Inte en dag utan att jag tänker på dig....

Din spegelbild är svart och dyster, jag ler och lockar dig med glädje. Jag lockar dig med glädje idag, men oftast sliter jag dig i bitar och driver dig mot din död. Jag visar dig för andra som ser på dig med avund och det glädjer mig att du är min. Det glädjer mig att du är min idag, men ofta vill jag kapa rakt av och lämna dig för alltid. Du plågas och hånas och tunga regnmoln avgör ditt öde. Du faller platt. Du är nu livlös och blek, all din forna glans har du tappat. Jag älskar att hata dig. Du gör mig frustrerad när du lever ditt egna liv men trots allt det är du ändå toppen för mig.


Vet du vem det är?


hahaa

Min mamma har äntligen fått fingrarna ur... eller lyckats rymma från sin man och kommit till mig. Hahaa... Nu är hon bara min tills hon lyckas rymma hem igen. Eller kanske inte bara min, de där lirarna där hon jobbar kan ju aldrig låta henne vara sjukskriven i fred utan massa idiot frågor. Men nästan bara min iaf.

luv u long time mami.


And btw.... Kaina är super duktig och jag är super stolt över henne. Keep up the gooooood work! =)

jag vill fly...

Om någon rik och givmild person (Bill Gates) läser detta... på svenska och allt så får du gärna ge mig en stor summa pengar eller ett äventyr. Jag behöver en klapp på axeln och jag vet minst en till som skulle behöva det.

tack så mycket. =)

idag blev det bestämt.

Idag var jag på ett ganska osägande möte om att jag skulle få en permo. Jag blev hela tiden arg på den dundernöt till vårdcentrals amatör som alltid ska vara med och tyckas vara. Och inget är gott nog för henne. Och att vi sitter vid samma bord och att hon försöker mörka med uppgifter om mig för att jag inte ska se på hennes papper. JAg skiter väl i vilket.
Jaja, det här kanske är lite osägande men summan av kardemumman är ändå att jag ska inte bara få en ny permo utan jag ska dessutom få en till. Betyder alltså att jag inte behöver lämna tillbax denna skit stol utan att jag ska få ha kvar den som inne stol, eller tvärt om. Den ena... den som jag har kommer alltså att fungera som nödstol när jag behöver en x-tra.
KUNG!

ord slakt....

jag hatar när folk använder uttryck som får hjärnan att krympa eller ord som känns så galet odaterade att det kryper i mitt skin. som tex:

Gör om, gör rätt! va fan är det att säga. Har man inget bättre att säga så håll igen kakhålet.
eller några ord som det borde vara spöstraff för att använda:
Fiffigt ,
Fränt,
Fräckt mm...

Ord som jag däremot uppmuntrar att man använder är:
Fasligt
Dråpligt
Snicksnack
Pyttsan mm...

Somliga går med trasiga skor...

Ännu en vecka till ända och det känns som om tiden springer iväg. Det känns som om jag inte hunnit göra något alls men trots det har jag ändå varit ganska effektiv. I måndags var jag över till Sofia och började göra kjolen till Helges klänning, oh my gosh... det kommer att ta tid. Efter typ tre timmars arbete i måndags hade vi inte fått till en enda remsa. Sedan fick vi jobba som dårar och nu har vi ändå fått till en del så vi har väl ca hälften eller nåt kvar. Jag tror att det kommer att bli sket bra och den kommer att vara jävligt unik och helt olik alla andra töntiga svenson klänningar, men jag är oxå grymt nervös att det inte ska bli som vi vill. Men vi får nog till det.

Sedan var jag med grannarna på bio och såg på Fast and Furious med min darling. Och han är ju inte illa. Filmen var bra förrutom att det var ganska mycke hjulskviik och växlande och motorljud som kändes lite to much för en inte så motor intresserad.

Vad har jag gjort mer? Jo jag var på sjukan och kollade mina ögon efter som jag har haft lite problem med synen ett tag. Dom trodde att det kunde bero på övertryck i huvudet och det skulle man isf lösa enom att borra ett hål och sätta in en slang som skulle lätta trycket. Men som tur var hade jag inte vattenskalle utan det såg ganska bra ut. Mina synnerver  var böjda och jag hade förstorade blodkärl i ögonbotten men det visst hon inte vad det kunde vara så jag ska tillbax om två månader och kolla igen. Och dom droppar ju nåt i ögonen så det ser ut som om man bara har pupiller.... KNARKARE! =)

så var det ju det där med jobb... jag vet inte om ni vet att jag börjat söka men jag har iaf fått en superbra handledare som hjälper mig jätte mycke. Nu har jag fått önska lite olika jobb och så skulle hon återkomma om två veckor när hon hört om man kan få arbetsträna på något sådant ställe. Mer säger jag inte nu...

ha't!

Grattis Ghekkagrattis gumman som fyllde år i måndags.

to the ladys.....


RSS 2.0