dagens citat

"sverige är ju sverige.. Du gamla du fria du skelögda nord... Eller nåt sån"

Maria Montazami


Stop it!

All the blind people are watching me... And they... But I dont.


Jag orkar inte vara längre... Men jag är för trött för att inte...
Jag är tacksam som satan för att jag har dig. Även om jag inte har dig. ♥

.
..
...
....
...
..
.

Btw... Sofia - Krya på dig snart!

Ibland är det bara för mycke för mig...

Idag vaknade jag efter att ha sovit... tror jag. Det kändes inte så men två timmar var iaf borta från klockan. Jag klev upp duschade åkte med PrettyBoy och LL cool Jen till stan. Hängde käkade lunch och hängde lite till. Så jävla nice att det äntligen är vår. Så vi bestämde oss för en liten glass på torget innan det skulle bli dax att röra sig hemmåt. Då kom det massa måsjävlar och började cirkulera över oss. Alla som känner mig vet att jag "har lite svårt för" fåglar. Så jag föreslår att vi ska flytta på oss. Både för att jag hatar dom jävla jätte fjärillarna och dels för att jag inte ville ha bajs på mig. Dom skiter ju helt ogenerat på vad som helst... SKITMÅSAR!
Så vi gick och satte oss i parken utanför bion istället och allt var åter bra.
Då får jag ett mess av johanna... En måsjävel sket just på mig! Stod det i sms:et. Det visade sig då att hon hade typ fem minuter efter oss satt sig där vi suttit och blivit bajjad. Jag sa ju att det var ett dåligt ställe att sitta på.

århundradets...

Åh vad jag hatar vissa dagar. Dagar som idag. När man vaknar av smärta och känner att om nån jävel ens öppnar käften så klappar jag till det aset. Dagar som man bara känner sig som en sur-mutta och har ingen som helst ambition att ändra det... Men så tar man några piller och sen känns livet lite mindre suicedialt.

Nu vill jag bara äta lite mat så att jag kan proppa i mig piller utan att magen dör... Magsår är inget jag rekomenderar till vanliga dödliga.

Dessutom har bög-staden nummero ono bombat mig igen.

Just ja... Jag lånade 3d brickor av jenny igår för att se om det funkade att se 3d film på tvn... det funkade inte.


jag känner mig lite tjatig

... men vem fan bryr sig. Jag måste bara säga att jag är grymt taggad på vår nya allians. Och det kommer fan inte att vara någon fredspackt det är ett som är jävligt säkert.

Och det andra roliga är att streeken den stjärnan bombade sin  egen stad. MOUAHAHAHAHAAA! Det är bland det roligaste jag hört på länge. =))


Permo schmermo

Igår började min permo att köra av sig själv. Typ backa långsamt långsamt... Det gick dock över till att den rätt som det är tvär backar skit snabbt. Och jag har bland annat fått ett hål i  skåpet under diskbänken, saftskvätt och en halv krock med kylen. Nu har jag ställt gamla bettan i hallen utan nyckel och får använda min "nya" tills det är åtgärdat. Känns inte helt ok att glida runt med en folkfara... och då menar jag inte min dödliga gas...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAA!

På tal om dödlig gas... Nä, skojar bara.

Nu är den igång...

Äntligen är det dax:

http://sickofsticks.blogg.se/

Kolla in min nya blogg redan idag!!!!I en mörk tid...

Jenny my pal!

Det började redan förra veckan när min nya blogg inte riktigt ville som jag ville och Jenny kom galopperande som en gasell till undsättning. Fixade det där utan problem. Thank u! Sen så var det nåt mer som gick åt h-vete.. minns inte vad det var men då fick jag oxå hjälp av min bästis granne. Och som grädden på det skurna moset så ställde hon upp som chafför både fredag och lördag. Thanx babe!


bombwars

gå med nu.

http://alphaserver.bombwar.com/

saeversCity = SugerCity

Den jäveln bombar mig hela jävla tiden. Ge dig på någon i din egen jävla storlek din satans mobbarmört!

Jag fattar inte vad det är som är så jävla roligt med att bomba samma jävel 200 gånger om dagen. Det är ju på inget sätt värt eftersom han inte typ får nåt krigsbyte. Dessutom så dödar jag ju delar av hans arme varje gång.
Såg i morse när jag klev upp att han bombat mig och lyckats få 10.000:- av mina cash. NOT COOL!

Hur ska man kunna bygga upp nåt alls om man hela tiden blir bombad? Jag hinner typ bygga max 40 soldater innan han dödar dom och sen börjar det om. =(

Lungen de Beda...

Varför är det alltid så jävla bråttom och viktigt när någon annan vill ha nåt gjort. Kan dom inte bara lugna ned sig ta ett jävla andetag och låta saken bero i typ en minut eller två.

Blev uppringd av en nöt i morse som prompt skulle komma och fixa nåt med permon vid 10 tiden. Det kunde ju han fetglömma.. Men jag sitter och väntar på att han ska dyka upp nu.
Dessutom har jag tvätttid, inskolning, ont i ryggen och fryser.

Jaja... To day is a good day!
                                                                                                                                ELLER?

fast i vinkelhaken...


boken ligger uppochned

Det känns som om allt är ett kaos. Jag kan inte andas, kan inte sova, har ett nytt magsår och funderar på att rymma. Det skulle vara grymt om jag kunde åka och hälsa på Minna ett tag för att få lite andrum, men den dvärgen har ju flyttat till ett o-moa-vänligt ställe. (läser inte in nåt i det...  grrr) Känns som om jag är fångad i frihet. Om man nu kan vara det. Verkar inte helt klart jag vet, men det är så grumligt mitt vatten är just nu.

Det känns skönt att jag har bra vänner runt mig som jag kan spy ut min galla till. Tror dock att jag ibland/offta blir lite för mycke för dom. Och då blir jag bara arg... inte på dom såklart utan på mig själv för att jag är en pain in tha as. Men det är så mycke lättare att skälla på någon annan.

Så vad har jag gjort i veckan? Jag har varit på kontoret varje dag för att styra upp personal. Det har väl gått lite sisådär. Ska iaf ha inskolning i morgon med en person. Och sedan på måndag ska en komma 10:00 och sedan en ny kl 12:00. Känns inte som en lysande ide men vad ska man ta sig till utan knäckebröd och sill. Äta olja?

Sofia my pal... Hur kommer det sig att jag har gått och blivit en vinhagga? Är det du som har dragit ned mig i träsket? Eller ska jag säga lyft mig till insikten av denna nya hobby. Skulle lätt ta en glas vin just nu om det inte vore för att klockan faktiskt är 04:32 och som jag sa. Inskolning kl 12. URK!
Oxå skumt att jag saknar dig fast vi pratar typ en miljon gånger varje dag. Luv u biatch!

Kaina din ben mördare. Jag vet inte hur du står ut med mina gasmoln och moodswings. Inte coolt att rapa okontrollerat ut i luften, but I do. Och du flyttar inte... Imponerande. Kan vara Kenny som härdat dig. Det blir andra bullar när vi flyttat till stockholm. Då ska jag bli en tjej igen och jag tänker dra med dig i tjej träsket. =) My great BFF!

What tha?!??!!!! Tidningen damp just ned hos oss... Vi har fan ingen tidning! Helst inte halv fem på morgonen.

Så till slut vill jag bara säga ett suuuuuper stort tack till min granne Jocke som alltid orkar lyssna på mig. Du får mig alltid på andra tankar när jag får för mycke kaos i skallen. Oftast är dom andra tankarna i köksregionen. Mat alltså. Jag är själv lite imponerad att det verkar alltid sluta med matprat. Don't get me wrong, I like it. Alla skulle ha en sån vänn som du. =)  

ännu en röddag...

Bara för att man har bestämt att man ska göra nåt kul så blir det såklart pissväder... Fy fan! Jag såg faktiskt fram emot att få ta mig ut i solen idag och grilla en korv jävel, men det var tydligen lite för mycke begärt. Istället så fick vi sugit gråmulet väder med blåst. Jippi! Fördelen med det var väl att jag kunde ta en härlig 1½ timmes härlig dusch. =)

Slö jävla söndag...

Det enda jag vettiga jag har gjort idag sedan jag vaknade halv tio är att  jag nyss borstade tänderna. Skönt! Totalt underskattat nöje det där med att borsta tänderna. Det är ganksa ro givande och man får en god smak i munnen. Helt klart en bra sak att göra. Om man bara skulle slippa ljudet så skulle det vara en perfekt syssla.

Btw.. Min nya blogg är i start groparna nu. Kommer upp antingen idag eller senare i veckan.... Jag kommer ju ändå att använda denna blogg som vanligt... regelbundet alltså. *lol*

later's! =) 

Det bor en orangutang i oss alla...
bomb wars

Fy fan för Johanna "uppviglaren" Wännman. Inget vettigt blir gjort eftersom jag hela tiden hamnar framför datorn och spelar bombwars. För alla som inte har det: skaffa det. Till alla som har det... BOMBA MIG INTE! =)

nä om man  skulle ta och logga in och kolla om det blir nå cash så jag kan köpa mig ett stort jävla järnverk snart...

Jag vill passa på att säga att om ni skaffar bombwars och känner att ni vill bomba någon så slå till på Ollelitocity. Han kan behöva plockas ner lite....

MOUAHAHAHAHAHAHAHAAA!

RSS 2.0