Helg äntligen... eller?

Idag är det som bekant fredag och helgen står inför dörren. Så vad ska jag göra i helgen? Jo ja ska nog hjälpa Ghekka att färga håret och sedan försöka sy lite mer. Just idag har det gått ganska bra så jag har bara en snabb lunch paus nu innan ja ska sätta igång igen. Och sedan ikväll tror jag att jag ska se på så ska det låta och festa lös med en liter hallonsaft eller nåt.

Var på make up stores vip kväll igår och det var mycke trevligt. Kul att Elin äntligen är tillbax. Hålla på och skaffa barn och greja år fan inte för sig. Innan jag skulle dit så hade jag lite tråkigt så jag gick lös i smink väskan. =)gul/grön och lila. det är roligt att färg är tillbax på tapeten. =)

GRATTIS AGNES!26 långa år. =)

In th eye of guilt and despair


min arma tå...

För ca en vecka sedan var jag i tvättstugan och gjorde det man gör i en tvättstuga. Och när jag  var klar hade jag en stor hög med tvätt som jag skulle ta med mig upp. Sofia kom över och käkade middag så hon följde med ned i tvättstugan och tog en liten hög och jag tog en stor. Så gick hon ut genom dörren och jag skulle följa efter men dörr jä***n hade åkt igen lite så jag köde in foten rakt i dörren och mördade min tå mellan dörren och fotplattan.blå och svulen... ajaj. Det var svårt att få med på bild men ni får gärna tycka synd om mig ändå.


Jag blir rabarber

När man syr ska man inte tro att det alltid går som man vill. Oh no! Vet inte hur många gånger jag har sprättat och tråklat och sprättat igen. Men så tillslut var jag ganska nöjd med min sömm så jag tänkte att jag skulle stryka den. Då smälte det satans tyget. ÅÅÅÅÅÅHHH! Bara att börja om igen. Hoppas att det går bättre typ imorgon.

Btw. Imorgon ska jag på AF och se om jag kan få mig nåt "riktigt" jobb. Hoppas att jag ska få gå utbildning. =)


GLOBEN, en kaka eller en gottis?


min mums...som bebe

Raraste Rex


In the middle with u...it's a crazy world


IAAll eyes on me, in the center of the ring, just like a Circus

Till dig det berör...

Om jag gjort dig något eller om du av någon anledning inte längre vill vara min vän så vill jag hemskt gärna att du säger det. Jag vet att allt inte är som det brukar och att man växer och förändras i olika riktningar men lämna mig inte. På sista tiden, ända sedan min födelsedag så har jag kännt mig utestängd och bortglömd och det kan vara så att du haft mycke med ditt men jag saknar min vän.


mormors lax

idag ska vi få goding mat till mat. nämligen mormors fantastiska lax som är ljuvlig. Det är inte riktigt samma sak när man gjort den själv men hon kommer ju väldigt sällan hit och lagar mat till mig så jag får hålla till godo. hihi

btw. har jag sagt att min mamma är min idol? Hon är min räddare i nöden och enormt stark och envis. På gott och ont. Det gör inget om man inte gör allt själv eller om man erkänner sig besegrad ibland. I LUV U!

Som sammetKaina fick så jävla vackra rosor när hon fyllde år. Jag var bara tvungen att fota dem. =)


my blackness


fiizen

Idag var jag tvungen att kliva upp i ottan och masa mig till kontoret kl 11 för att ha tre intervjuer. Och samma sak i morgon. Puuh! Varför så tidigt? Dessutom var allt ganska bra när dem ringde från annas unges dagis och sa att han var sjuk så hon fick tvär ila iväg och ta hand om det. Men snart är det slut. Hoppas bara att jag hittar någon bra.

Igår kväll så satt jag och surfade runt och hamnade på en tävling/spel grej som är beroendeframkallande nåt jävulskt.

 http://www.svd.se/resor/resetest/?gclid=CIHZ5L6NnJkCFQFhQgodfBZ6DA


Försökte spela idag med men Fiizen satte käppar i hjulet så att säga.


då gick jag och lekte lite i sminklådan istället. Ska lägga upp bilder snart.


ha't


Vem vill inte ha?

När vi var på house of metal så var vår granne inte det. =) Och tur var väl det för istället räddade hon en sötnos från en kall död. En liten svart kattunge som någon idiot hade kastat ut eller bara skitit i att släppa in. Det gör mig förbannad bara att tänka på det. Hon satte upp lappar och ringde djurskyddet och allt men ingen hörde av sig så nu bor han hos Jenny och Jocke. Och det fina med det är att eftersom dom bor grannar kan jag lätt snika mig in för lite bus och gos. =)
Jag tror att den skulle heta Oliver men jag har redan döpt han till SKABBEN! =))

Jenny och Rocky =)


H.O.M

jag tog visst inte så mycke bilder i år men här är några väl valda. ENJOY!


WIPEOUT

Har ni sett det nya tv programet på 5? På söndagar vid typ åtta eller nio så går det ett program som heter wipeout. Jag såg och skrattade så att jag grinade. Dom som är med får fan inte lite spö. Jävligt kul! Hoppas att det kommer att vara lite olika grenar och grejer för jag har redan bokat in nästa söndags skrattfest.

Och jag måste oxå säga... JAg har provat några nya glassar och en var super god och en inte lika bra. Den första var Noggermint som jag hade höga förväntnignar på men blev besviken, men så har jag heller aldrig gillat noggers mitt knöl. Den var bara okej tyvärr eftersom jag älskar mint/chokload glass. Den andra var som en dröm. Jag vet inte vad den heter men det är en Magnum glass och den kommer i en liten låda, redan där känns det lyxigt. Jag har ingen aning om vad den kostade men i den lilla lådan låg en glasspinne med ljuschokladöverdrag och innuti vaniljglass med kolasås och chokladbitar och mandel med choklad. Nästan som en ben och jerry fast på pinne. Såg oxå att det fanns både en ljus och en mörk låda och jag tog den ljusa. Kanske är något annat i den mörka.
YOU HAVE TO TRY IT!

F´låt.

Jag vet att jag har varit lite slapp på bloggandet men till mitt försvar har det varit lite mycke och jag har varit helt död.
Så jag får väl börja med att säga:
 

GRATTIS PÅ 30 ÅRS-DAGEN!VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR! 4/3
VÄRLDENS ROKKIGASTE KOMBO! 6/3

Ett år kvar...

En helg av fest och hårdrock har just kommit till enda, och det kan jag säga att man är fan inte tjugo längre. Det var lagom roligt och lagom rockigt. Det var inte som tidigare år men jag klagar inte, Känns som om det var färre band i år eller iaf färre band man ville se. Jag ska väl styra upp lite bilder och junk någon dag men jag orkar inte just nu.

På onsdag fyller Micke år och Helena ska operera sin missfit arm som aldrig verkar vilja bli bra. Jag håller tummarna för att det ska gå fint för henne. Och till Micke kan jag bara säga... HUA SE GAMMAL DU JE! hihii.

RSS 2.0