lite synd om mig...

Ibland så är det så jävla uppenbart att jag är min mors dotter. För själv är ju bästa dräng tänkte jag och skulle hälla av vattnet av den kokande pastan. Men istället för att hälla ner sikiten i slasken så hällde jag det över min arm. Inte jättesmart men däremot jätte ont. Fick åka på akuten och få bandage och tabletter. Så det känns ok nu.det här är  ungefär halva bandaget. Det sitter runt nästan hela underarmen. Känns dock lite halv töntigt att klaga över detta med tanke på allt som hänt i helgen.

Vi tänker på dig J och hoppas att du ska bli bra. Det går ju inte annars. Hoppas att de jävlarna som gjort detta får ett ordentligt straff även fast det känns jävligt torrt med tanke på allt. Vi vill ha tillbaka dig iaf. Jag sänder mina tankar och min energi till dig.

Skrike...

A.K.ANIKEBakifrån och på  lite håll ser det mest bara ut som om Nike är ute och går med vilken hund som helst...men när dem ställer sig brevid varandra så ser man att kenny inte direkt är en knä hund...Mycket roligt... Det som dock imponerar lite på mig är att kenny som nästan alltid drar och nike som alltid är hyper båda blir ganska lugna av att hänga med varandra.

Fredag kväll....

Vad gör man en fredag kväll.... förmodligen inget, men vad gör man en fredag kväll när trädgårn öppnar för sommaren? Man går dit såklart. Sagt och gjort. Först så festade vi med grannarna... som börjar finnas med alltjämt nu..... mycke bra.
Vi fick goda hemma gjorda grillade hamburgare och massa med sprit... jag ska bjuda igen snart tror jag. Hotade med att göra en dunk shots till midsommar. =)Den klassiska bilbilden. Leif och Jockasjärvi och på golvet hittas gapet och fniss. =)Hooooot mamas!Jenny a.k.a Johnny var fin som en pralin. Och då menar jag inte en sån där sliskig jävla öb-pralin utan en gooood typ paradis pralle.Världens bästa trummis och ingen mindre än big K.... jepp, jag känner kändisar. =)

vad hände med vårat stugväder?

Förra veckan var jag i stugan med jenny och johanna för första gången i år. Sedan var vi där jag och Kaina med Jenny och Jocke och dogzen. Det var väldigt trevligt...
Som sagt väldigt trevligt. =)

end of good times...

Nu är det gjort, Karin lämnade sin nyckel och stämplade ut för sista gången.... kommer att sakna den lilla blekfisen.ha det kungligt bra där nere och om det blir för varmt så kan du ju alltid komma upp till oss här i norr. =)

Helge har tagit studenten
GRATTIS GUMMAN!

I LUV U!

Nordic rock....

Jag vet att mina inlägg inte kommer i ordning men det skiter jag i... hahaa!

Strekken kom upp och följde med på whitesnake. Och jag tror inte att hon ångrade sig. Det var super bra. Lite sugit att vi missade alcazar och lite sugit att det inte fanns stark sprit på området, annars var det kung =)

Fredag.

Lördag dag...

Lördag kväll...

whitesnake


heatValborg.

Kan hända att jag och mina kungliga grannar drack några shots. =)och med några menar jag många... super tack till jocke som blev min drinking-bud för kvällen. Och varför det inte finns fler kort? För att jag var inte i skick att ta kort. =)

Minnas fest.
Jag hade inte så många bilder så det blev bara dessa tre. =)

jag vet....

Att jag inte har bloggat på ett tag men jag tar igen det nu....


RSS 2.0