glad och hållit en ganska obitter attityd.(för att vara jag) Men så i morse när jag vaknade så kände jag ett starkt avgrunds hat växa innom mig och ju längre jag är vaken dessto värre verkar det bli. Ska snart åka och träna så jag hoppas att jag kan få ut lite aggressioner. JAG HATAR ATT VAKNA! JAG HATAR FOLK! JAG HATAR ATT AAAAAAAHHHHHHAAAAA!!!!
Undra om det kanske hade varit bättre om jag inte hade haft en sån bra vecka? Då kanske jag inte skulle haft massa upplagrad irritation som vill komma ut nu.
Det har iaf över lag varit en bra vecka även fast jag fått veta saker som jag verkligen ångrar att jag frågat om.

I tisdags gick jag en promenad ner på stan. Det var första gången i år och det var ganska trevligt. Fast om sanningen ska fram så var jag fan genom kall innan vi var framme. Men det var ändå nice. Sen i Onsdag så fyllde ghekka år så då var jag dit och käkade tårta. Jag hade köpt en lampa till henne som jag tyckte kändes väldigt hon. Och tydligen så tyckte hon det med för det visade sig att hon redan hade en. =/ Men hon blev nog glad ändå. Jag fick oxå äta världens största bit av en asgod schwartzwald tårta. Sen igår var jag på torsdags lunch med Ia och snackade snippski. haha. it was fun! Och efter det sprang jag på Jocke så vi snackade lite skit. Oj oj, jag glömde nästan att säga att Kaina har fan skämt bort mig i veckan. Hon har lagat massa mat till mig. Bland annat en SUPER god natt kebab tallrik och mormors lax. YUMMO! Som sagt en ganska bra vecka generellt. Så varför är jag då så arg???


HEMMA!

Borta bra men jag har en jävligt skön säng hemma. =)



Och äntligen har jag mina brickor igen. Satan va störigt att inte se nåt på typ en vecka. Känns som om det kommer att ta några dagar för mig att ställa om till seende igen.

Var hos doc idag, och jag håller inte på att dö. Är tydligen överansträngd i bröstmusklerna och det kan påverka både hjärta och lungor. Så jag får helt enkelt leva med det. Dom tog lite prover oxå men dom tar ju hundra år att få svar på.
Sen fick jag lunch av Kaina. GÖTT! Kyckling wok och tzatsiki. Ja jag väljer att stava så...

Och så April-löftet.

Jag har bestämt mig för att göra det i två delar. Eftersom jag har varit borta i en vecka och inte rört en fena så är första delen att jag ska träna minst 3 ggr i veckan och då menar jag på gymmet. All annan träning är välkommen men den räknas inte. Del två är att jag måste fan sluta vara så jävla bitter. Det här går fan inte. Så... Jag ska varje dag tänka en bra sak om mig själv eller träffa någon som gör mig glad eller säga något snällt till någon. Eller alla tre på samma dag. Men jag måste göra minst 1 av dom varje dag. Och redan nu känner jag att jag är jävligt skeptisk och känner att det känns som bullshit. Men för att komma igång passar jag på att säga...
Det är skönt att vara hemma och jag är glad för att jag har fått träffa världens bästa Kaina och Jocke idag. =)

 


tänt var det här... eller släkt

Idag hade min mega mäktiga mamma styrt upp mat till alla oss 17 stycken som kom för att käka middag och snacka skit. Det var jätte roligt att träffa Helge för jag har inte sett henne sedan i sommar. Det var på tiden. Fick oxå träffa hennes kille Oscar. Han hade ingen blå apelsin. =)
Oscar verkade iaf trevlig och dom var söta tillsammans. Jag tycker dom verkar passa bra ihop. Annars idag har jag fått min permo fixad och fått en ny slang till den andra. Så jag kanske måste flörta lite med Jocke eller Olle för att den ska hamna på plats. =) Jag är ganska bra på att flörta när jag vill något.. tror jag. Det lär väl visa sig.

När jag äntligen klev upp i morse hade min mamma bakat scones och styrt upp ost och marmelad. GOTT! Kändes lyxigt att få nybakat bröd när man var nydushad och fräch.

Nu ska jag käka kvällsis och se på big brother, fast det enda jag gjort idag är att jag har ätit så är jag ganska hungrig. Ska bli gött me te och macka. Kanske en tredje tårtbit.

Nu när det är april så måste jag komma på ett nytt månadslöfte... får göra det imorgon.
Just ja... en liten notis bara... Jag är ganska besviken att jag inte blivit lurad något idag.

i'm on the outside...


mouahahaa!

Dagens avsnitt av Big Brother var typ det roligaste jag sett på tv på jäääävligt länge. Och det var typ dom sista tjugo minuterna som gjorde det. HAHA! Jag rekomenderar starkt att ni kollar det. Bigbrother finns på nätet och det är gratis i typ en vecka. Avsnitt 35. SE DET!



Och till dig... Du vet vem du är... Det är helt okej att svara på sms. =0p~~


RSS 2.0