Kenneth är min hjälte...

Igår kom Kenneth och styrde iupp mitt liv och punka situationen. Så jävla nice att ha en mäster fixar hjälte. =)

Tack, tack, tack och tack igen. Det betyder massor för mig att få den hjälpen!

and the end of summer....

och det fortsätter...

Jag skulle gå och mata katterna idag men tog mig inte ens till konsum innan jag fick punka. Så just nu sitter jag i världens oskönaste rulle. =/ Kainas pappa ska komma och hjälpa mig så med lite "tur" (troligt) så kommer jag att kunna avända den senare idag.

Btw..jag läste mitt horoskop just....

Jungfrun (24/8 - 23/9)
Ingen kan påstå att du varit särskilt gynnad den senaste perioden. Men nu tycks allt vända.


...känner mig hånad...


igår...

Jag tror på riktigt att det vilar en förbannelse över mig. Igår... eller det började väl i fredags med att bilen började låta jävligt konstigt efter det att jag råkat använda min nyfixade parkeringsbroms. Va fan. Om den är nyss fixad ska den väl palla att man använder den iaf en gång... but no!
Jag var ändå tvungen att använda den igår för att kunna åka och träna så jag ringde verkstan för att fråga vad som skulle kunna hända om jag använde den trots ljud och bokade in en tid för att fixa ljudet. Så åkte jag iväg och efter ungefär halva vägen började ett dunkande ljud komma. Och sedan helt plötsligt blev det tyst. Båda ljuden slutade. Jag tyckte det var skumt och skönt, men mest oroande. Väl framme och ska kliva ur. Tro på fan att den jävla dörrvajern gick av. Jaha... fick vi dra upp dörren med hand kraft mot en motsträvig vajerhärva. Sedan så gick det typ inte att stänga dörren. Men skam den som ger sig. Så efter att jag slitit lite i den förbannade vajern så gick dörren igen och jag var helt svart och oljig om fingrarna och skulle in och träffa folk. JIPPI!

Så jag halvt sprang förbi den som stod innanför dörren och väntade på mig och letade upp en toa för att tvätta händerna. Ingen tvål! FÖRBANNAT! Ja men det fanns en till toa brevid som jag kunde sno tvål ifrån. Sedan fick jag tvätta/skrubba händerna typ 3 ggr innan all olja var borta.

Så tränade jag och åkte hem och problemet med dörren var ju kvar så jag ringde och fick tid för att fixa dörren och rampen och sedan så ringde jag till verkstan och avbokade min tid för missljud. Och då kändes det ju som om dagen började ljusna lite.... men nej.

Jag är kattvakt till min kära Ia medans hon och kidzen är och har roligt i stockholm. Så jag tänkte vid fyra tiden att jag skulle gå dit och mata katterna och rensa lådan och sånt... men får nåt gå bra? NEJ!
Kom nästan till konsum när permon la in en ny växel av jävlighet. Det gick att snigla sig fram i en hastighet av... vet inte om man ens kan kalla det för hastighet. Och när man precis har gett upp hoppet om att någonsin ta sig fram då börjar den fungera igen så den gör ett jätte skutt framåt för att sedan tvärnita. Att inte jag flög all världens väg är bara ett miracle. Och sedan fortsatte denna ryckiga resa hela vägen dit och hem.

På vägen hem så hoppade jag in på konsum för att köpa middag. Det blev kroppkakaor med bacon. Gick hem la dem i vatten och kokade dem enligt anvisningarna. Då sa Kaina att hon ville ha sylt till så hon skulle hoppla iväg på bua och köpa sig en burk. Så då tänkte hon att NU ska jag ta med pantburkarna som man alltid annars glömmer. Det var ju helt onödigt för efter att hon hade konkat dit alla påsarna visade det sig att den jävla automaten var trasig. Hon kunde ju inte gärna gå in med ett berg burkar på bua så då fick hon gå hem med burkarna igen och sedan gå tebax till bua.
Under tiden så hade jag kokat färdigt och så skulle min ass hjälpa mig att hälla av vattnet (vi vet ju hur det gick närnjag skulle göra det själv =/ ) så hon tog en handuk och kastrulen med lock coh började hälla som man gör. Men sedan vet jag inte om det blev för tungt eller för varmt eller vad som hände men helt plöstligt låg hälften av kroppkakorna i slasken. Så som man alla gjort nån gång och velat skjuta sig själv. Som tur var hade kaina just skrubbat slasken så det var bara att plocka upp dem och skölja av dem.

För att sedan försöka att koppla av eller nåt på kvällen så målade jag... Det gick väl okej förrutom att det såklart blev färg överallt och att jag tappade ut alla oljekritorna på golvet.

Kvällen avslutades med att jag och min "palt"-polare Big K såg på lilla sjöjungfrun... Jävligt bra film. =)

KAAAAAAAIIIIIIINAJag är så fasligt sugen att se några avsnitt till. Kan vi inte göra det. =))TRUE BLOOD is the poo!!!!!!


H T M L

Jag har på helt egen hand fixat lite med min sida... =) Gjort html-kod ändringar alltså. Me happy.Fiizen blev oxå nöjd.


Just ja..

Jag kom just på att jag inte berättat att jag i måndags äntligen skulle få min nya permo. O M G!
Helt jävla fucked. För det första så var den ju inte alls så som det var sagt att den skulle vara. Det satt saker på den som jag inte ville ha som tex en stor djävla bältes klump. Och konstiga knubbiga fotplattor. Och sedan satt det inte saker som det skulle ha gjort på den så som rätt dyna och en normal joystick. Oh no... så då fick jag bara prov sitta för att ställa in lite grejer så som armstöd och fotplattor och sånt. Och så testade jag att tilta med den.. det är alltså när man lutar sätet bakåt. Ni som känner mig vet ju hur jag brukar sitta och se på tv. Och då när jag satt så då började helt plötsligt hela den konstiga lamppanelen att blinka och varna för nåt. Sedan dog den och ville varken stängas av eller sluta blinka. Det finns ingen nyckel på dom nya heller så man kunde inte ens göra nyckel rycket. Men så efter en liten stund så gick det att stänga av och sedan så fungerade det att ta sig ned i vanligt sittande så jag kunde ta mig ur. Han teknikern som var här för att ställa in den skulle ta med den tillbaka för att kolla vad det var för fel på den. Känns ju väldigt bra att det börjar med att den jäveln är traig... precis vad jag behöver.... NOT!

iaf så sa han att han skulle laga den och att jag skulle få tillbax den om en till två veckor. Men när han förra gången sa tre veckor så gick det sex så vi får väl se...

zombieland

Vi var på bio igår och tjuvtittade på Zombieland. Den har premiär på fredag och jag tycker att den var ganska rolig. Det är en komedi med zombie inslag. Det går trailers för den på tv nu så håll ögoen öppna.

jag tycker att det var roligt att det var little miss sunshine tjejen som var  med, men oxå tror jag att hennes karriär kanske har peakat redan. Hon har som tappat sin barnsliga charm och är nu bara lite skum. Men jag gillar henne ändå fortfarande. Vi får se hur det utvecklas.


WHY????Varför kan det inte vara sommar lite till. Det är på tok för kallt för mig, både inne och ute.


reptil mässa...

Läskigt men roligt. Gick mest dit för att visa mitt stöd när det händer shit i den här tråkiga hååålan. Vi gick runt och tittade lite och sedan insåg jag att det fanns spindlar där så då ville jag gå hem. Spindlar är väl för faaan inte reptiler eller?


end of fashionweekMake up store gjorde ännu en grandslam med sin visning på äpplet. Temat var tsarinna och det var en skön blandning av snygga kläder galet smink och en hel del attityd. Som väntat gillade jag allt jag såg. Det som var mindre bra var att det kostade 200 spänn och att showen höll på i ca 15 minuter. Men det var ju inte m.u.s som satte pris och sånt, det var ju en del av fashion weekend.
Det var oxå väldigt roligt att träffa elin, har ju inte sett henne på hundra år och Amandarin som alltid är en solstråle. All lycka till dem. =)

Terese var underbar som tsarinna. Hon hade en ganska vågad catsuit på sig som var väääldigt transparent och baktill var det en lång kjol med släp.


gordon slog ner som en blixt...Gordon Ramsey
Är det konstigt att man tänker på the f-word när man tittar på honom?


01:31

När man har lite för mycke i huvet för att kunna sova... då kan man lika gärna slå till och göra en tomat mask i ansiktet. Inte för att jag tror att det på nåt sätt kommer att hjälpa mitt nuvarande pizza-face men man kan ju försöka.

Idag hade jag eng b prov. Jag blir så jävla nervös över sånna grejer. Har ganska höga förväntningar på mig själv och om dem inte blir uppfyllda ja då kan man ju inte riktigt skylla på någon annan än sig själv tyvärr.
Men jag tror att det gick ganska bra... max poäng var 121 så för att jag ska vara nöjd betyder det att jag ska ha över 100. Vi får se helt enkelt. Jag kanske berättar vad jag fick sen om det inte var ett skam resultat.

Nu tror jag att jag ska ta och spela lite eller kanske tvätta facet innan det börjar torka bort av mask... låter ganska läskigt va? =))

laters...


catrin made me....
när vi var på väg hem...

Jag och Kaina var i östersund i en dryg vecka och höll fan på att blåsa bort. Satan va kallt det var där. Dessutom så blev det ju ganska uppenbart att båda mina föräldrar är i klimakteriet eftersom bara någon som har het-svall kan bo i ett så kallt hus.
Iaf när vi så skullr åka hem så var det något konstigt på vägen...lite sent men va fan...Lite bål och massa shots.... detta var när jag fyllde år alltså.RSS 2.0