S*HOLMI snöstorm och galenskap var jag kaina och mamma i stockholm. Vi stannade bara i några dagar men försökte att shopa mesta delen av tiden. Det  var trevligt men jag hittade inga shopping fynd. Hittade knappt något alls faktiskt. Köpte bara en tröja. Som jag iof blev väldigt nöjd med.

Over and out.

I'M BACK TO BLACK


Jag har en rosa hund pitt.

Idag när jag kom hem från skolan så frös jag om fötterna men inte kunde jag väl någonsin ha anat att min högra liltå skulle ha förvandlats till en illrosa rund  lite fuktig hundpitt. Var faktiskt lite läskigt att se. Jag gjorde det enda rätta och tog på mig strumporna igen.
hoppas att allt är bra med er mina gull-ungar. KrAAAAAAAAAAAmmm

Nu ställer jag ner foten...

Jag mins på den gamla förhysteriska tiden när man satt i ring och stirrade på varandra, blev mycke tråkigt. Då uppfann man för att spela ljuv musik en bullig randig snutplatt....
Men idag är det fan inte bättre. Vad tynger mig en dag som denna då? Jo det ska jag tamefan berätta vare sig ni vill veta eller inte.
WHATS WITH THE FUCKING JULFIRANDET? AAAAAAAAAAAAAahHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhh!
Det är en stund kvar tills det är första advent och typ över en fucking månad innan alla övergödda mongo farsor ska "köpa tidningen". LÅT MIG VA! Jag firar inte jul, jag gillar inte jul, jag tycker inte att pepparkakor är gott, och det är fan inte mysigt med barrträd innomhus! Men spelar det någon roll? OH NO! För vart man än går och vad man än gör så får man den jävla "julstämningen" nertryckt i halsen som en oskalad jävla banan. Ja det kanske inte var en jätte bra liknelse men jag är upprörd.... Måste andas lite nu, men jag har nog inte sagt det sista i den här frågan.

Over and out.

helg igen... men inge kul.

Idag är det lördag och det känns som om veckan hit har varit infernaliskt lång. Började i Onsdags med att jag blev snuvad på min lunch date. Så istället ringde jag min kära polare Glukk och käkade lunch med henne. Det var gott och väldigt trevligt och sedan så fixade jag min bok till skolan och köpte muggar till mamma. Sedan började min röv att domna för att jag suttit konstigt hela dagen och min rygg är paj. Så åkte jag hem och störde Kaina med mitt klag. Sedan så åkte jag på Sången och när jag kom hem hade världens bästa K lagat mormors-lax och potatis lagom till greys. Var inte trött och kunde heller aldrig somna. Men gjorde det tillslut och vaknade sedan ca 2 timmar senare. Klev upp tog några tabletter och gick och la mig. Insåg redan då att det inte skulle bli någon skola med min rygg. Sedan så klev jag upp och gjorde typ inget förrens Kaina ville ha hjälp med att fixa ett foto på sin farmor som kunde stå på kistan på begravningen. Ochså kom Faster Kaka med fika och hämtade bilden. Hela dagen gick jag omkring med en stor sten klump i magen. För även om Astrid inte var min farmor så betyder hon mycke för mig. Och många människor som jag gillar var väldigt upprivna av helt förklarliga skäl. Det är jobbigt att inte kunna göra något när folk mår dåligt. Så blev det ju fredag och jag skulle fixa bilen innan begravningen men det gick inte att göra något så jag och åkte hem för att hämta Kaina. Sedan var vi i sävar hela dagen och det var väldigt utmattande. Men det var en jätte fin cermoni och det var en bra samling människor där.
Sedan låg vi framför tv:n hela kvällen och idag har jag dammsugit och slaaaaaappat.

ett tag sedan...2000

Aaaaaj!

Jag har ont i röven! Ja, jag skäms fan inte över det. Det känns ungefär som om min höftkula har flyttat sig till mitten av min skinka och just nu fösöker att gnaga sin väg upp mot ryggen. Kanske att jag aputerar något snart. Hade så ont idag att jag inte ens orkade gå till skolan. Hoppas att det blir bättre snart så att jag kan sitta utan att vilja dö.

Hoppas defenitivt att det känns lite bättre imorgon för jag vill ganska ogärna sitta på begravningen med röv smärta. Tror att det kommer att vara jobbigt nog ändå.

Jaja, ta hand om er.

bhaa

Jag har hela dagen gått och funderat över massa olika saker. Sånt som...  vad händer om? Hur blir det med det om? Vad blir jag då? Vad förväntas av situationen?  Jag har inga bra svar på alla mina galna tankar. Jag önskar dock att alla mina vänner förstår och står ut med både mina och sina demoner. Jag vill att ni alla ska känna er älskade. Detta kanske låter jävligt förvirrat men den som det berör mest  vet  vad jag menar.

lov u! xoxo


RSS 2.0