sjukdom..

Marie är sjuk idag så det är jag och Helga mot vlärden...  ja jag sa vlärden. =)

Igår bakade jag suuuuuper goda sega mintchoklad muffins som ska servras med grädde och bär/frukt. Galet nöjd måste jag säga. Sitter faktiskt just nu och funderar på varför jag la in dem alla i frysen. Skulle ju sitta ganska finnt med en just nu till min kaffekopp.

Nu ska jag sminka mig och åka ner på stan och sedan ska jag tvätta och kanske jobba lite. Vi får väl se. Jag skulle vilja åka och träna men jag har ju ingen bil. Med lite tur får jag tillbaka den idag.

laters...

me so good... =)

Idag har jag varit duktig och gjort soppa... känns inte det galet mycke vuxen poäng. =) En broccoli och ost soppa och en grönsakssoppa. Och sedan ska jag göra kycklinggryta till middag när Lina kommer och ska äta med oss.
Hon ska oxå ta med sig deet nya Mary Kay sminket och så ska vi testa lite. Det är faktiskt grymt snyggt och jag gillar att det faktiskt även är bra och vårdande. Hoppas att jag är lika nöjd när jag testat det. Jag ska ta lite kort så får vi väl se. =)

Nu kanske jag ska ta och baka eller nåt.

Och till Minna... Det är du värd. =) *kram*


La famillia..Nike, IA, Leon

Just ja....

Den lilla räkan har ju fyllt år.... =)först käkade vi middag och tårta hemma hos Inga i måläng....sedan åkte vi ut i regnet och såg på ärke tönten Robert Wells... eller va faen den lilla missfiten heter.det tyckte vi var jätte kul...eller kanske inte... men det var en trevlig inbjudan av min och världens bästa moster.... (sorry kaina) =)

efter det var vi på krogen.... hon fyllde ju för faen 18 år.åter igen....... GRATTIS MIN PUMPA!


pitch black

min älskade kusin var och hälsade på.... och så skulle vi åka ner på stan när jag insåg att jag inte hade några brickor med mig... Snäll som hon är erbjöd hon mig att låna sina...snällt va?! Jag lämnade tillbaka dem direkt när jag såg den här bilden.

vi gjorde inte så mycke under tiden hon var här med det var väldigt trevligt och jag hoppas att hon kommer upp snart igen och att vi kanske ska testa något nytt ställe att äta på och något nytt smink.
För vi brukar leka lite med smink. =)och helge.... du passar galet bra i mycke svart/sotat.

sista innan sommarens slut...
skola

nu minns jag varför jag hoppade av gymnasiet. Fick sluta ca 40 min tidigare idag och behöver inte komma på någon fler lektion den här veckan. Utan ska börja läsa 90-tals lit på tisdag.
Just därför. Var är utmaningen? Var är det där som man får bita i? Varför kan inget vara lite svårare så att man faktiskt måste angagera sig.

Hoppas dock att det blir bättre...

VA!??

Jaha ja... nu visar det sig att jag antingen är döv... eller har hallicar. Vet inte vad som är värst.
Hörde klart och tydligt att Kaina sa att två otippade personer skulle ut på krogen. Men när jag frågade henne om vilken dag så säger hon att hon inte sagt det.

WHAT??? fast jag är nog döv. =) faktiskt jätte döv. =))


Ialuv u!

Zoo what?! =)


från sommarens g3...


tröttur mosur..

det här vädret drar ner mig och mitt sinne till skosulorna. Regn, regn och regn. Känns som att man aldrig vaknar till. Går omkring i någon sorts dvala. =/
Kanske bli bättre imorgon är något som jag sagt nu i några daga.

Det måste iaf bli bättre innan helgen när jag ska till tavelsjö på kräftskiva.

Och JA!

för alla er som inte fattat det ännu.... Jag är en bitter fitta!


Röv...

Åh.. vilken skål med soya.


blir grymt irriterad över att jag försöker att vara duktig och aktiv på min blogg igen men hela fucking tiden så ska sidjäveln hålla på och fucka. fattar inte vafan det är om.

Jaja, var och tränade idag iaf. Och opeppad som jag var så orkade jag inte riktigt ta det på allvar.

Resultatet var att efter ca 20 min in i träningen hoppade min axel ur led och nu gör den svin ont.

Och när jag dragit tillbax den på plats så tänkte jag att jag kanske skulle ta det lite lungt med armarna så jag bestämde mig för att köra rygg och mage istället.

Ja men då kommer det ju såklart in en jävel som man känner. Och inte fan vill man ju sitta och svettas som ett otränat slan innför honom.

Så jag gjorde snabbt mina övningar och drog som en avlöning.


Jag och Kaina eller jag ska väl säga Kaina köpte en ny dammsugare idag. Som hon sedan använde i hela lägenheten. Väldigt bra jobbat.

Nu kan man andas här igen. Skönt när det suger ordentligt. =)


Fast den har ett ganska otrevligt tjut för sig. Tror dock att det är övergåede. Som växtvärk ungefär.

27/9 är det klubbkväll.... tror jag. Kom upp om ni vill.... och med ni så vet ni vilka jag menar.

Och ta med Emma hon var en skön knös då kan vi gå på CC. =)over and out.


Onsdag...

Sitter nu här kl 12:00 och funderar på om jag ska se på film eller om jag ska ta mig till gymmet för att träna. Det lutar väl åt det sistnämnda men ÅHH vad opeppad jag är.
Brukar alltid bli litte bättre när man väl är där.  

Men orka!

Ibland undrar jag om det är så att man ska vara helt jävla dum i huvet eller om folk bara är det ändå. Som tex:
Jag har en jätte bra idé. Jag tar typ femton stockar/pinnar och spettsar dem, sedan går jag till en allmän bad plats och trycker ner dem i vattnet vid slutet av bryggan där alla hoppar i.

WHAT THE FUCK!?!?!?!?!???

Finns ingen jävla logisk förklaring till att man gör så. IDIOT!

Om man fick tag på den jäveln så skulle man ju... ja, jag vet inte ens vad,

a NEW DAy...det var ju iaf sommar typ en dag någon gång där i slutet av juli....

galet

Vem kunde tro att jag skulle vara tillbaka i skolbänken igen. Jag har iaf varit på min första svenska lektion på tio år idag. Känns galet. Är inte direkt i fas med att plugga så jag har haft en sprängande huvudvärk sedan jag kom hem.
Jag hoppas dock att min lärare/lärarinna inte läser detta för mitt språk här är under all kritik. AND I FUCKING LUV It! =)

RSS 2.0