helgen är över

Jag kan inte fatta hur sjukt snabbt en vecka går. Men nu är det redan en ny och det känns varje måndag som om det är dax att ta tag i sitt liv.
Kanske blir nästa vecka. =)

Helgen har iaf varit riktigt trevlig om  än helt fullspäckad. Strekken kom upp i fredags kväll och så käkade vi och sedan var det lördag.
då klev vi upp ganska tidigt och sedan färgade jag håret innan vi åkte ner på stan. Så shopade vi tills typ fem och sedan åkte vi hem käkade middag gjorde oss i ordning och sedan kom Åsa förbi. Det var kul. Vi agro sjöng singstar i typ 2-3 timmar och sedan åkte vi till CC det var oxå kul. Blev grymt full, men Strekken vann. =)
Vi tog en mosbricka på väg hem och sedan så dumpade vi Hotis (Åsa) på Ålidhem och så hem.  Somnade så fort jag la mig. Var GALET trött.

ska lägga upp lite bilder senare... btw

är nu lycklig ägare till en uppsättning av rockband. =)


cat...ch me...











say goodby

.....



I tried to live alone
But lonely is so lonely you know
So human as I am, I had to give up my defences
So I smiled and tried to mean it
To let myself let go




.....


i'm blue


Läsa

plugga, plugga, plugga....  när det äntligen blir något att bita i blir det jävlar inte lite. Fick typ ap-mycke att läsa och det gör väl inget. Jag tycker faktiskt att det är ganska roligt att läsa om gamla grekerna men jag tycker att det är lite jobbigt att det är skrivet i versform.

just nu är jag ganska less och jag tror att det är dags att börja avrunda min låååånga plugg insatts.

och kanske kan jag övertala Kaina att gå på konsum och köpa lite glass till mig. Är vääääldigt sugen på glass. Mmmmm
Goooott med glllaaaaaaaaaasssss. =)

texas pecan blandad med toblerone.... sweet!

Medea

För mig har detta oerhörda slag
krossat mitt hjärta. Jag vill dö. För mig
har livet ingen tjusning kvar, väninnor!
Han som var allt för mig - o, ni förstår -
förvandlad till en skurk, min egen make!


Oerhört irriterad...

känns som om den här dagen är upplagd för att jag ska tappa mitt annars så sansade humör. Jag vaknade fööör tidigt idag och tänkte att då kanske jag skulle passa på att tvätta en maskin eller två innan klockan tolv då någon annan bokat tvättid. Men klart som korvspad så var ju den ena maskinen trasig. Och dessutom kan ju den jävla klåparen som använt tvättstugan innan inte ha sett en sop i hela sitt jävla rudimentära liv. STÄDA EFTER DIG! hur fucking svårt kan det vara.
Jaja, tvättade lite iaf och det tog typ tio minuter längre på varje program mot vad jag hade hoppats på.

sedan kom jag upp kollade min mobil och såg att Marie var sjuk och att kainas mobil låg och plingade. Jaha tänkte jag och fattade ju ganska snabbt att dom ville att Kaina skulle jobba. Men ringer dom till henne då och ser till om hon kan? OH NO! skicka ett fucking sms som hon såklart inte vaknar av, Och sedan säger inget till mig. Så klockan elva ringde jag till kontoret och frågade om dom inte hadr tänkt att ge mig någon personal idag. BAAAHHH!

Och så kan jag helt orationelt säga att jag blit irriterad av att folk är sjuk. Jag vet att man inte kan rå för det och jag är ju själv inte helt pigg. Men när människor i ens omgivning är slitna så drabbas man ju. DRICK TE!

Söndagstraffik. Oh don't even go there.... hur fan kan man bara ha typ en buss i timmen? Ska man alltså måsta stå en hel fucking timme på vasaplan och frysa kruset av sig innan man får åka hem?
Jag har tyckt att det har varit ganska okej att åka buss till skolan för att man spar pengar, miljö och slipper köra. Men det är inget av detta som i längden är ett vinnande argument. Därremot finns det hundratals för att ta bilen istället. Bara det faktum att man faktisk kan komma dit man vill, när man vill det. Oerhört bra. och folk med barnvagn.... Åh min jävla snor unge är så jävla söt och måste ju oxå få plats.... NEEEJ, MAN KAN INTE KNÖLA IN HUR MÅNGA BARN SOM HELST PÅ EN BUSSJÄVEL!

Jepp nu har jag fått gnälla lite så då känns det lite bättre. Hoppas att jag får paket idag, då skulle det kännas ännu bättre. =) men med min tur vad är oddsen?

laters...

mäktigt

Det är viktigt att uppmärksamma det som uppmärksammas bör. Jag vill helt enkelt skänka en tanke av glädje, stolthet och även ett uns avund till Angelica och Tommy. Så jävla strongt gjort och jag är verkligen imponerad av att ni båda har den drivkraft som ni måste ha. Kungligt! Jag vill oxå passa på att säga att det är skönt att ni gör det för er skull för i mina och andras ögon dög ni som ni var även innan. =)

Och jag måste bara....



07-09-03



08-09-13

mycke kan hända på ett år.  =)


middag...

Hela helgen har nu gått och vad har man gjort? Inget vettigt iaf. Känner mig fortfarande ganska hängig men klart mycke bättre än i början av veckan. Kaina den stackaren ligger några dagar efter mig i förkylning så med lite tur mår hon oxå bättre snart.

nu tänkte jag att jag ska göra mig i ordning för jag ska ju på middag hos katarina med mina trevliga mary kay kollegor.
men först måste jag fylla på min mp3 spelare, går ju inte att åka buss annars.

laters...


jag fick en snilleblixt.

jag gick in på mitt rum och skulle klä på mig lite för att Kainas mamma skulle komma och dricka lite kaffe.
Då slog det mig. Jag borde ha en modevisning. Och så började jag tänka hur jag skulle kunna ro detta i land och min briljjanta plan är att jag ska prata med elin och se om jag kanske skulle kunna göra något sorts sammarbete med m.u.s. Typ vip kväll med lite fashion. =)

skulle vara jääävligt kul. hoppas att det går att ro i land.

...


btw

satan vad det svider av nässpray.... who could know? Ingen har sagt det till mig. =( Men det glädjande är att det är ganska roligt att säga mentol när man är förkyld. =)

snuvur....

Idag gick jag på skolan för att jag var tvungen att redovisa min tråkiga bok. Men huvudet känns som om det väger lite mer än det brukar. Än det borde. Och dessutom så tappade jag min mobil i toan idag. BLÄÄÄ! Vet inte ens hur det gick till. Det sa bara plums . Jag fattade inte ens vad det var först för jag såg den inte ens. Men jag tittade ner i böjen och där, så långt jävla in som den kunde komma låg den.
Nu är den tvättad och ligger på tork. Hoppas att den funkar. Skulle vara ganska pinsamt och gå in på elgiganten igen och lämna in denna för samma som den förra. Dom tycker nog att jag borde hålla telefonen utanför toan. Det tycker fan jag med.

Annars har inte så mycke hänt. Bussen jag åkte med hem var trasig. Sedan visade det sig att den inte vaar trasig utan att chaffören bara kopplat förbi alholåset. mycke skumt.


TILL SIMON OCH STREEKEN: Super tack för paketet, Jag har redan svullat i mig hela struten. Tänkte att jag skulle ringa eller smsa men min mobil är ju lite indisponibel.

LATERS!!!

Lite av vad jag fick... =)



av mor-mor, peppe, inga, helge och anders



av annica och farbror magnus. fick oxå en cool tuggummi låda med spegel. =)



av mami och papi.. aka lina och fredrik



av karin... för er som inte vet är det solrosfrön i choklad. dom ser helt galna ut. fick oxå mitt favvo te som är grönt och heter vita rosen. suuuuuper gott. och hjortron marmelad. =)



och av Kaina..... helt galet! jag är super nöjd. =)

fick dessutom en tavla av sofia, choklad av typ alla och pressent kort på m.u.s och tvålset av simon och streken och en kudde av ghekka. och om jag glömt någon så är det bara för att jag är senil och inget annat.... just jag fick lotter av kenneth. =)

och bjöd på tårta. =)






tack för allt. =)

snuva

Igår åkte jag med min underbart bra bil till verkstan för typ 1000000 gången i år. Och såklart ligger det ute i öde marken så det går inga bussar förbi där. Så jag gick. Det är ca 2 km från obs och när vi kom dit höll jag på att frysa ihjäl. Och självklart blev jag förkyld. Trött och sliten som satan när jag vaknade i morse. Klev upp och tog en dusch och typ en platta ipren för att piggna till så jag kunde åka på kolan och göra min redovisning. Icket. Blev helt färdig och var tvungen att stanna i sängen hela dagen. Nu sitter jag upp men mer är det fan inte. Ursh jag hatar att vara sjuk.


måste bara säga

Tack till alla som kom och hälsade på och alla som ringde. MUCH LUV!

dagen efter nedslag

Ganska sliten och trött. Hade jätte trevligt igår. Blev såklart mycke bättre efter att jag började dricka stark sprit. Fast nu är jag tillbax till att känna som om mitt hjärta och min själ blivit sliten ur min kropp med våld. Hoppas att det snart går över.
Jag har tagit lite kort och tänkte skriva lite vad jag fick och så men jag har ingen energi idag.

kanske to morrow....

Will you be there beside me
If the world falls apart
And will all of out moments
Remain in your heart
Will you be there to guide me
All the way through, I wonder will you

fre-jävla-dag

Nu sitter jag inne på mitt rum och borde väl egentligen läsa den där jävla boken som är lika intressant som navel ludd. Fast den börjar att ta sig.Känns alltid som om man har en miljon saker att göra och so little time.

Om tretton minuter börjar vår tvätt tid och jag har typ ett ton med tvätt. Men orka!
jag måste väl ta tag i tvätten snart för att jag måste oxå handla, städa och baka tills i morgon. Allt jag hoppas på att imorgon ska ge mig är lite sinnesfrid. Men jag håller inte andan. Kanske är jag x-tra nego idag för att jag sovit mellan fem och åtta. Skulle gärna sova mer om jag kunde.

Laters!

vem är det som står kvar.....

hon står när dom andra faller....



vet inte vad jag hade gjort utan dig de närmaste dagarna. LUUUUV U!

Moahahahaaa

jag har fått en dator!!!!!!

Luv u BIATCH!!!


Rain..

Det värsta med regnet är inte att man blir blöt. Utan att våra fyrbenta vänner blir blöta. Kenny stinker värre än en tax!



yes... he is a big as dog. =)

tro det om du vill

Jo det är sant... jag köpte mig en ny handväska idag. =) Ska väl fota sedan och lägga upp så ni får se.

Jag pratade med Amandarin idag och hon sa att det är ändrat till den 25/9 istället för vem vill gå på en lördag. Ja jag pratar om m.u.s.

Btw... Elin är inne och klämmer ut barn. LYCKA TILL!

Vill oxå ha...

Alla skaffar ju kattungar nu... vill ha, vill ha, vill ha! Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR kattungar vill ha en hel flock. Och dolly och fiizen ska visa vägen. Om han ändå hade haft lite stake. =)



söta söta PCDolly. =)

Bilskojjare..

lämnade in min bil på verkstaden i måndags och blev väldigt glad när jag i morse fick ett sms där det stod att jag kunde hämta den. Sagt och gjort. Har jag hämtat min trasiga bil från verkstaden som haft den en vecka. Dom kunde inte fixa det som dom skulle så dom bytte bara en backventil istället. PÅ EN VECKA???!!!!!??

Jag river mitt hår!


RSS 2.0