2010 - Årets skönaste

Jag och min fantastiska vän Ia tog en spontan fylla på hennes uteplats en kväll i somras. Det ser ganska uppstyrt ut men det var det inte. Det var bara en sån där kväll fylld med skitsnack och djuphet. Som var helt helt underbar.


2010 - Årets hjälte

Jag skulle inte finnas om det inte vore för min mamma. Hon stöttar och pushar, hjälper och älskar. Jag vet att jag alltid kan vända mig till henne när jag behöver nåt, vad än det må vara. Hon fixar och gör allt för att alla ska ha det bra. Ibland glömmer hon dock bort att ta hand om sig själv och då önskar jag att jag bodde lite närmare så att jag kunde ta hand om henne tillbaks. Hon fixade min bil, min skatt, mitt hjärta och mitt huvudbry. Och det var bara typ senaste månaden. ÄLSKAR DIG MAMMA! Du kommer alltid att vara en super hjälte för mig.


2010 - Årets spel

Jag är helt fast. Känner att det har en ganska hög nördfaktor så därför tänker jag inte säga mer om detta.


2010 - Årets mest saknade

Så synd att Stoffe bor så långt borta. Tur att det finns telefoner och internet. Och grattis till ditt lilla "vuxenpoäng".


2010 - Årets förälder.

Jag vet ingen annan människa i världen som gör så mycke för inte bara sina barn utan även för sina vänner. Som inte bara sköter en jävligt hektisk vardag utan som dessutom ger mer kärlek och omtanke än någon annan. Jag måste säga att jag älskar min mamma men jag är så stolt och imponerad över allt sofia gjort för sina barn i år så därför går detta pris till henne. Även när det känns som uppförsbacke så älskar dina barn dig och det är det bästa betyg man kan få som mamma. Du gör ett toppen jobb. <3


2010 - Årets körkorts tagare.

Det finns bara en som förtjänar denna titel. Strekken som med stor bestämdhet satte sig på cykeln och körde hem ett kort. Utom ordentligt duktig är hon den där Anneli. Hon är dessutom en god vän och en underbar människa. All lycka i världen önskar jag dig. Och kör försiktigt.Just ja... HAHA! Obetalbar min på Strekken när mor-mor frågade om hon fick låna hojen och ta en runda. Det visade sig att hon hade kört en del i sin ungdom. Låt mig bara säga att det blev ingen runda... haha!

2010 - Årets gamling.

Det kan fan inte vara sant att jag fyllt 30. Men folk säger att det är sant, så jag får väl bara gilla läget.


2010 - Årets soundtrack

Robyn - Dancing On My OwnI'm in the corner, watching you kiss her
(Oh, oh, oh)
I'm right over here, why can't you see me
(Oh, oh, oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
(Ooh, ooh, ooh)
I keep dancin' on my own

2010 - Årets besökare

Det var på tiden att min favorit Minna kom upp och hälsade på igen. Vi gjorde inget för Minna blev sjuk på bussen på väg upp, men det var ändå typ den bästa veckan i år. Kom gäääärna upp snart igen. <3Jag hade inga nya bilder så jag tog en svin gammal istället. Från den gamla goda tiden. =)

2010 - Årets förändring

Detta pris går absolut till Kaina. För att hon verkligen tog tag i sig själv och plågades med pulver och grejer för att nå det mål hon satt upp. Jag är stolt över hennes bedrift. Men mest stolt är jag över att hon vågat sig på att testa nya saker som hon i vanliga fall aldrig skulle gjort. Och hon gjorde det med glädje. Som att hon kostade på sig att rokka halloween med en kung kostym (eller egentligen var det en militärkostym). Fortsätt att utmana dig själv. Du är duktig.


2010 - Årets nya hobby

Det verkar som om det här med fiske inte är så illa ändå. Vi åkte och fiskade ganska mycke i år och det var lika roligt vare sig det var solsken eller spö regn. Det enda som jag inte gillar med min nya hobby är att man tydligen förväntas på både mask och fisk. Tur att jag har undersåtar till sånt. =)
Varje fiske tur avslutades alltid med en brasa och oftast lite korv grillning. Jag längtar redan tills det blir sommar igen.

Det var nästan alltid Jocke som gjorde upp eld. Men så en dag tog jag tag i saken och byggde en fet prakt brasa. Sen fick jag inte göra fler. Men den jag gjorde var jag nöjd med.

2010 - Årets miss.

HUR KUNDE VI MISSA VOLBEAT??? Dåligt, dåligt, dåligt...


2010 - Årets vän.

Fråga mig inte hur det gick till, men jag har hittat en super vän. Han finns där när jag är glad och när jag är ledsen. Han plågas av mina galna upptåg och släpas runt ersboda på promenader i tid och otid. Vi är så galet lika varandra på så många sätt och tänker ganska ofta lika. Men vi är oxå väldigt olika och jag tror att det är det som gör att det aldrig blir tråkigt att hänga. Men framför allt är han en klippa den där Jocke aka Pretty-boy.


2010 - Årets kvinna.

Ghekka får utan tvivel denna titel i år. Min underbara vän som gått från 0-100 i år. Flyttat och skaffat sambo och blivit lycklig. Och som gjort bland det modigaste någon kan göra. Hon sa vad hon tyckte och hon står för det trots att hon får ta oförtjänt mycke skit för det. Jag önskar att alla hade en sån vän som du.Dom ända halv nya bilderna jag hade var från Holmön och där ser vi döende ut för det var så galet kallt. Så ni får hålla till godo med denna gamla från Tapas.

2010 - Årets man.

Själv klart går denna titel till Mickeman Bertilsben. Varför? Jo för att han gjort en klassisk Micke. Vem bryter benet av att ta på sig byxorna? Egentligen ingen... Men så har vi Micke. Så därför går priset till dig.


can u feel it?


host och krax

Hur svårt kan det vara att få bli frisk? Jag är grymt less på att vara sjuk. Idag gick jag på lill coop och länsade deras mini apotek. Köpte ipren, hostmeducin (ja, det heter meducin), novalucol och julmust. Blir jag inte frisk nu då kommer jag nog aldrig att bli det. När jag kom hem sköljde jag ner hela skiten med juice. Så då har jag ju fått i mig lite vitaminer oxå.

Nu ska jag gå och få på mig något sorts ansikte innan Kainas middags gäster kommer. Kanske inte ska skrämma ihjäl dom med min döda uppsyn.

Och avslutningsvis så måste jag bara.... Varför finns det inget o-jul-relaterat på tv att se? svt1 plockade iaf lite poäng av att dom körde trolltyg i tomteskogen idag. Kungligt bra. Och faktiskt inte ens julrelaterad. Me like. =)
Verkligen skönt att den här jävla högtiden snart är slut.

Hoppas att det blir varmare snart bara...

simma lugnt!


Förbaskat

Vad ska man med fötter till egentligen? Jag skulle bara ta ett glas vatten så jag kör fram mot kranen och då råkade jag mosa min fot mot underskåpen. SATAN VA ONT! Jag fattar inte att jag aldrig lär mig. Det enda jag kan skylla på just nu är att jag har den andra permon och den är lite högre än den gamla.

Sen gick jag ut i snö stormen idag för att följa Kaina till Obs. Jag tänkte passa på att gå på apoteket så att jag kunde hämta lite magpiller. Börjar vara ganska less på halsbränna. Men nä då kunde jag ju inte hämta ut några för att mitt recept gick ut den tredje. Så nu får jag helt enkelt klara mig genom jul och nyår ändå. =(

Det känns inte riktigt som min dag idag...

det var på tiden...

Jag har försökt att logga in för att blogga i några dagar nu men det har blivit error hela tiden. Men nu äntligen funkade det... Då har jag istället inget att säga. Oops! =)

Ska köra Ia till flyget och sedan handla lite tror jag, så kanske jag bloggar nåt sen.

Laters!!

eye eye captain


u got crabs!

Ganska internt skämt men ändå kul...

Dom är jävligt nasty faktistk. URG!
Jag måste oxå lägga upp den här bara för att den såg så cool ut.
the end of an eraNär jag vaknade i morse så kände jag mig så här ungefär. Och då slog det mig... Nu får det vara nog, nu är det slut. Jag har att förklara, försvarat och förnedrat mig. Men inge mer... I'm done!

GAMMAL!

Om man har ont överallt och ser typ inget och tänker på hur mycke bättre det var förr, är man inte galet gammal då? När man slutar och tro på framtiden utan bara är bitter över det som varit.... SUCK! Vad vet jag? Jag är torr i käften.

Graffiti

Nu har jag änligen testat mitt svarta graffiti lack. =) Det blev super nice.... korten blev lite mindre nice men orka bry sig.
mitt öga

jag har ända sedan i lördags natt haft ett litet jävla irriterande ryck i ögat. Eller rättare sagt i ögonlocket. Å hur jag önskar att det ska sluta snart. Om man googlar det så får man tipset att ta det lugnt med kaffet och att det kan vara sömn brist... U THINK?

GHHHHAAAAAA! kan det inte bara sluta???!!!??!!!

drake

Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.

Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.

~~j.t~~


Rex?

Hur kommer det sig att jag är så grymt sugen att festa ikväll. Kanske dansa sig lite och kanske dricka sig lite drinken. =) Allt i glada vänners lag. Det måste ju bli roligt... Eller... Mouahahahaaa!


snort

Jag tror att Ia smittat mig med nåt som jag inte ville bli smittad med. Och hon gjorde det på internationella aids-dagen. =/ Inte för att det egentligen har med saken att göra, men så är det. Just nu sitter jag och snorar och mitt huvud känns tungt.
Det som dock gör att jag är lite gladare är att Jocke gjorde praliner och bjöd mig. =) Dom var goda! Den fyllningen skulle man kunna äta med sked... Eller vänta, det var ju xakt det jag gjorde. HAHA!

Nu kanske jag skulle ta och lyxa till på lite middag. Klockan är ju ändå bara halv tolv. Eller så går jag typ och lägger mig... men det kändes ganska lite som jag. Å andra sidan så kanske det är lika bra....

I'm in the corner...


i get by with a little help..

"Oh boy, vilket vackert väder. Solen skiner idag..."

Ibland säger jag saker som jag ångrar. Jag ångrar mig inte för att det inte stämmer eller för att jag inte menar det utan för att det kanske hade varit bättre om det aldrig hade blivit sagt. Jag ångrar att min mun ibland släpper fram mina tankar lite för obehärskat. Att mina fingrar väljer att skriva saker i sms som inte är helt godkända av hjärnan. Kan man köpa en sensur upgrade till sig själv?

Bla, bla, blaaaa....Igår var jag och tittade på Magnus Betnér. KUNGLIGT! Det var så jävla bra. Jag fattar inte hur en person kan stå och snacka i typ två timmar och det blir aldrig tråkigt. Jag skrattade så jag grinade och svettades. Och i min bok är det ett ganska bra betyg. =) Jag har sett honom live ganska många gånger tidigare och man blir aldrig besviken. Han håller verkligen måttet. Han pratar ganska ofta om ungefär samma ämnen men han säger aldrig samma saker. Jag fattar inte ens hur det går till... Man blir oxå sugen på att gå på fler saker och hitta på grejer för det är så super nice.

Och så en liten bild till sofia... ;o)) hihiMUMSIGT!  Han är ju inte helt oäven att vila ögonen på. =)


Funderar på att gå på bionatt snart. Tror det kan vara nice. Vi får se....


RSS 2.0