Ljus i mörkret...

Det finns iaf en liten silver line....

Heros ska börja på fyran den femte september. =)
(finns dock en risk att det kommer att gå samtidigt som Grey's =( )

Satan må ta dem.

Jag är helt galet less på folk som har jobb som dem uppenbart inte är kompitenta för. Vad ska man göra när man har en personal chef som inte ens fattar vikten med att ha en bra relation till personalen. Som inte fattar att det sliter på alla när det inte finns tillräckligt med folk. Som inte fattar att man tillslut inte vill jobba om man aldrig ens får ett tack för allt man hoppat in och jobbat x-tra.

Hur kan man inte se sambandet mellan allt detta? Hur kan man inte fatta att om det inte finns en ordinare pesonal så går det ju inte att sätta in en vikarie under en period för denna person som inte finns? Måste man inte ha någon att vicka för om man ska kunna vicka?

DÖD ÅT ALLA SOM VI KAN KALLA FÖR ADAMS FRU!

image55

Köpa lite? =)

Tänkte bara att jag skulle lista några ställen på nätet som är ganska roliga att shopa från. Har inte testat alla men det är iaf ganska roligt att titta runt. =)

Diabro.net

Asos.com (farligt... farligt =) )

Nelly.se

Accessora.se   (jag vill ha en rosa wilma portfölj =) )

Laredoute.se

Ellos.se (klart underskattad... man måste inte köpa tantkläderna och dom har design märken oxå)

Baglovers.se (den är ganska seg men det är billigt)WHAAAZZZZZ UP!

Idag har jag inte gjort så mycke. Träffat några vänner jag inte sett på länge och käkat kina mat. Annars är det typ inget som hänt.

Fick paket på posten här om dagen och provade de kläderna idag. Och det var skönt att de passade perfa. Det är bra, tycker det är jobbigt att skicka tillbax skiten.

Ha't.

Make it up...

Här är mina fina polare på M.U.S helt jävla galna hela bunten. =)

image54

                                                                  Kaina ... Elin ... Mandy

Mästaren.

Som om hon aldrig gjort annat svänger hon med vispen och sleven och slänger ihop ett gott gott bröd. Samtidigt som muffins gräddas i ugnen typ. My pal... me luv.

Mästerligt. =)

image53

Sofia!


Hmm..

Jag har äntligen fått fingrarna ur för att fixa mina naglar. Så tid är bokad och fixning is coming my way. =)
Annars har det väl inte hänt så mycke. Min bror åkte genom stan idag men tog han fem minuter för att hälsa på sin favvo syster. Nope. Förbannade unge!

Oxå hittade jag en ny sida med kläder på nätet idag som jag kunde shopa från. Börjar bli en liten nasty vana att handla kläder när jag inte har annat för mig. Nu har jag oxå skaffat mig en tradera identitet efter att jag läst minnas blogg. Och jag måste säga att jag är lite tveksam. Jag fattade knappt hur man la bud och sedan måste man vänta i hundra år innan man får veta om man får några grejjer och så kanske man inte ens får dom... Nää. Rea shopa är mer min grejj. Märkes grejjer till billiga priser. Typ Dior skor och väskor för mindre än halva priset. =)

Nu ska jag se om jag kan gräva fram mina körsbär ur kylen och sedan natta mig själv innan klockan blir för jävla mycke.

...B T W...

I LUV U ALL!

image52

Bhaaa.....

Som vanligt sitter jag och tänker på vad jag skulle vilja göra med mitt hår. Dessvärre finns inte så mycke jag kan göra utan att bli missnöjd. Det kan iof bero på att jag aldrig blir nöjd med något jag gör med håret. Färgade på det i Onsdags och försökte nu att göra något av saken... blev blaj. Men jag har iaf inte en utväxt bred som nilen längre. =)

Satt och kollade på kort från i sommar. Och jag måste ändå säga att jag var ganska nöjd som blond. Men nu när jag blivit röd så måste jag säga att det verkar som att det går hem hos den manliga publiken för man får lite mer uppmärksamhet när man går ut nu. Men så var det ju det där med svart. Det är ju ändå jag. Det är det som jag trivs med plus att svart går med allt =)

Vad tycker ni? 1  2  eller  3 ?


image48

1 = Rött

image49

2 = blond

image51

3 = Svart

Toto

Jepp... jag och Kaina var och kollade på när rock gubbarna kom till stan. Hade första parkett plats så visst fan såg man bra. Var nöjd som få över att konstatera att gubbarna fortfarande rockade fett. =)


image43

Coolaste gubben med skägg. Han är typ världskändis och hoppade in och spelade åt Toto nu för att deras bassist hade gjort illa händerna eller nåt. Han var grym. =)

image44

Kaina är kär... =) Vem kan blame her?

image45


Jo just ja....

Förbandet. WHAT THE FUCK?!?!?!?!! Det var bland det roligast jag sett på länge. Dom måste ha åkt tidsmaskin för att ta sig till den där spelningen. Eller så har dom helt enkelt hittat Europes gamla scen kläder och tänkt att det skulle väl vara nice.

Ladys and gent's I give u.... HEAT

image46

image47

image48


Fiizen och Dolly

image40

Hemma igen....

Jag åkte tillslut hem till Umeå och Johanna följde med så jag passade på att färga hennes hår och leka lite med plattång och vax.

image38

image39

Mycket bra!
Men jag skulle inte rekomendera att hon färgar det grönt som hon vill.

Kolmården

Snacka om att betala för lite... För det första vart har alla djuren tagit vägen. Det var ju bara ett fåtal där tycker jag.
Och för det andra. Det var så litet och tråkigt där de var. Och knappt skugga fast det var varmt. Och för det tredje varför måste alla jävlar ha barn? Jag har inte skaffat några så låt mig då slippa dem.... BUT NOOOOO!
FÖRBANNADE!

Här är iaf några av de djur vi såg...

image31

Ganska coolt med en noshörning... det hade jag inte förväntat mig. =)

image32

En överhettad kamel...

image33

Zebra

image34

Gorillorna låg och kelade i sitt hus. Det började regna och dom gillade inte att bli blöt.

image35

Någon sorts hjort liknande sak....

image36

Dom här killarna var de sötaste... Kommer bara ihåg att den ena heter Bua men jag vet inte vilken av dem som det var. Elefanter ser ganska lika ut. =)
Men dom var väldigt väldigt söta... och sedan gick vi till delfinariet men det var svårt att ta kort där så ni får hålla tillgodo med en lite risig bild.

image37

jag ÄLSKAR delfiner.

Stockholm...

Så åkte vi på en lilte road trip till stockholm när min bil var fixad. Men det hjälpte ju knappast att ta sig dit när det jävla hotellet inte funkade. Men vi fick byta till ett bättre. På Globen. Det får tummen upp av mig. =)

image24

image26

image27

image29

image31

Brorsan har en bög hund.

image23

Han är liten... han är störig... han luktar illa och han är alltid kåt. Dogge är dock trots sitt sätt jävligt cool. Bara om han kunde lära sig att inte slicka på tårna. Och någon gång fatta att han inte kommer att kunna få till det med en manlig irländs varghund. =)

Spel kväll i böle...

Vems jävla ide var det att komma på ett spel där killarna uppenbart har övertag.
Och att dessutom morsan fick vara med på killarnas lag gjorde inte saken det minsta bättre. Fusk säger jag.

image19

Redan här ser man ett tydligt tecken på fusk... Agnes kan ju inte ens läsa.... =)

image20

Simpen och "Hyllan" =) Luv u bitches...

image21

Det är en hård stämning... Hur ska det sluta?.... Well det vet vi ju redan.....

image22

Mamma drog i sig en pava vin och fixade segern och grabbarna. Förbannade!
Å andra sidan var det ju inte bara mamma som drog i sig en hel del vin. Kanske var en del i varför vi inte vann. =)

...Norge...

image11


Som sagt det tog ju ett tag innan vi kom på hur vi skulle göra. Och jag kan säga att min kusin var ganska uttråkad på slutet och redo att ge upp.
Men så kom vi på att vi skulle åka i min mosters bil isället för min och då var saken biff. =)

image12

Vi åkte till Trondheim och stannade där en natt. Det visade sig på morgonen när vi gick ut på stan att det var en norsk matfestival där så vi bestämde oss för att shopa lite och äta lite skum mat. Det stod en snubbe och grillade en hel jävla ko. Det var skumt, men jävligt gott. =)


image14

Sedan när det var gjort åkte vi hem igen....


image15


image16


image18

All and all.... vi hade det ganska bra. Löv ju!

Men själva fan....

Det är ju ganska uppenbart att jag inte ska åka på semester. För först så fuckar bilen och bromsarna och sedan så fuckar hotellet. Men när man väl tagit sig iväg och allt går okej då har jag ganska roligt. =)


RSS 2.0