jaha ja.....

Lördag kväll och jag sitter hemma hos morsan och ska snart dricka en kopp te. Vet inte när det hände sist. När man var liten typ. och varför gör jag då detta. Ja, det kan ha många orsaker men mest tror jag att det beror på mig. För man kan ju inte annat än tycka det när man inte kan få fingrarna ur. Inte för att jag inte gillar att vara med min kära mor men man kan ju ändå undra.

För en liten stund sedan försökte jag att introducera min mamma och hennes vännina Anna-Karin för nätshopping. Vet inte hur det gick men dem började tina mot slutet. =)

 Nu är mitt te klart. Not that u care.....


.....c u all where it burns.....


Jodå!

Har inte gjort så mycke idag. varit hos Ia och snackat skit annars har jag mest slöat. Köpt shampo och en ny mascara. Köpte diorshow. hoppas att den är bra. Är ganska petig när det kommer till mascis.

Kanske drar ner till yran trots allt. Får se om jag går på lördag. Ska nog ner till sundsvall på fredag iaf och sedan upp till ö-sund.
Det är alltid något på g där..... Kommer ni ihåg?


image10


bojan. =)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DÖDA MIG!

So you think....

ÄNTLIGEN ÄR DANSEN INNE IGEN!

jag älskar verkligen so you think you can dance. helt galet vad duktiga några är. och helt ännu galnare att inte inse att man faktiskt inte har det. men det är lika roligt att se varje gång vad som ska ske.
 
annars har det väl inte hänt så mycke. jag har färgat håret igen. lite åt det röda hållet kan man säga. jag ska ta kort och lägga upp någon dag. har lite andra bilder oxå som jag ska blogga.

nu ska jag äta mackor och dricka gott te. C u all in hell! =)

I'm back...

Så... då var man hemma igen då. Jag har verkligen inte varit så bloggig under tiden jag varit borta men jag har några nya bilder nu.
Ska styra upp detta kanske i morgon.

Hoppas att jag får mitt visa kort då oxå... det gamla blev nämligen kaputt.  =(

nu ska jag sova. SLLLLEEEEEEPPPP GOOOOD!

.......och Kaina.... det blev fint när du målat om. =)

RSS 2.0