Hube Jojo...

Johanna din jävla kristna bibel läserska. Varför ska du åka och vara religös just nu? Det passar sig väldigt illa för mig. Dessutom råkade jag förgifta Kaina på middagen så hon fick spendera kvällen inne på toa. Men men.....

när jag ändå är igång

Jag snackar ju om moral och att stå på sig och att man ska ta ansvar för vad man gör. Jag tycker att jag är en gansak stark och driven kvinna med starka åsikter om vad jag tycker är rätt och fel. Bara därför betyder ju inte det att jag tycker att det som anses vara rätt är det rätta. Jag går min egen väg och jag gör det som  känns rätt för mig. Och skulle det vara så att jag, mot förmodan skulle göra nåt som jag sedan skulle känna var fel så står jag iaf för det. Att vara töntig och låtsas vara korkade hjälper väl ingen, speciellt inte en själv. Stå rak i ryggen och tro på dig själv för fan.

folk är fän...

Jag slutar aldrig förvånas över hur jävla dum folk är. Om du inte kan ta ansvar för dina egna handlingar så tro då för fan inte att någon annan heller kommer att göra det. Det var ett jävligt tråkigt tv-program idag där Anna Anka var med. Och trots att den där glappkäfften är "dumber than a bag of hammers" så sa hon faktiskt nåt smart. I sverige får man inte ha sin åsikt. Och det stämmer. För om man har en åsikt om nåt, då  kommer det alltid nån nöt och vill att man ska hålla käft. Samma sak med ens handlingar. NÄ nä nä... jag är ju oskyldig som satan för att det är ju inte mitt fel att den där andra killen ramlade på min knutna näve.

Det är bara att stå för vad man gör. Vad än det månne vara. Och om man har valt att skaffa barn då får man faktiskt stå sitt kast och ta hand om dem. Och tycker man att det blev ju jobbigt och inte alls vad man hade tänkt sig ja då får man helt enkelt tänka om. För en förälder är alltid en förälder och man ska aldrig behöva ursäkta sig som barn för vilka föräldrar man har.

Det jag vill ha sagt är detta. Varje man, kvinna och barn måste hitta sin egna väg att gå. Där man sätter upp sina egna moraliska standards att leva efter. Och där man själv får ta konsekvenserna från sitt handlande. Om jag inte har råd att köpa ett bugg då får jag helt enkelt vara utan tuggummi. Det är ingen jävel som kommer att tycka att det är okej att jag tar det bara. Och skulle jag ändå vara så jävla dum att jag tror det, då måste jag ju sedan stå för att jag vart sugen men inte hade några pengar och inte skylla på tex kaina för att hon inte köpte det åt mig.

......SKAFFA LITE FUCKING MORAL, ETIK OCH BALLAR!.....


i muggen

satt vid datorn imorse och lyssnade i mina lurar. då kom kaina och gav mig en kopp kaffe. Så jag drog ur ena pluggen för att säga tack och så och tappade ned den i muggen. Inte nog med att jag fick kaffe fulla ploppen men jag fick oxå öronvax i koppen. Mmmm.... gott. =)

Inte lika morgon bitter längre...

I morse var allt som någon gång varit grått helt jävla svart. Men nu är det grått igen. Och då tänkte jag att jag skulle lyssa lite ljus i mörkret.

Jag vill bara säga tack till alla som kom på min fest i lördags det var en liten men tapper skara. =) Jag tog typ tre kort eller nåt så det kanske blir något att visa sen men jag orkar inte koppla in  kameran för de ynka bilderna. Sedan vill jag tacka för alla fina presenter jag fått... Både på min födelsedag och före och efter. Några av sakerna jag fick var...

Av Jocke the dicemaster och Jenny fick jag allt man behöver till min favvo coctaill "mangodropp" och 2 perfekta glas till. Det gjorde mig jätte glad dels för att det är gooooood shit men oxå för att någon verkar lyssna när jag ordbajsar. Tack som fan... Måste oxå säga att jag fick det förra helgen för att "någon" trodde att jag fyllde år i onsdags. hihi..

Sedan fick jag en jätte fin teckning av Catrin som är ett porträtt av mig helt grymt. Jag ska försöka fota och blogga den sen... jag fick oxå en skit snygg tavla av ghekka. En tavla som jag varit kär i ett tag nu faktiskt.

oxå fick jag... Tofflor, en bok, tryfflar, pengar, guitarr hero Metallica, en spegel, tp fickformat kändisfrågor, godis, prinsess strössel och lite annat... om jagf fått nåt jag inte nämnt är det för att jag är senil.

nu måste jag på lektion igen... until next time....

live my twisted dream....

tisdag 15/9Lejonet


Jungfrun
(24/8 - 23/9)Du har en lång period varit upptagen med meningslösa problem. Försök prioritera bättre.


det här med att fylla år...

Både jag och streeken har fyllt år. Jag kände mig som en pissig polare när jag kom på att jag glömt att ringa och säga grattis. Men till mitt försvar så tänkte jag på dig hela dagen. =)
Jag vet att du oxå firade i helgen och jag hoppas att du hade det bra din gammla dam.
jaja... Grattis i efterskott och me luv u!


Klicka f�r att st�nga bilden

Du är min jupiter och jag din io.

Jag andades tungt igår och kände mig själv kvävas med varje andetg. Du fanns i luften fast du var långt bort.  Det var då jag bestämde mig för att nu är det nog.... It's over.

Jag tänker ta avstånd från dig, från allt.  Glömm mig, jag finns inte! Glömmer dig, du finns inte! 


NiN

Help me I broke apart my insides, help me I’ve got no soul to sell
Help me the only thing that works for me, help me get away from myself***Through every forest, above the trees
Within my stomach, scraped off my knees
I drink the honey inside your hive
You are the reason I stay alive***My whole existence is flawed
You get me closer to god


YAAAAAAAAAAHOOOOOOOOOO

JAG ÄR GALET SUGEN PÅ FEST!  =)


Ännu en tisdag....

Det är morgon och jag är trött... Det är en låååång genomgång av http-equiv pågående i bakrunden. Bååååring.
Men jag känner trots allt att jag lär mig en hel del. Konstigt.

Nu ska vi tydligen starta webbläsaren så jag måste dra.... ska uppdatera mera senare.

Laters...

morgon lektion dag två...

varför måste man kliva upp i ottan för att lära sig att göra mappar? JAG VILL SOOOOOVA!

RSS 2.0