Nedrigt...

Idag är jag av någon outgrundlig anledning väldigt trött. Typ, om jag blundar så somnar jag trött. Men ingen fara jag kommer nog att hålla mig vaken förbi det så att jag tillslut vaknar till och sedan inte kan sova alls. 

I övrigt känns det ganska förjävligt. Livet suger, allt går dåligt, jag hatar allt och alla och dessutom är jag pank.
 

 

---...---

"And remember this...never say i love you, if you don't really care...never talk about feelings, if they aren't really there...never touch a life, if you mean to break a heart...never say you're going to, if you don't plan to start...never look me in they eye, when all you do is lie...never say hello, if you really mean good-bye."

Pling plong...

Det ringde just på dörren och jag trodde att det var sofia som skulle komma, but no... Det var paket. =) Jag älskar paket.

Det betyder att jag måste gå och öppna nu... LATERS!

Avatar.

Var på bio igår och såg avatar. Jag tyckte att den var helt ok. Det var i 3D och det är ju alltid kul.
Men jag tyckte att dom hade snålat lite med 3D effekterna. Den var ändå bra. Några roliga saker som hände på bion var att Kaina knuffade på mig och frågade:

Sover du?
Mitt svar:
Det är inte jag som snarkar.

Det satt nån jävel bakom mig och snarkade så Kaina trodde att det var jag. HAHA! Oskillat att somna på bion. ;)

Dessutom så insåg jag att 3D-brickor verkligen är roligt på alla. Som att jenny får ett jätte litet uvud med brillor och Jocke ser ut som buddy holly (vet inte hur det stavas).

Efter filmen var jag ganska trött. Den var ju trots allt 3 timmar lång. Jag smyg städade lite på mitt rum när jag kom hem och sedan gick jag ner till Jenny och Jocke för att hämta lite gott vitchoklad/lime godis som jocke gjort. Råkade dock bli kvar där tills kl 05.30 och drack ovanligt stark glögg. Tack tack! =))

IA!

Känns som om jag inte sett henne på hundra år. Först var det pyton och sedan var hon i stockholm. Och sen var jag helt upptagen och nu är det julsatan... Men hon skulle komma förbi en snabbis om en stund. JIPPI! =)detta var ett ganska bra tag sedan... but still good. =)

Jag erkänner..

Jag vet att jag aldrig har fel så jag kan inte erkänna fullt ut att jag saknat min gamla skit permo. Men jag är jävligt glad att jag äntligen fått den tebax. Jag körde ner den nya till källaren igår så snart jag fick min gamla. Och även om jag sitter som en tööörd i den så är den mycke skönare än den nya. Jag ser fram emot att dra med mig Kaina och åka till rinken. Lite fucking kul ska man väl få ha med sin sunkiga situation.
Jag äääälskar att sladda.

Var är du?

Jag saknar Lee som satan. Ibland kan jag komma på mig själv med att sitta och tänka tebax på den gamla goda tiden pre Amy eller Annie eller whats-her-face. Även fast han är en skum halv alkis som kanske inte riktigt gör med sitt liv vad han hade förväntat sig så är han så grymt skön. Om man inte träffat honom kan man omöjligt veta men ni får helt enkelt ta mitt ord för att han är en av världens skönaste människor.

Jag hoppas att du mår bra och att du är lycklig för det är ju det enda du vill om jag inte minns fel.

Bara för att ha det sagt.

Just nu sitter jag i mörkret på mitt rum och jag känner att detta lutar mot ett sånt där "svårt" inlägg. Jag skiter faktiskt i om andra har åsikter om detta eller tolkar det till nån jävla skit. Jag skulle nog helts föredra om ingen läste det alls. Men jag måste få det ur mig...

Jag har under ungefär en veckas tid nu burit på ett besked spm jag inte ville ha. Jag tänker inte säga vad det gäller för helt ärligt så har ingen med det att göra. Däremot så kan jag säga att jag är sjukt besviken och uppgiven över detta. I min bubbla så trodde jag att jag var immun mot att hoppas på något som detta så mycke som jag gjort och nu får jag betala priset för det. Om det överhuvudtaget skulle bli aktuellt så skulle det också med största säkerhet involvera någon sorts biverkan om man nu kan kalla det för de. Jag skulle nog inte klara av att andas längre och jag skulle helt tappa förmågan att tala. Så frågan jag ställer mig själv... Varför tycker jag att det skulle vara det bästa? Kanske för att jag inte har nåt annat... Jag känner mig sjukt ensam och rädd. Det är som om jag är ett tomt skall och inget verkar kunna fylla det. Det går ändå ok att bita ihop och agera glad för ingen annan orkar ju med att jag mår piss.

Men ingen fara... jag landar ju alltid på fötterna.

Så jävulskt...

Åh... Jag har försökt att säga till dem att lämna mig ifred. Ska det vara så fucking svårt? Bara för att man är grannar betyder inte det att jag vill umgås med er jämt.
Om ni ser dessa två så passa er jävligt noga, för när man väl släppt in dem kan man inte få dem att gå hem.

Skojar ju bara! Ni betyder massor för mig och det är super toppen att ni bor så nära och inte hatar mig. (än)


Sista dagen i skolan...

Just nu sitter jag här på webbdesign för sista gången och väntar på att läraren ska komma och ge mig mitt betyg och bedömning på min undersköna hemsida. Jippi. Inte så mycke jippi över betygen men över att terminen äntligen är slut. Inte heller så jippi att det har fucking snöat hela natten. =(

Nu ska jag fylla i kurs utvärdering och sedan tror jag att jag slutar. Men det har hänt massa grejer så jag ska väl berätta mer om det sen.

Simma lungt. =)

Det är synd om mig...

Jag började i söndags att känna att jag hade jävligt ont i halsen. Men tänkte att det nog berodde på att vi suttit och snackat tills typ when ever...
Men så innan jag gick och lade mig i söndags så insåg jag vad som var i görningen.
FÖRKYLNING!

Ursh, jag orkar inte vara förkyld nu. Jag har helt enkelt inte tid med det. Men det verkar den jäveln inte bry sig om för jag satt idag när vi hade prov prepp och frös så jag skakade och snorade som aldrig förr. Känns kanske som om denna vecka inte var menningen att den skulle bli lätt, nytt "jobb" och nationelt prov. =/

C is for cookie....

 

Här är en fin blandning av de kakor som jag och kaina gjorde. En av mina favoriter är katten till höger i bilden som kaina gjorde. Försökte att ta kort på bara den men den blev typ blyg eller nåt.Här är iaf en lite bättre bild. =) Maria hade jätte roliga formar med typ katter, grodor (den som jag skrivit kaina på är en groda), fladdermös, elefanter, krokodiler mm. It was fun. =)

Jag testade även att skriva med kristyr och det gick ganska bra. Inte för att man är nån stjärna direkt men det är ju alltid nåt.


RSS 2.0