Äntligen helg

Fredag idga och jag har just läst Hubes bidrag till novell tävlingen. Det var bra. Blir lite tveksam till om mitt bidrag kommer att hålla måttet. Men nu är det gjort och inskickat iaf. Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Jocke är för ovanlighetens skull ledig så jag gissar att vi kommer att spendera all tid i sovrummet. ;) haha. Vi ska försöka att få det som vi vill alltså. Fixa sängen och möblera om och sånt. Vi har ju haft en liten flytt paus så det börjar väl vara dax att ta tag i det igen. Men jag det känns lite tråkigt tycker jag. Jag skulle helst vilja glida runt i myskläder hela helgen och spela tv-spel, käka godis och glo på film typ. Eller så vill jag bara det just nu för att jag har galet ont i kroppen.

Igår gjorde jag pasta med köttfärs sås till middag. Inte så fancy men det var jätte god kfs. =) Och sedan hade jag gjort efterrätt. Pannacotta eller catalana pannacotta var det egentligen. Det var delissssssh! Hade apelsin klyftor till. Dom smakade inte så mycke men det var ändå gott att ha till.

Jag är oxå jätte glad över min nya telefon. Man kan ju fan göra allt möjligt med den. Och den är rosa och fin. Jag kanske måste skaffa ett sånt där silikon fodral till den för jag har ju en liten förmåga att tappa saker så jag vill att den ska vara så skyddad som möjligt. Försökte att blogga från den men ibland är jag lite retardo så jag fattade inte riktigt hur man skriver. Men det är bara en tidsfråga. Jag ska nog klura ut det.

Nu ska jag se om jag har några rena kläder eftersom jag glömde att tvätta igår så är det ingen självklarhet att det finns något rent att ta på sig. Men jag hoppas att ni alla får en bra helg och simma lugnt!

svartskalle

Nu är det gjort. Ser ut som om jag har en svart mössa på mig. Jätte fint. Men ge det några dagar så kommer det att bli bra. Nu ska jag åka på vip kväll på Make up store. Jag har inte varit på det på typ ett år eller nåt. Känns lite konstigt faktiskt, men nu blir det iaf. Håll tummarna för att jag ska vinna något fint i lotteriet. Ha det bäst alla utom du som vet vem du är. Jag HATAR dig! Mouahahahahaaa!

ja jag ska...

färga håret alltså... Det ser ju förjävligt ut, jag vet. Men jag har köpt färg så jag ska styra upp. =) Och klippa mig lite.

still nothing...



Visst ser jag jääävligt inspiread ut. Hur svårt kan det vara att skriva en liten fucking novell?


when I...


Det är blankt

Tänkte att jag skulle skriva en novell till en stor novell tävling som har sista inskicknings datum den sista denna månad. Men det står fan still. Hjärnan känns tom, det enda som poppar upp är saker jag borde göra, vill gör, undviker att göra och saker som tydligen händer vare sig jag gör dom eller inte.

Får kanske släppa taget och inte tänka på det så kanske jag kan skriva ihop nåt.

Later's!

Jag är bortskämd.

På det bästa tänk bara sätt någonsin så är jag bortskämd. Jag har verkligen världens bästa vänner och familj. Tack, tack, tack till alla som uppvaktade mig på min födelsedag. Jag blev jätte glad för alla som kom och hörde av sig. Dessutom så fick jag ha min mamma här. Det händer ju inte jätte ofta att jag lyckas fira födelsedag med någon från familjen så jag fick passa på att njuta. Det är oxå så att jag är barnsligt förtjust i paket. Jag älskar verkligen överraskningar och jag fick massa med super bra saker. Som alltid ifs. Men det är egentligen så noga vad man får utan mer att man får nåt. I like. Och med det sagt så kan jag skryta med att jag fick av min moster+1,mormor+1 och mamma+1 en ny dator. Så jävla nice. Bara att ha en egen dator som jag kan använda hur jag vill känns super kung. Dessutom kommer jag att kunna spela wc3 med både strekken och Pebs nu. =) Och på tal om Pebs som kanske är världens bästa pojkvän så fick jag en ny mobiltelefon. En rosa xperia ray. ME LIKE! Var lite skeptisk till touch men nu när jag har det så gillar jag det faktiskt. Dessutom kan jag spela angry birds hur mycke som helst. Så nu kanske Hube får ha sin telefon ifred. Och på tal om Hube fick jag av henne och Olle ett spel. Typ TP men det hette Geni. Vi testspelade det igår och det var roligt. Lagomt svårt. Sen fick jag massa andra saker oxå. En väldigt efterlängtad vattenkokare fick jag av Kaina. Trodde inte att jag skulle sakna att ha en så mycke som jag gjorde. Har hunnit använda den oförskämt många gånger sedan jag fick den. Av ghekka fick jag örhängen och en ny assistent. Men det vet hon inte om ännu att hon gett mig. Jag tänker nämligen ta den presenten så fort jag får chansen. Av Ia fick jag Proaktiv för facet. Har börjat använda det så vi ser väl snart om det hjälper. Och av Nike fick jag en liten söt påse med hårsnoddar och hårspännen. Dessutom fick jag ett fint kort som hon hade gjort själv och ritat en bild av mig. Av Marita (jockes mamma) fick jag en tvål som luktade Kanel och den luktade galet gott och starkt så jag ställde in den på toan för att sprida lite godare lukt än kattbajs. Fick oxå en gullig lite "burk" med choklad i. Jag ska ta kort på den någon dag, den var jätte fin.
Om jag glömt något så ber jag om ursäkt. Jag är iaf jätte glad för att ni alla finns och för allt jag fått. Jag är som sagt ganska bortskämd med väldigt väldigt bra vänner.

Det var en super nice födelsedag och gott fika. Jag kommer att blogga lite bilder så snart som jag får tummen ur. Det enda som jag egentligen saknade var Minna och Strekken. Kanske nästa gång. =)

Åter igen TACK TACK TACK!!!! =)

tidigt en söndagsmorgon.

Vaknade före sju och kände ett starkt behov av att snabbt kliva upp. Kan oxå vara så att jag hela veckan har legat i sängen ganska länge så jag tänkte igår att jag skulle försöka ta mig upp före tio idag. Det jag inte hade tänkt var att jag skulle vakna i ottan. För när jag vaknar vid sju och kliver upp och går på damernas så är man ju inte tillbaka i sängen förän vid åtta. Då hinner inte jag somna om för att sedan snooza från kl nio. Så nu är jag istället vaken och har satt igång lite kaffe. Tänker oxå koka te och käka massa med mackor och kanske lite skorpor.

Sen har jag fullt upp idag. Ska byta däck på jockes eller nu mer mammas bil. Sedan ska vi städa det sista i hans lägenhet och lämna nyckel imorgon. Efter det ska det handlas och kokas soppa och sedan baka. Måste oxå hinna kasta in en städning och tvättning där någonstans. Tror att det får bli lite senare. Ett ganska stort pluss med detta är att det är svin fint väder och vi ska ju börja våra uppdrag utomhus så jag får en solgnutta idag iaf. =)

På tal om något helt annat så löper Dolly. Hon går runt och skriker och tycker väldigt synd om sig själv. Dessutom har hon mer än en gång underveckan försökt att få Ture att bedriva otukt med henne. URK! Det värsta är att Ture faktiskt skulle göra det om han bara fick. Dom är lika störda båda två. Och på tal om djur och störda.
Igår fixade vi iordning en säng så att mamma ska ha något att sova i. Så gick jag in i gästrummet idag och kollade efter nåt då såg jag att någon jävla katt har spytt i sängen. =( En stor jävla fläck på den nya madrassen som aldrig ens har blivit soven i. Jaja, det är ju bara att gilla läget när man har djur. Det är ju som det är. Man älskar ju dom jävlarna men man blir ganska less ibland.

den är återfunnen

Jag hittade telefonen samma kväll i tvättkorgen. Jocke ringde och sedan var det bara att leta efter vibrerande delar i tvätten. =)

Men idag insåg jag något inte lika roligt. Jag har ju nästan alltid min kamera med mig i väskan. Så var jag och lunchade idag och tänkte ta ett kort. Då insåg jag att hela min display är fucked. Det har spruckit. Jag gissar att den har legat i min väska som har hängt på kroken och sedan har jag backat in i något. =( Den fungerar fortfarande att fota med men det är ändå sugigt. Går heller inte att se på korten man tar.

Nu ska jag iaf gå och baka lite tror jag. Vill ju ha något att bjuda på när det är dags för kalas igen. Och på tal om kalas. Stoooooort GRATTIS till Strekken som fyller år idag. =) Hoppas du fick många paket och massa med fika tillsammans med vänner. Vill också veta vad du hade för smak på dina makaroner.

vart är du???

Jag hittar inte min telefon. =( När jocke kommer ut ur dushen så ska jag tvinga honom att hjälpa mig att leta. Det är ju oxå ganska svårt att hitta den genom att ringa eftersom jag inte har ljud på. Hoppas att den dyker upp snart iaf. Blir ju lite nojig utan den.

the end of an era

Det känns faktiskt ganksa konstigt att Kaina från och med idag officiellt inte bor här längre. Hur fan tar man det till sig? Det är skumt som fan för mig att vi faktiskt har bott ihop i typ 11½ år och nu är det inte så. Det ser ju ganska lika ut här hemma bara några mindre förändringar än så länge vilket gör att det är ännu svårare att fatta att det inget är sig likt. Varje gång som jag går in i "Kainas rum" så känner jag mig lite skyldig. Det är ju inte okej att rota i någon annans rum. Men nu är det ju inte någon annans rum. Så jävla skumt!!

Grrr... Försökte att lägga upp lite bilder men datorn vill inte riktigt det.

Jaja... Nästa gång kanske.

RSS 2.0