Helge på bal...Helena och Marcus

Helena och Marcus med det paret som de åkte med till balen.
vill ha tebax denna frillan...


Grattis Minna!

den 23/5 fyllde minna år igen... verkar som om hon gör det varje år. =) Det var skit kul att träffa henne igen. Har ju fan knappt pratat med henne senaste året. Hoppas att vi håller kontakten bättre nu... Iaf.....
GRATTIS!!!!!


om man fick önska sig...

Så skulle jag önska mig att folk vågade vara ärligare mot varandra. För även om det är jävligt jobbigt att ta en diskussion eller hamna i kläm eller få ta konsekvenserna av sitt handlande så är det grymt mycke värre att vara en lögnare. Kan man inte stå för vad man gör ska man inte göra det. Några som brukar läsa min blogg kommer kanske att känna sig utpekade och till några av er säger jag att jag inte dömer utan bara tycker och låter er göra vad ni vill. Till några andra vill jag bara säga. Det finns en tid och en plats för nästan allt, och jag säger nästan allt för vissa saker är bara elakt att säga till någon annan och har ingen som helst värde för den personen. Det ända som händer är att man sparkar på dem som redan ligger. Och andra saker som faktiskt har en tid och plats att sägas kan man behöva höra från berörda personer enbart. Att sprida rykten eller att berätta något för någon som den har berättat i förtroende är så jävla lågt att jag helt enkelt får känslan av att jag aldrig mer vill prata med den personen. Ingen gillar en glappande skvaller tacka. För att avsluta detta vill jag bara säga att jag tänker inte lägga mig i eller välja sida eller bli fjorton och töntig och berätta idiotiska råd för folk. Jag älskar de som förtjänar de och jag hatar alla andra. Så ni 2 som vet vilka ni är i detta sammanhang.
Hang in there, it can only get better. =)

xoxo


åh man borde....

Jag skulle ha färgat håret för typ tre veckor sedan men det har ju inte blivit. Jag borde ha gått på toa för en stund sedan men jag blev för trött när jag kom hem så jag bestämde mig för att knipa. Jag borde ha varit hårdare i mina direktiv mot min kusin och den satans klänningen. Jag borde aldrig ha klivit upp idag. Om jag bara hade lyssnat på mamma.... eller va?

Nu ska jag gå och göra middag. Ris och kyckling i mango/currysås.

until it.....

skit-poo

Vid elva/tolv tiden på kvällen körde jag kaina till krogen och på vägen hem hände något hemskt. Jag möter en husbil som kör över en igelkott. URSH! Det var hemskt. Den blen inte platt men den låg tummlad på vägen.  Och inte fan ska ni tro att väg drullen med husbil stannade fast jag tutade och bländade den jäveln.

så för att lugna mina nerver gick jag till grannen på en kopp te och då skulle vi spela ett kortspel vid namn ski-po tror jag. Fruktansvärt långtråkigt och intetsägande spel... inte konstigt att det heter skit-poo.

Nu ska jag valsa ut med henry... laters my friends.


hej alla...

nu ska jag på bio med en gull-unge. =) c u soon.

snart klar...

idag var jag och kayade för första gången på jätte länge. Det var faktiskt riktigt roligt och jag känner mig ganska taggad att sätta igång så smått igen. Ska styra upp det så fort jag får tid.

annars har jag väl gjort samma vanliga idag, och ätit tacos det var galet gott.

tills nästa dag.... simma lugnt. =)

jag har en ny telefon...


jag ska se vulvan idag....

Jag och grannarna ska på bio idag och se på vulvan ska bli mycket roligt, jag hoppas att Kaina vill fälja med men jag hajar om hon inte pallar. Nu ska jag gå och sminka mig tror jag för jag är helt galet färglös i facet. 

Btw... jag tycker att det var väldigt roligt att minna och strekken drog en räserfylla med kundvagn och allt. More power to ya. =) 

RSS 2.0