JENNY

Jag vet inte varför du gör såhär mot mig? Vad har jag gjort dig? Jag trodde att vi var polare....men tydligen så ville du inte hänga. Eftersom du smittat oss med förkylning. Kaina snörvlar och jag har haft feber lite till och från. Om du inte vill umgås så kan du ju säga det istället för att smitta oss så vi måste hålla oss borta. =)

Skämt å sido.... hoppas verkligen att du blir frisk snart... det är pyton att vara snorig och trött. Så ät vitaminer och drick mycke vatten så blir du nog tebax på topp igen. =)

Oh la la..

SWEET LIFE!!!!!

Jocke eller "the dice master" som han oxå kallas gjorde/visade mig och kaina hur man gör pannacotta igår. Och jag skojjar inte när jag säger att jag tror att jag smakade en bit av paradiset. HALLELUJA!
Och inte nog med den goooooda pannacottan med vanilj så fick jag världens godaste annanas till. det var alltså färsk annans med nåt gött som smakade göttare än... än... allt.  Den kombinationen var så god att jag på riktigt blev tårögd. Men å andra sidan hur kan man inte älska pannacotta?

till minna säger jag bara... du hade dött av glädje och sedan återuppståt för att få äta mer av den sjukt goda annanasen. =) du skulle varit här.

oj oj oj, var ska jag börja...

Sånna jävla hycklare! Om en modell står och vulgar naken med en liten jävla tyg bit som skymmer *hiho* och håller en hand för att skymma tutten då är det inte npgon som säger nåt om det... inte ens när höggravida står och bjuder ut sig till både höger och vänster så höjs ögonbryn. Men då om någon av lite tveksam karaktär som tex lade gaga tar en bild från midjan och upp när hon kramar sig själv i en konstig hattliknande sak och visar bröstvårtan då.... OJOJOJ! Åh nej, hon visade vårtan, en sån som alla har men tydligen inte får visa för någon. Vad är skillnaden mellan att visa vårtan och att visa hela bröstet men sätta en stjärna över vårtis och sedan gå på krogen? Jag försvarar inte vad gaga gjort eller gör, jag är varken för eller foe när det kommer till henne. Jag tycker bara att det är så jävla töntigt helt enkelt.


bitterfly


bhaaaaaa

JAG ÄR HELT SJUKT MÄTT. LAX IS GOOOOD!

ny vecka, nytt liv...

Idag har jag varit duktig och äntligen tagit itu med mitt massiva tvättberg som växte inne på mitt rum. Det var på gränsen att jag skulle hinna tvätta allt eftersom ena tvätt maskinen inte ville starta först. Men nu är allt så gott som gjort. Ska bara torka skiten och sedan är jag klar. Hann tillochmed tvätta sängkläderna. =)

Dessutom fick jag veta av mamma igår att mormor varit på jamtli och sålt lite grejer bland annat typ 14 av mina halsband. Så det är jag super glad över. Tack som fan mormor. Du får en guldstjärna för din insatts.

Igår pratade jag med Ia och det verkar som om hon och kidzen har det ganska bra. Hon fnular på att åka till halmstad i en vecka så då kanske jag ska vara kattvakt. Vi får se. Jag unnar henne verkligen lite semester men jag saknar henne oxå. Kram på dig.

Jag tror oxå att Kaina börjar göra sig redo för en resa till fjärran land.... skåne alltså. Vad ska jag göra medan hon semestrar? Jaja, inget är ju bokat ännu så jag har ju lite tid att planera nåt. Rille kommer väl upp och brölloppar först. Lite snålt att bara hänga över helgen tycker jag... Jag menar om han ändå ska palla sig upp kan han väl bli en vecka eller så. =)

Och sedan den ständiga frågan.... Vad ska jag ha på mig på bröllopet? BHAAAAAAA!

GRATTIS!GRATTIS PÅ SARADAGEN GUMMAN

GRATTIS!GRATTIS KENNETH PÅ FÖDELSEDAGEN!

GRATTIS!


GRATTIS ADDE PÅ FÖDELSEDAGEN!


what to gör?

Lördag men det känns som söndag... jag är sliten som fan. Nu tänker jag ta en super powernap och sedan få mitt tryne att se ut som ett face och åka ut en sväng. =)

återkommer med mer info laters...

i mitt blickfång

Jag vill att det ska vara fint väder oxå vill jag åka till stugan och måla, njuta av solen och dricka god sommrig bål. Men av någon anledning så tror jag att dessa dagar är över. =( Men hoppas kan man ju alltid. Det är ju för fan inte ens augusti ännu.

Annars då.... Jo, jag stressar ur över vad jag ska ha på mig på bröllopet. Klänning eller kjol som ska gå nedanför knäet. Vafan ska det vara? Jag måste ju ha hellångt för att alla ska slippa en liten brittney av att min kjol blåste upp när jag kör permon. Ah, vad ska jag ha på mig.... måste nog sy något.Måndag...

Idag har Jocke varit här och hjälpt mig med datorn. Och tro det eller ej, han lyckade faktisk få bort typ 90% av det där jävla programet. Jag är imponerad eftersom jag och Rille satt i typ två timmar igår och fick inte bort nåt utom det som inte skulle bort. =( Och det som inte skulle bort  var ändå inge viktigt, Men men,,,, Jocke is tha man.... iaf idag. Hahahaa.

Så vad ska jag göra nu då.. Jo, jag ska fortsätta med mitt liv. Alltså inget planerat. Funderar på att stor städa mitt rum så att jag slipper ha ångest varje gång jag går in dit. Men vi får se... det finns ju så mycke annat roligt att göra. =)

til next time....

GRRRRRRRRRRRATTIS!

MIN ÄLSKILINGS HELGE FYLLER 19 FUCKING ÅR!HAHAHAHAHAHAAA!
GRATTIS GUMMAN!

Så kommer en ny vecka...

Och då kan man ju fråga sig vad har jag gjort veckan som gått? Jo jag har målat. Både det ena och det andra. Jag köpte några nya färgernär jag var i östersund på Panduro som jag har testat och de var ganska snygga men det var inte som jag hade trott att det skulle vara. Men jag är nöjd ändå. Och sedan så har jag testat att sminka mig lite olika, man använder ju typ aldrig smink nu för tiden. Det ska bli bättring på det. =)

I onsdags så kom Kaina polare Rille upp på besök och han ska åka hem imorgon. Han verkar vara en skön kis. Men så är han ju skytt oxå. =) Nä, skämt å sido han får komma och hälsa på igen om han vill.

Igår var vi hos Mami och Papi och grillade och sedan åkte vi hit och förfestade lite och så avslutade vi det hela på trädgården till ljuva toner från Hate ammo. Väldigt trevligt. Jag har blivit belagd med blogg förbud på vissa bilder så detta är ett litet urval av det som blev över.


Borta bra men hemma bäst...

Det är skönt som fan att vara hemma igen och att få sova i sin egna fallfärdiga säng. Men... jag saknar redan min älskade mamma och min underbara kusin och hennes mamma. Jag tycker oxå att det var jävligt kul att jag hann hänga ganska mycke med Minna. Hoppas att hon vill komma upp och hälsa på snart.


JAG VILL HA!!!!


Min arma arm...

Som ni kanske vet så klantade jag mig med lite kokande vatten för några veckor sedan... Och självklart har jag under hela tiden tagit kort på eländet. Och här är nu bilderna från detta. Första bilden är dagen efter och sedan är det taget typ varannan dag. Och känsliga tittare varnas... Fast nu har ni ju redan sett. =)

och ungefär så här bra ser det ut nu....


Ö-sund

Först var jag på 50-års fest för Anders. Som under hela kvällen höll sig undan kameran. Men jag fick några andra bilder iaf...Och sedan var det full fart hela veckan och sedan på torsdagen var det såklart dax för G3, och det var jävligt roligt. Jag känner mig dock lite skyldig till att jag råkade supa ner Minna som skulle upp i ottan och flyga. Och Emma blev oxå i ganska fin form. Men jag hade roligt och jag tror att även Helge och Katrin hade det....


MidsommarVi var i tavelsjö och grillade och lekte lekar. Det var mycke trevligt. Tycker jag iaf...Tommy och Papi i kullerbytte race... såg väldigt roligt ut. =)Kaina and whats her face skulle pricka en penna i en flaska med röven... gick väl inte super bra eftersom dom båda skrattade så de fick darr på ribban så att säga. =)Angelica var taggad... tror jag iaf.... hon gjorde en ljuvlig dans i fönstret. Det fick jag tyvärr inte med på bild men minnet stannar hos mig forever...

RSS 2.0