Jag tänder ett ljus....

Det är inte mina ljus och det är inte jag som tänt dem... men just nu är ett av dem till Kaina för att du ska känna lite ro i din stressade själ. Och det andra är den själ som du saknar..

image93

And it seems to me you lived your life
like a candle in the wind:
never fading with the sunset
when the rain set in.


nya frillan...

image91

image92

tisdag...

jag ska klippa mig idag... är lätt nervös men jag ska nog bara toppa mig. Tänkte att jag skulle ta före och efterbilder så får vi väl se hur det blev.

tisdag... eller tisnatt

Jag satt och funderade på massa saker för en stund sedan. Och jag kom fram till att man kan skriva massa skit i en blogg eller säga massa skit till en vän. Men allt är så jävla preto att man vill spy på sig själv. För inte fan kan man skriva/säga något djupt och ärligt till någon annan när man alltid ljuger och lurar sig själv. Och jag syftar på allt. Ja jag gillar din tröja... nej du har inte stor näsa... eller jag tycker att man inte ser min tjocka jävla haka på detta kortet så då kan jag lägga upp det på nätet och lura andra människor i min illution om att jag inte är så pjåkig.
Man borde nog bara lägga upp de bilder som man har som man aldrig vill att någon ska se. För då är man ju sig själv. Man ser ju oftare ut så än uppsminkad och läpputande. Men ändå vill jag inte se det i mig själv och trots att jag hatar människor som är falska och inställsamma så måste jag nog säga att jag är en av dem. Men jag hatar mig själv är mer anledningar än så. Det här med karaktär tex. Något som jag inte ens kan tänka på. Att starta och slutföra något verkar vara för mig i princip omöjligt. Och det är jag sjukt medveten om men trots det blir jag arg och sur om någon annan jävel tycker att jag är så. Kanske är jag bara arg i min själ just nu för att det är så grymt mycke lättare att vara arg än att vara sårad. Det är så lätt när man inte behöver ta tag i sitt dåliga samvete och sin sorg. Så lyssna noga nu... jag skiter i vad folk tycker om mitt sätt att vara just nu för jag är som jag är och jag skäms inte att ljuga om det uppenbarligen.


kan inte sova

Så vad gör man när man inte kan komma till ro? när man sitter och funderar tills huvudet snurrar likt exorsistens värsta mardröm. Jo, man försöker att göra det bästa av situationen och låter sig bli fotad av sin goda vän. Och då pratar vi inte smikrande bilder.... Döm själv.

image88

image89

image90

jepp.... jag har lagt upp dessa bilder av egen fri vilja. =)

Mishopritty....

image87

Jävla miffon.

Vem är det som tycker att det är helt okej att pissa i hissen? Hur fan kan man bo i ett hus där människor verkar tycka att hiss och latrin är samma jävla sak. Detta är för mig helt in-i-helvetet oförstårligt. Men, men... man slutat ju aldrig förundras över andra människors beteende.Annars är väl allt som det varit den senaste tiden.. Orkar inte riktigt vara jag just nu så jag har på något sätt gått in i att vara någon jag inte känner. Det är lättare att inte vara den som känner eller ser eller hör. Och att bara vara. Det är lättare att inte vakna och kliva upp än att ta tag i sig själv. Har ofrivilligt vänt på dygnet. Men snart har det gått ett helt varv runt så då är man väl tebax där man började.

...******...Its over soon. Be oh so still. Evening fall.
Where you surprised when it did not get dark.
When you woke up in a new dawn. When your mind felt at ease.
You left to soon.
You left in vain.
You found your peace. And you are free.
Its over now. Be Oh So Still. Everything is going to be okey.


Han mår bättre...

Se vad fin han blivit... och dessutom börjat gå upp i vikt igen.

image85

Visst är han stilig? Mijaou.

Och Arne... eller Arnus som hon oxå heter går runt och skriker.

image86


Slemliga sär...

Vad kan man säga.... han har glimten. (vet inte om den sitter i ögat dock) =)

image84

men han är skön. En stor hårig stinkande hög med kärlek i överflöd. Kenny

Tisdag såklart.

idag är en sån där overklig dag när inget finns på riktigt och allt ligger där borta i dimman någonstans. Vet inte vad man ska göra eller vad man gör.
När jag vaknade i morse kändes det som om det gått en vecka. Eller rättare sagt som om igår var en vecka. För från att jag fick veta fram tills jag gick och la mig i sängen känns som om det aldrig tog slut. Jag var som inte trött eller nåt men samtidigt helt utmattad. Tiden stod bara stilla. Och min kära kombo var stark och modig. Och som jag sa igår. Jag önskar att jag kunde ta lite av det svåra men jag vet ju att du måste göra det själv. Så jag gör allt som du inte måste göra själv.
Och kom ihåg att många människor älskar och stöttar dig. Det viktigaste är att tänka på det bra sakerna och det som gör att det gör ont. För smärta och sorg kommer inte från hat, utan från kärlek.

hur är det möjligt...

Vet inte vad jag kan säga annat än all min kärlek till familj och vänner. Till alla som står kvar... till alla som förvånat, förskräckt och förtvivlat står kvar.
Jag önskar jag kunde ta lite av det ni bär och hjälpa er att bära. Men jag kan bara finnas här.... Och det gör jag.

hoppas att du finner ro.

Jippi

Vem gillar inte gratis grejjer?

Jag har just hittat en sida som heter gratisshop.se och där handlar man för poäng som man kan tjäna på olika sätt... Om du vill ha gratis grejjer kan du helt sonika använda denna länk för att bli medlem.


http://www.gratisshop.se/?ref=733286

Tisdag igen...

Så vad har jag gjort idag? Jag var och åt lunch med min goda vän Ia på Åhlens. Det var en god vegomat som stod upp dukad. Jag åt så jag nästan sprack. Och så kom Jeff förbi och tog en macka. Kul att se honom. Det händer tyvärr inte så ofta nu för tiden. Tror att jag inte skulle orka umgås med någon om inte folk hörde av sig. Det är inte så att jag orkar ringa själv och föreslå skit.

Jag önskar att man inte syns när man blundar. Tänk va skönt det skulle vara att bara försvinna en stund nu och då.

I'm old and I'm (not) happy

image83

RSS 2.0