jag saknar...

MAMMA!

JAG HATAR...

JULFIRARE
JULAFTON
JULPYNT
JULPREDIKANTER
JULSTÄMNING
NYÅR
NYÅRSAFTONSÅNGEST
NYÅRLÖFTEN
NYÅRSPRETTO
POLITIKER
POLITISKA ÅSIKTER
POLITISK PROPAGANDA
POLITIK
POLANSKII
PRETTO
PRETTO AFTNAR
PRETTO PARTYN
PRETTO PRYLAR
SURA MÄNNISKOR
SURA MINER
SURA ORD
SURA TONER
SURA CITRONER
SURA GODISAR
SURT
SURT
SURT

vacker solnedgång iafton


Buuhuu

Idag gav min mobil upp. Det började förra veckan med att jag knappt kunde göra mellanslag när jag skulle skicka sms. Grymt störigt eftersom man inte är uppmärksam på detta så hinner man skriva massa och sedan måste man skriva om.
Också idag slutade microphonen att fungera så jag hör den som ringer men dom hör inte mig. =( Och jag använder nästan bara mobilen. Dessutom så får jag en liten släng av svett-ånger när jag vet att jag inte kan svara om jag för ovanlighetens skull skulle vilja.

....... bites the dust..........

en sak till

när jag och kaina var ute på juldagen så hände en ganska rolig sak. Men det var inte saken i sig som var det roligast utan att när det hände så säger kaina... (ber om ursäkt att det inte är x-akt citat)

- Satan va roligt, det här måste jag fan blogga.


Hahahaa!

BTW

i morse kom jag att tänka på en ganska konstig sak. När jag var lite var jag ganska ofta hos mormor och morfar. Jag älskade verkligen att vara där, det hände alltid så mycke saker. Man fick ge vatten till hästarna och kära traktor och plocka bär och kära häst och allt möjligt. Det var super bra. Och när vi klev upp på morgonen fick jag alltid frukost av mormor för morfar hade jobbat natt och var tvungen att sova. Så jag satt inne i "sal'n" ch så kom mormor med frukost till mig. Det var en kopp te med massa honung och två limpmackor med för mycke smör och ost. Jag tycker inte om sött te och jag hatar förmycke smör på mackorna men ändå kan jag minnas hur gott det var att få sitta där och äta och se på sköna söndag med mormor. Ett väldigt starkt minne som helt plötsligt bara poppade upp i min skalle. Kanske för att jag tänkt mycke på mormor de senaste dagarna. Hon överraskade mig med massa skraplotter på posten. Jag älskar att få överraskningar så jag är fortfarande super glad för det även fast jag inget vann.

x-tra kul

well... sent ska syndaren  vakna. Jag sov till halv fem igår. Och det kan bero på att jag spytt hela natten. fick någon jävla influensa som satte sig lite i magen med. Inge kul.
Det som däremot är kul....

Be there or.... I KILL YOU!
Har varit där typ varje helg det varit öppet and I fucking like it. hihi.

back to 80's


thw hills r alive with the sound of dirtytalk

Jag har av någon outgrundlig andledning börjat se på the hills. Jag har inte riktigt fattat vad som är verkligt och inte eller om det är en såpa som låtsats vara verklig men efter man sett några avsnitt är det svårt att sluta så nu har jag bara två avsnitt kvar på andra sesongen och ska kasta mig på tredje. Alla avsnitt finns på mtv.se för dem som är sugna. =)

Jo men no e ne så no...

Kaina har målat om vårt kök och satt upp nya (ej jul) gardiner och fixat en ny duk och taigt bort spriten fån köket och fixat massa. Det blev väldigt bra. =) Jag har av ovanstående gjort: 0 saker. hihi.
Jag har oxå äntligen fått en hylla till hallen och katterna har fått ett nytt klösträd. Jag har nog glömt något men det är vad jag kommer på just nu.

Jag tror att jag har skrivit färdigt min novell till skolan men jag vet inte ännu. Ska läsa igenom den en sista gång iorgon för att bli på den säkra sidan.

TILLS NÄSTA GÅNG:

"hoppa och skit får ni randiga ben" =)

december of doom

Det spelar ingen roll om man går in på Åhlens, Lagerhouse eller Statoil så nog fan krämar dom på med fruktansvärd julmusik med "rätt känsla". Alla som känner mig vet att jag kanske har lite svårt för julen och allt som hör därtill, men alla som inte känner mig vet inte det men borde av respekt för andra människor inte pracka på sin julskit på andra. Helst inte överkristna julmelodier med fruktansvärd lidelsefull sång. Jag var på stan i några timmar idag och jag är helt färdig, för att varva ner slängde jag på janis joplin i lurarna. =)


dödens

Jag är som vanligt förbannad. Varför har det blivit någon sorts jävla trend att hata barn? Man ska inte hata barn för att det är trendigt. Man ska hata dom jävlarna för att dom är högljudda snoriga och slemliga. Men om man inte kan fatta det kanske man inte ska vara så jävla hatisk och tuff. VÄX UPP!


I övrigt har jag varit ganska duktig idag. Har haft assplan möte med chefen och rensat ur alla personal pärmar på gammal skit. Sedan har jag varit på lektion, det gick ganska bra. Och så avslutade jag med att tillsammans med Kaina rensa lite i förrådet. Det var verkligen välbehövligt. Nu ska jag köra ett stort lass med grejer till återvinningen. Fast det syns knappt i förrådet. Dessutom har vi ju massa saker här uppe som ska ner så det är nog snart som det var igen. Vi beslutade oss också för att det var dags att säga hejdå till det gamla och slitna klösträdet. Ut med det gamla och in med nytt. Tur att jag har Kaina nu när hela jag utstrålar lågkonjunktur.


Take care of your self's and each other.


RSS 2.0