Helt sjukt.

Jag fick helt sonika punka på permon för första gången ever... sjukt.

TRA-jävla-DERA

Vad är det för fel på folk. Aldrig hört talas om what u se is what u get?
Om jag skulle vilja att dom skulle veta mera skulle jag berättat det från början. Men det har jag ju uppenbart inte gjort. Så kan dom köpa eller skita i det jag bryr mig inte. Lämna mig bara ifred.

Förresten så har jag betalat för skit som jag inte ens fått. =(


MoAHahahaha

image82

Bowla?

Glukkas katt är helt galet tjock. Hon måste ligga mot väggen för att kunna tvätta sig på magen. Och detta är trots att hon har fasta mattider och spec foder. 66610 är ändå kung. =) (Sixten)

image81

Vilken nöt

Haha.. Kaina badade Fiizen idag för att få bort oljan från hans päls. Och då kom han ut ur badrummet helt sur och såg verkligen liten och spinkig ut. Faktiskt till den grad att Dollz inte kände igen honom och reste ragg och tänkte spöa han. Men han var mer bekymrad över att bli torr. Så efter en stund då kunde hon slappna av och fattade att det var Fiizen som luktade gröna äpplen. =)

Fiiz

Jag var med min dunder-gud till veterinären i fredags för att se om dom kunde göra något åt honom. Och det kunde dom. Han blev tvångsmatad med olja och sedan fick han komma med hem och skulle äta något spec foder. (som han älskar) Och om han inte blev bättre skulle vi höra av oss. Men han blev bättre. Dom tror att han kan ha ätit något som fastnat i magen men att oljan hjälpte till att få ut skiten....(haha..."skiten") men jag tror att han är allergisk mot torrfoder för att när han fick det av samma märke som blötmaten började han kräkas igen.
Men nu får han blötmat och leker som aldrig för med Dollz. Men ibland så måste dom ju vila oxå. Dolly hon gillar inte att sova själv.... så.....

image79


image80

Men så söta....

M.u.s v.i.p-kväll

Jag fick ett läppstifft.... men jag vet inte om det blev så snygg färg när jag blandade med det jag redan hade på mig.  Det var iaf ganska cool rödfärg på det. Kanske att jag ska prova det någon dag när jag inte har något under. =)


image78

Och jag var tvungen att ta en bild där mitt fina örhänge kom med. =) Jag köpte det för pressentkortet jag fick av Ghekka när jag fyllde år. LUV IT! Blev grymt nöjd med dem. Tack, tack!

Grilla på Nydala

Jag, Kaina och Ia åkte till nydala med Ias små kidz och grillade korv. Det blåste och var kallt och det fanns ingen bra eldstad... plus att Leon träffade mig i facet med en bandyboll... men det var väldigt trevligt. =)

image74

Ia och kidzen kollar fiskbeståndet.

image75

Jag och Helga kollade brasan och kaffet. Och nej, det var inte ovanligt "starkt" kaffe. =)

image76

En riktigt bra höst bild med Leon på stenen.

image77

Och så tog elden slut och det var dax att packa ihop och åka hem.... Och det var ganska skönt att komma hem fast det var väldigt trevligt där ute med.

Tisdag

Verkar som om tisdagar inte är min dag.... Är sliten och trött idag. Trodde att jag hade fått magsjuka igår för jag fick feber huvudverk och spydde. Men idag mår jag bättre... Just nu iaf. Men jag hoppas att jag inte får magsjuka iaf. Som jag sa till Karin... skulle nog mer gärna bli av med en tå eller två istället för att ha magsjuka.

what's wrong.

image73

Harry's

Jag och Minna var ganska så hungriga men inte så partysugna så vi åkte på Harrys och åt middag och sedan åkte vi hem och spelade Gitarr hero hela natten.
Det var super god mat... Vi tog samma sak.

Heta kräftstjärtar med mozzarella och lök/tomat sallad.
Oxfilé med pommes och chilibea med god sallad. 
MUMS!


image72
 

Jag är gammal.

Jag fyllde år i torsdags och då var jag på spa med några vänner sedan gick vi ut och åt på en av mina favvo resturanger i världen... Tapas heter den. MUMS!
Tog inte så mycke kort som jag tänkt men här är några iaf. =)

image67

Jag fick en mumsig gräddtårta av Sofia. Hon är så söt och hade beställt en speciellt till mig utan några äckliga jävla hallon och skit. Mycket bra med druvor istället. =)

image68

Jag fick oxå jätte fina blommor.... jag älskar att få blommor.

Fick även blommor av Karin och en liten låda med tryffelbollar.... SWEEEEET MAMA!
Dom var jag dessvärre tvungen att trycka i mig där vid halvtolv eftersom jag bara fick äta godis till tolv. Så efter det mådde jag lite (mycke) illa.

Av Minna fick jag en bok... Marilyn Mansons självbiografi. Ska bli mycket kul att läsa den på svenska.

Och av min kombo Kaina fick jag nyaste gitarrhero och ett nytt Buzz. Jag tycker att det var väldigt kul att buzza och jag blev väldigt glad. =)

Sedan fick jag av Streeken en huvudmassager.... och det var ganska roligt. Jag fick paketet och skojjade med Minna och sa att hon kanske hade köpt en dildo åt mig. Så när jag öppnat paketet ligger där ett långt rör med en bild på en bläckfisk och så står det octo-massager. Det tog mig ett tag att fatta vad det var... =))
Jag fick även en limpistol och glitterlim och en stripdart. Tack, tack.

Oh... Av Ghekka fick jag ett pressentkort på Mia's lustgård och ett jätte coolt mobil smycke med handklovar och en dödskalle. Och en fin blomma.

Och av stoffe så fick jag ett tv-spel med Jak&Daxter.... ska bli kul att sätta tänderna i. =)
Om jag glömt något eller någon så ber jag om ursäkt.... jag uppskattar allt jag fått och alla vänner jag har.

image69

Minna och Ia på tapas... lika som bär. =)

image70

Glukk.... Jag vill ha din halsduk.

image71

Jag i silverglitter dagen till ära och Kaina.

Tack alla för en bra dag!!!!


Ännu en tisdag...

image66

Råkk ån!

Min pappa.... =)

image61

Det är Fredrika..... och min mamma... =)

image62

Det är Linus. =)
Att dessa två knasbollar är mina päron är en lång och ganska ingående historia så jag tänker inte ens försöka att förklara... säger bara... Piteå dansar och ler!

Självklart hamnade jag med på kort...  med min nya hårfärg. =)

image63

Ganska så nöjd med den... fast det ser rödare ut på kortet än vad det är. Me like!

Oxå var där en man med en snaps i varje ben... taggad utöver det vanliga.... och det är ju som man brukar säga släkten som är värst.... Kainas bronkel.... =)

image64

Som sagt var Bronkel och Kaina.... me love u 2.... Men va ge ne om?! *asg*

Jag avslutar detta med.....ja.... ord känns kanske inte nödvändiga....

image65

Flåt!

Fiiiiiiizzzzzzeeeen!

image60

Han äger mitt hjärta... och det värsta av allt är att jag tror att han håller på att bli sjuk igen. =(
Jag klarar inte livet utan min sköna världshatar kille.

(kolla i buskarna får ni se ett miffo. =) )

Röda MoA

Först en bild från förra helgen när jag och kaina skulle ut och äta på Angelini... Var inte så gott som man kunde hoppas. =/


image59

det var ganska rött då... =)


Ooolala...

Här är en sida till Johanna.... http://www.odiumclothing.net/index2.htm  finns lite stuff.
Som rosa skor och hårfärg och sånt. =)
image57

.....och skor till minna...

image58

Blue eyes

image56

Själv jävla klart!

Det är ju så att man får rabarber!
Min jävla mobiltelefon som jag efter mycke om och men bemödade mig med att lämna in på lagning gick inte att fixa. Jaha tänkte jag och det var väl inte så otippat. Men det som var otippat var att försäkringen täckte hela skadan och jag skulle helt sonika få en ny. Så förra veckan så fick jag ett sms där det stod att jag var kunde komma och hämta den som var skickad till butik. (den nya alltså) Igår skulle jag hämta skiten och det känndes som om det skulle bli ganska skönt att få det där ur världen. Allt gick bra jag fixad en ny försäkring, vilket jag verkligen behöver och sedan fick jag telefonen och skulle just gå.... när jag kollar i kartongen och det är fel telefon jävel.

Tydligen så finns inte min telefon längre och då valde dom ut en annan jävel åt  mig som dom tyckte att jag kunde ha... HMMM! Detta är inte över än. Men hur mycke skit kan drabba en tönt som mig....

LÅT MIG VARA I FRED!

Tagen

Sex sanningar/egendomliga fakta om mig:


1)  Jag har en abnormal relation till mitt hår.

2) I min källare har jag över femtio handväskor...     

3) Jag har Fjärills- och spindelfobi.

4) Tror att jag kan mörda utan ånger. Beror på vem jag mördar.

5) Hissknappar och dörrhandtag är riktigt jävla äckliga

6) Det finns en hatsång om mig. =)

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv.
Den som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin dagbok och samtidigt ange
reglerna för spelet. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta
dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen dagbok för mer information.

RSS 2.0