varför är jag så arg?

Jag vill bara plocka upp ett fucking maskingevär och gå lös på allt och alla. Be varenda jävel att dra åt helvete och lämna mig ifred. Vissa människor står mig upp i halsen och varje sak dom gör får mig att kväljas. Det känns så jävla utstuderat och småsint. FY FAN! Även saker som jag vet inte på något sätt handlar om mig driver mig till vansinne och jag får lust att stoppa alla dumskallar i kokande vatten och flå dom.

GROW THE FUCK UP!!!!!! GET FUCKING OVER YOUR SELF!!!!! DIE!!!!!!


Back to everyday stuff...

Idag vaknade jag av att jag fick sms jätte tidigt. Det gjorde inget för det var ett sånt där sms som man kan läsa halvt sovandes le lite i själen och somna om. Sängen var allt för skön för att hålla mig vaken före kl sju på morgonen. Ni vet en sån där morgon när täcket är fluffigt och varmt. Man har hittat den perfekta sovställningen och kudden är perfekt placerad under huvudet. Mmmmm, good shit.

Nästa gång när jag vaknade var jag dock inte lika nöjd. Det plingade på dörren och det var dom där jävla ventilations killarna som ska in i en sovrum och mäta nåt helvete vid elementet. URK! Gillar inte riktigt när det stegar in en helt vilt främmande man i mitt sovrum när man ligger nyvaken och halvnaken i sängen. =(
Men det stoppar inte där... Oh no. Jag hade en jävligt jobbig dröm som var otrevlig på många sätt som gjorde att jag redan var ur balans. Så jag hann inte bearbeta det alls innan jag var tvungen att kasta mig ur sängen och in i duschen. 

Drömmen i stora drag så skulle jag och kanske Kaina åka och bo i en stuga med grannarna och några av deras vänner. Vi skulle bara hänga och festa från fredag till söndag och ha trevligt typ. (jag träffade jockes kompis Leif och hans släpptågarbitch på stan igår och jag antar att det var därför som jag drömde att dom var med) Så hade vi sovit där en natt och haft kul, inget barnförbjudet skoj eller nåt sånt. Sen klev jag upp och skulle göra frulle på lördagen och Jocke (som i vanliga fall är min klippa) var värsta aset. Otrevligaste jag varit med om på jäääävligt länge. Det slutade med att jag var tvungen att fly från den där jävala stugan och ringde till Sofia som skulle komma och hämta mig. 



Ursh! Ursh! Ursh! Jag blir lite upprörd bara av att tänka på det. Det är sjukt störigt när man drömt något sånt där och det hänger kvar i ens innre länge. Känns som om jag är förbannad/besviken på Jocke nu fast han är ju sjukt oskyldig. Och jag är ju inte förbannad eller nåt på han heller. Jävligt skumt! 
Så vad har jag lärt mig av detta? Jo, att inte åka och bo i stuga med grannarna. =))


Annars har Kaina kommit hem igen och Minna åkt hem till sig.... Så vardagen har kommit tebax till Ersboda.


 

Bland katter och fesalukt...

Jag har passat på att låta vårat hem förfalla medans Kaina inte är hemma och städar som en galning. Måste dock säga att jag på inget sätt gillar oreda så det blir till att dra fram snabbeldraken och dra en runda i morgon. Kenny det aset fiser värre än sur surströmming och Ruben har förälskat sig i Minna. Var än hon går fäljer han efter, och så fort hon sätter sig i soffan lägger han sig i hennes knä. Jag funderar på hur bra det kan vara eftersom hon är lite allergisk. Ingen super kombo tillsammans med förkylning och astma.

Dessutom har hon tillslut lyckats smitta mig. Jag har snor fulla hjärnan och klåda i halsen. Men jag sa nej till förkylning så jag hoppas att det bara är något snabbt övergående.

Idag var vi på stan en snabbis. Det kändes galet ansträngade att åka ner bara för att typ åka hem igen. Tror att det var rekord snabb visit på stan. Men vi köpte med oss lite fika som vi ska svulla om en liten stund så det var inte helt bortkastat.

Och så till näst sist... Jag minns inte om jag redan gnällt över detta eller om jag bara tänkt det. Men min bil är iaf typ minst två veckor bort fortfarande. Det fattas fortfarande delar och det verkar kunna ta hur lång tid som helst att få fram. =( Tror att det är lika bra att kasta skiten på dova och köpa en ny för alla miljoner jag har.... Nä, just ja. Jag har ju inga miljoner.


Jag har en hemlighet...

Önskelista...

Ja som dom flesta vet så börjar jag bli gammal. Och detta blir ett faktum när jag fyller år. Och istället för att alla ska ringa och fråga vad jag vill ha så lägger jag upp en liten lista på saker jag önskar mig här. Själv klart så förväntar jag mig att få allt detta plus mycke mycke mer.... Eller. =)

Nya glasögon utan repor.
En tv till sovrummet, gärna 28 tums tjock tv.
Gitarr.
En sängram och nya madrasser.
Frisör besök.
Massage.
Xtra hård disk till datorn. Sån man  kan ha som backup
Målar kurs
Språk kurs
Stracciatella kulor från lindt.
Linser
Glassmaskin
Mp3 spelare som spelar annat än finsk tango.
Vännerboxen.
Kulor till läppstaven, gärna med strass.
Tryfflar.
Volbeat biljetter.
Sommardäck till bilen.
Vinterdäck till bilen.
Smycken.
Puder.
Mascara.
Biobiljetter.
Middag på restaurang.
True bloodbox 1 och 2
Canvas att måla på.
Blandade roliga färger, gärna acryl.
Gardiner till sovrummet.
Bland skivor till bilen. (cd)
Mobil telefon


Det är vad jag kan komma på att jag vill ha just nu. Och ja, jag vet att det är ganska många dyra grejer och jag förväntar mig inte att någon ska slå till och köpa mig nåt svindyrt. Men ni kan gå ihop eller jag skulle bli glad bara för bidrag. Det som glädjer mig mest är ändå om någon kommer och äter lite tårta med mig. =)

.... jag önskar mig en sak till också men det är hemligt...


Ute och rör sig

I går drog Jocke och Långben till stockholm. Kaina åkte till Cypern i söndags och i morgon ska Sofia fara till fjälls. Känns lite som om alla är i rörelse just nu. Minna är ju här så hon är ju oxå på resande fot. Man blir ju lite avvis men samtidigt är jag mest nöjd bara med att folk faktiskt gör nåt. Att nåt händer lixom. Så att även om jag stannat hemma just denna gången så är det ändå nåt som händer. Och det verkar som om det kommer att ta ett tag innan jag hittar på nåt igen. Bilen verkar ju aldrig bli klar. Med lite eller rättare sagt skiiiiiit mycke tur kanske den blir klar nästa vecka.


Äntligen...

Ja som sagt, äntligen har Minna kommit hit. =) JIPPI!



Like the old days. =) Gooood old day.


mammas sköna katt


Lite sent men...

Grattis till MC kortet Strekken! Starkt jobbat.



Det firades såklart med tårta. =)


bara så ni vet...

Jag sär skriver hur mycke jag vill! Och jag ska för söka att göra det hela tiden. HA HA! Och det är tack vare mamma och Strekken. Bara så ni vet! =)))


A long time ago...

Igår var jag fasligt duktig och städade massa på mitt rum. Bland annat så dammtorkade jag massa och dammsög väggen vid fönstret. Det var sjukt jobbigt och det värsta av allt är att det var så länge sedan jag gjorde en riktigt genomkörare där inne att det kommer att behövas göras igen ganska snart... Typ imorgon eller nåt. Idag har jag varit på en liten promenad med Rocky den vite dåren.



Den här bilden är från förra sommaren när vi var i stugan. Men han är lika galen ännu. =) Sen har jag tvättat och dolat gick på konsum  för att köpa mig en avocado men kom hem med två. Känner mig nöjd med det. Annars så tar jag det bara lugnt för att jag ska hjälpa Kaina senare med ett roligt projekt så då behöver jag min arm styrka.


Jag var tvungen att leta lite i mitt bild arkiv för att hitta en bild på Rocky men då hittade jag ju oxå massa andra gamla bilder bland annat den här...





HAHA! Man är ju gaaaaaalet attraktiv när man är nyvaken, osminkad och bakis. Det värsta är ju att det fan inte är mycke bättre när man försöker med lite smink och varken är nyvaken eller bakis....



Tur att jag har lite själv distans... Eller? =)

HEMMA!


tristdag

Vad har jag gjort idag? Jag klev upp, duschade, käkade kina mat till lunch. Sen har jag spelat Wii. Mamma gick just och lade sig men fram tills dess har jag spelat mer eller minder hela dagen. Ganska skönt faktiskt för att jag har en ganska gedigen träningsvärk efter att jag och strekken drog/bände däck av fälgar igår.
Där kan vi snacka girlpower. Magnus och pappa hade tydligen testat men gått bet för. Vi lyckades ändå ta av 7 fucking däck.
Strekken var som en kung med bultsaxen eller va fan den där tång grejen heter.

We did good!

Och inga nyheter om bilen... Den är fortfarande på verkstaden och dom har inte riktigt hittat vad det är för fel på den... Kan alltså ännu vara hur mycke eller hur lite som helst att fixa.

har iaf min familj...

När allt skiter sig och det känns som om allt är piss är det så jävla nice att ha sin familj och sina vänner. Min moster är som jag sa världens bästa. Hon är snäll, omtänksam, ödmjuk och rolig. Hon höjer aldrig rösten och hon skrattar med hela själen. Hon och min mamma är på många sätt väldigt lik varandra men på andra sätt raka motsatser.

Micke och Elin kom ut till böle idag och käkade middag med oss. Sen så bakade jag en kladdkaka och så såg vi på Ice age 3. Den var rolig och det var jätte roligt att se den med dom... Mest för att Elin är så skön och skrattar så hjärtligt och saker som jag kanske inte skulle tyckt var roligt från början. Men man kommer jävligt långt med ett smittande skratt.



För er som inte sett den men sett dom andra två kan jag rekomendera den. Vi råkade tyvärr göra misstaget att hyra den på svenska så det drar ju ner betyget lite men ändå klart se värd.

kan nåt mer gå fel

Idag dog min bil. Dom säger att det är generatorn men det skulle lika gärna kunna vara att hela jävla bilen brunnit upp vad mig anbelangar. Jag är så jävla less på att det ska jävlas.
Det skönaste på hela dagen var att jag hann luncha med Minna innan jag var tvungen att ta permon hem för att bilen som sagt var död. Det hade ju inte skadat om jag hade laddat den innan min lilla mils långa promenad. Men den började inte dö förrens jag var typ 20 m från huset. Alltså när det bara var monsterbacken kvar.

Men nu är jag i böle och dricker kaffe och surar och sen ska världens bästa moster med familj komma med pizza. Det är ju alltid nåt. =)

Plus att det finns någon där hemma som jag börjar sakna ganska mycke...

oj då...

Insåg just hur lik min mamma jag är på min nya press bild.... Bara som en liten parantes.


nya tider...

Idag var jag och hälsade på min äldsta vän. Insåg idag att vi känt varandra i ca 20 år. Fatta hur länge det är... Jenny och P-b var nästan inte ens född då. Det var super roligt att ses iaf och att träffa hennes släkt. Det var fan inte igår.

Jag är däremot jävligt trött idag efter att jag inte kunde sova igår så jag somnade runt halv fyra eller nåt och sedan vaknade jag av att Leif den jäveln smsade. Och sen höll han mig vaken från kl 06-07 och då kunde jag inte somna om så jag klev upp. Hur ofta äter man frulle före tio egentligen. Känns inte helt normalt.

Och sen så hade jag ju tråkigt inatt som jag just sagt... så jag gjorde om bloggen lite grann. Vad tycks?

Ha en bra kväll alla nötter! =)

Tårtor








just ja...

Måste passa på att skicka en hälsning till Lisa aka Åke. Satan va kul att höra att du hänger med. Även om jag kanske inte har så mycke intressant att säga. Hoppas allt är bra med dig. Jag pratade faktiskt med en vän om dig här om veckan. När du blev överkörd av permon och när jag kastade skeden i huvudet på dig.... Good times!

Stay true!

På rymmen...

Ikväll kommer Strekken upp med sin träsmakbak och hämta mig för att jag ska åka till sundet i morgon. Ska bli kung att komma ner ett tag. Även om borta bra men hemma bäst så är det skönt att komma bort ett tag och bara göra något annat. Mest för att mitt huvud ska sluta snurra som ett sär. Känns spännande att få träffa Annis igen oxå har ju inte sett henne på några år. Så det kommer garanterat att bli toppen, förrutom att hon börjar bli så gammal. *host och harkel*

Tur som jag har är även Minna kvar i stan och jag kommer oxå att hinna hänga en del med Helge innan flytten. Så den här helgen kommer att bli perfekt. Det enda som stör mig nu är att permo jävlen inte vill fungera och att jag måste lämna Kaina hemma. Får släpa med mig henne på äventyr nästa gång istället.

Känner kanske att dom på service enheten kommer att ha en åsikt om min rymning. Men.... What to do? =)

Later's!

and this is how u remind me

I fredags var jag som sagt på visfestivalen på holmön. Det var blandat gott och ont skulle jag vilja säga. Några var riktigt pissdåliga och några var sjukt bra. Min favvo hette Kristina Kjellson tror jag och hon var kung. Riktigt duktig och sjukt rolig.  Sen var det Stefan Sundström som avslutade kvällen och det gjorde han som vanligt med bravur. Jag tog faktiskt lite kort.

(Korten kommer senare...)



Sen igår var vi på trädgårn och hängde. Jag, Kaina och Ia. Det var trevligt men ändå skumt på nåt sätt. Känns som om jag fick någon sorts blick tillbaka i tiden och kände att jag är så jävla glad att jag har gått vidare och inte längre orkar med skit. Känns dock lite tråkigt att "alla" som jag en gång varit vän med verkar ganska triviala och intet sägande. Är det jag som blivit gammal eller dom som blivit det. Jaja... Summan av kardemumman var iaf att det var trevligt. Och jag har världens bästa Kaina och Sofia som mina trogna vapendragare. LUV U GUYS! ♥


Aug. 3, 2010

Måndagar känns alltid som en helvetes dag. Antingen så börjar man med nåt nytt på en måndag eller så skulle man ha gjort det men det gjorde man inte och då är det en hel jävla vecka kvar tills nästa måndag. Och om man var duktigt  och började med sitt nya projekt så är det ändå bara dag ett av typ oändlighet.

Igår var jag och fiskade igen med grannarna. Det var kol-jävla-svart så det var ingen idé att meta. Jag såg knapp den där flytgrejen fast den låg ca en meter från bryggan. Så jag testade att kasta lite istället. Fick en abbore på andra kastet. Sen så kastade jag bort lite skit för att jag är drottning av bottennapp. Så efter typ tusen bottennapp började jag bli ganska less så när jag återigen fastnade i botten så blev jag lack och började rycka och dra som jag brukar. Det hände fan inget och det kändes som om det var segt... som typ en stor jävla tova med sjögräs eller nåt. Jag drog och drog och tillslut säger Jenny: Varför drar du ditåt den är ju här borta. Lite fundersam blev jag eftersom jag hade kastat åt andra hållet. Då så gav jag upp och bad jenny att testa om hon kunde få lös den. Var på hon tar tag i linan och säger... Men Moa det är ju en fisk. Då kom det ett stort plask just vid vattenytan av något stort och jag tyckte den var skit läskig. Fiskar är ganska narley. Jocke och Jenny testade att få upp den men tråden gick av. Med Jennys oranga kast grej. 
Tur o oturen säger jag för den kändes jävligt läbbig.

Sen kastade Jenny halva Jockes spö i sjön. Eller rättare sagt hon kastade ut och halva spöet följde med. Jag skrattade så att jag nästan pissade på mig. =) Men som upprättelse för den lila fadäsen så plockade hon upp en ganska saftig gädda på ett ganska kungligt sätt. Stabilt jobbat!

Diamonds are a girls....

Jag har funderat på det här med smycken. Jag har en ganska lagom samling med bling och varje gång jag öppnar min låda för att välja vad jag ska ha på mig dagen till ära så blir jag en blandning av glad och rörd. Alla smycken jag har finns det ett minne till. Saker jag blivit kär i och bara måste köpa för att det gör mig glad ända in i själen.  Som min överblingade klocka som jag ääälskar. Eller det där bästa reafyndet när man kan köpa tre par halvskabbiga örhängen för lite och inget och dom är speciella för att man skulle aldrig ha köpt dom till fullpris men man gillar dom galet mycke ändå. Som mina stora lila tantdiamanter.

Men sen så finns det bästa av allt. Dom smycken man har fått. Och då spelar det ingen roll om det är ett armband som Adde gjorde när han hade tråkigt och lite snöre över eller om det är den där Ior gubben som man ska hänga runt halsen som Henke köpte till mig när vi gick på marknad i Stockholm.
Jag har fortfarande kvar mitt första diamat armband som jag fick av moster Karin när jag var typ 3 eller nåt. Och även om det var ca 25 år sen jag kunde använda det så älskar jag att ibland ta fram det och bara titta på det. Det kommer lätt att bli en del av en ring någon gång i framtiden.  

Som jag sa jag minns vartifrån jag har fått alla mina smycken och jag älskar att få det för att det av någon anledning betyder väldigt mycke för mig. Det är som om man kan bära med sig sina nära och kära när man behöver det. Som senaste veckan har jag haft på mig mitt hjärta som jag fick av Helge för ett par år sedan. Känner att jag behöver det nu när hon ska flytta till Kina.... eller Karlstad kanske det var. Jag fick oxå en ring, som jag måste säga att jag själv är lite förvånad över att den passade för jag kan inte ens hitta ringar själv. Men jag fick den iaf av Ia när hon kom hem från stockholm som tack för katt vaktning. Den är ljuvlig och om ni har tur kanske ni får se den.

Det jag vill ha sagt med detta är... Det spelar ingen roll om det är en tuggummiautomats ring för en tia eller om ni köper diamantörhängen för miljarder,  ge bara varandra smycken! Det är tanken som räknas.

RSS 2.0