julgalan

image115

image116

image117

image118

image119

I can se u...

image114

just me...

image113

ja, ja.... jag vet vad du tänker.... Och du har rätt.
Det är ett nytt duschdrapperi där i bakrunden. =)

torsdag...

Idag kom äntligen Erica och hälsade på med sin "bäbis" Adrian. Han är inte så jävla liten längre men han hade en ganska skön attityd.

image110
oxå kom annika förbi och berättade att hon klarade besiktningen av bilen så nu är hon inte fast i skogen längre. Hon var ganska nöjd med det...

image111

sen var det bara... tack och godnatt!

image112

det var väldigt kul att snacka lite skit med Erica... hoppas att det inte dröjer två år innan hon kommer tebax. =)P.C Dolly

Kan inte fatta att hon kan uppfattas som en helveteskatt... eller.... det är ganska störigt när hon tuggar på allt. Och hon tuggar fan på verkligen allt. Men hon är ändå min mums...

image109

mamma löööövs u.

Ruben

image108

från festen...

Det var kul.. var lite sega så vi missade banden men det var kul ändå... =)

image102

image103

image104

image105

image106

image107

craaazyyy elin

image101

hon är inte helt nöjd med den hatt dom ska ha under julen =)

Fest...

Ikväll ska det bli fest. Några vänner ska komma hit och förfesta innan vi ska på kick off för House of metal. Ska bli jävligt kul. Tänkte att jag skulle bjuda på lite snacks buffé men det är jävligt svårt att veta om man har tillräckligt med mat. Inte fan vet väl jag hur sugna folk är. Hoppas att dom blir nöjda iaf. Ska försöka komma ihåg att ta lite kort så kommer nog dem upp här snart med.Btw... Arne har blivit kär i mitt nya bakhjul. Eller så är det bara lust. Hon vill gärna kela och gosa med det iaf. Lite skumt tycker jag men hon är väl inne på gummi.  


WHAT???

hur fan kan man ordna en julgala och ha massa god mat och en hel del skit musik och satans julsånger och INGEN SPRIT?!!!!??!! Det borde fan vara olagligt.
Har nämligen kommit till min kännedom att det inte ännu finns något utskänkningstillstånd för julgalan som är om en vecka. Och vi har ju en tradition att gå dit men inte fan vill man ju betala 1000:- / pers för att vara nykter. Det kan jag vara helt jävla gratis hemma utan jul-jävla-sånger.

hoppas verkligen att det fixar sig annars blir det till att ha stor väska med plats för smuggel.

Längtar så jävla mycke

image100

paradiset på jorden... ser dessutom ut som en elgitarr. =)

jag vill...

fick upp ett litet sug när jag var ute i fredags... vill festa igen. =)

image98

och dessutom så saknar jag sommaren och den sköna stämningen som infinner sig då... hur alla bara gillar varandra och inte behöver hålla på att störa sig eller nåt. When all is good.

image99

ni är så söta på denna bilden var bara tvungen.

Hej mitt vinterland..

Nu har tyvärr snö och vinter kommit även till oss... JAG HATAR VINTER! men fördelen med att ha vinter är att man får ta fram sina varma kläder och halsdukar och sånt.....

image97

även kenny kan väl frysa....

Pussy Cats Dolly

image96

ironic...

När man var typ tio år då kunde man inte fatta att folk som var i trettioårsåldern fortfarande kunde jobba. Dom var ju typ svin gamla och kunde knappt fungera utan rullator. Men så gick några år och man blev femton och då tyckte man helt plötsligt att trettio var en ganska bra ålder ändå. Inte något man skulle vilja vara men något som man kunde sätta upp mål emot. Så som att vara gift ha barn eller att vara sjukt framgångsrik och känd. Man skulle ha ett bra jobb som man älskade och skulle ju så klart åka på semester när man vill. För det var väl det som det innebar att bli vuxen.

Så sitter man här nu.... över tjugofem och undrar om man kanske måste ta tag i något för att det ska hända eftersom det inte verkar hända av sig själv. Man kan ju säga att jag helt klart har kommit över den där skaffa barn fasen i mitt liv och det känns enormt skönt. Sedan är det ju det där med att jobba och gänga sig. Men va fan... jag skulle vara nöjd bara man fick till det... och ett jobb.... vilket som helst kanske jag inte skulle säga men jag kanske kan kombinera "gängning" med arbete. =)

image95


jag är en fågel nu

Idag är jag lite seg efter att  jag faktiskt tog mig ut på krogen igår. Det var vääldigt roligt att festa. Förfesten var nästan roligast och jag tyckte att det var väldigt kul att det kom så mycke folk. Trodde alldrig att det skulle bli så. Synd bara att jag hade lånat ut mitt batteri till kameran så att jag inte kunde dokumentera allt det roliga som hände och folk som hade klätt ut sig. Zandra och Sofia stod oxå för sången... för det var en evig kamp mellan damerna om vem som skulle ta hem schlager segern. =)

Så idag följde jag med Kaina till kyrkogården och tände ett ljus till Bosse. Det var massor av blommor där och några hade redan tänt ljus. Det var väldigt fint och jag tyckte att det var skönt att se att människor bryr sig så mycke som dom gör. Synd bara att det snöade hela natten så att det mesta var täckt av snö.
Vi åkte dit lite senare oxå typ vid tio tiden och då var där nästan inga som gick runt längre. Det var bara tyst och det var fullt med ljus överrallt och det var vackert. Och trots att det ligger ett täcke med snö så kan man ändå känna värmen av kärlek från den platsen.

Och så var vi ju på "teater" det var roligt. Men jag var inte riktigt på humör. Ska skratta åt det en annan dag. Men för er som vill skratta nu rekomenderar jag starkt att ni ska gå och se Klungan. =)

fredag

Idag har jag varit grymt duktig och städat och tvättat och rensat i en av garderoberna och fixat sko hyllan. Och nu ska jag väl snart hoppa in i duschen och sedan se om jag kan slänga på mig något sorts ansikte så att jag kan visa mig bland folk. För tro det eller ej. Jag ska gå ut... Jo det är tänkt så. Men ännu är ju klockan knappt halv fyra så mycke kan ju hända. =)

Har lust att testa dem nya singstar spelen så vi får se om det blir förfest eller inte.
Stay true....

...zz...

She's really upset with me again,
I didn't give her what she likes.
I don't know what to tell her,
Don't know what to say.
Everything got funky last night.

She was really bombed,
And I was really blown away,
Until I asked her what she wanted,
And this is what she had to say

Here I am...

image94

... once again
I'm torn into pieces, can't deny it, can't pretend.....


RSS 2.0