Nu har jag bestämt mig.

Aha! Äntligen har jag kommit på vad jag ska ge till Kaina. Fast jag kanske måste komplimentera upp det lite. =)
Men jag är nöjd med det första jag kommit på.


nya brickor vill jag ha

 

 

 

Jag känner att jag är i desperat behov av nycka spix. Men vem fan har råd att unna sig sån lyx som att se. Det är ju inte så att jag inte får köra bil utan brickorna.... Eller vänta nu, det är ju xakt så det är.  =) Men det hjälper ju inte när jag inte ,kör bilen själv.


Avatar 3D igen...

Idag var jag och Kaina och såg på Avatar 3D på bio.... igen. Jag tycker att den är grym faktiskt. Och jag måste säga att den faktiskt blev bättre andra gången. Och trots att den är nästan 3 timmar lång så blir den aldrig seg eller tråkig. För alla som inte sett den så rekomenderar jag den starkt. =)

Annars har det väl inte hänt så mycke... Jag vaknade vid 11 men låg kvar i sängen tills kl 14. It was the poo. Sedan segade jag och åt ris. Det var gott men tråkigt. 

Jag saknar Minna.

Har messat med Ghekka idag oxå om att jag ska komma förbi men det går så dåligt för mitt lag... Men oroa dig inte. Jag kommer snart. LUV LUV!


Best damn ceasar...

Igår var jag först på stan och lunchade med mina goda vänner på Piazzo... Det är en pytteliten lunchrestaurang som ingen jävel vet vad den heter eller var den ligger. Men alla som går dit blir nöjda och så även jag. Jag älskar faktiskt den där lilla hålan.

Sen åkte jag på sjukhuset för min stora "operation". Jag kom dit och tog en kölapp, satt och väntade typ 2-3 min ick gå till operationssalen. Satt där utanför i ca 1-2 minuter innan jag blev inkallad. Dom frågade vad jag var därför jag pekade på mitt minimala födelsemärke dom halvt skrattade och sa.. ok. Jag fick en fin grön mössa och så även mitt moraliska stöd Kaina. Sedan fick jag köra in och luta bak permon lite sedan så frågade dom om jag ville ha bedövning. Jag sa nej. Kirurgen kom in klippte bort den lillajäveln och sedna var jag klar. Så ca 10 min och ett litet plåster senare var min "operation" över. Och Kaina tyckte att jag hade varit duktig så hon köpte tryfflar till mig. ♥ Mmmm, en var med mangosalsa. Den åt jag igår och den var super god. =)

Efter det så åkte vi på maxi där vi hast handlade för att Kaina systeryster ringde och sa att vi skulle komma till Stadium så då gjorde vi det. Varpå Kaina inhandlade en ny jacka som var super nice.

Så kom vi hem vid fem eller nåt och hann sätta oss och andas en stund innan Jenny ringde och frågade om vi ville komma och äta middag hos dom. Hmm, tänkte jag då.... Mäster-kockar-Jocke gör ju alltid god mat så om han dessutom har med sig en släptågar-kock så måste det ju vara gooooood stuff. Självklart tackade vi ja till middag och det blev vid åtta tiden. Mellan att Jenny ringt och det var mat så hade vi lite tid att inte göra nåt, men det gjorde vi. Jag och Kaina, jag alltså sjöng karaokeparty. Jenny fick sedan nys på detta och kom upp för att tralla. Jag måste säga att det var en härlig blandning av ljuva opera toner och kaxig rap. =)

Och så till maten... Utan att  ljuga, det kan ha varit den goooodaste jävla ceasarsallad jag någonsin ätit. Och det vill inte säga lite. Jag äter det nämligen ganska ofta och jag har ätit det worldwide. It was tha poo! Helst såsen.
Och till efterrätt blev det tirra... Oooo.... Mmmm... GOTT GOTT!

Jag avslutar med en liten parentes... Jockes polare Vicktor/Långben var grymt trevlig och rolig. Det är alltid kul att träffa nya människor som har lite substans.

Later's!


Tvaga din lekamen...

Idag fick jag ett vad jag tycker var ett jätte roligt brev. Det stod att jag vara kallad till operation och att jag skulle tvätta mitt hår och kropp ordentligt innan jag kom för operation. Om jag skulle vara besvärfri nu så skulle jag höra av mig innan så att jag skulle slippa op, och se till att jag slipper köra bil på operations dagen. Jag får heller inte ha på mig parfym eller... nagellack... WHAT!?

Det roliga i detta är att det jag ska göra är ta bort ett jättelitet födelsemärke som sitter ca 1 cm från mitt ögonlock. Jag ska inte sövas eller nåt. Skulle bli förvånad om jag ens kommer att få bedövning.... Men det är viktigt att jag inte har nagellack och kör bil.

Det hela is going down om två veckor så jag uppdaterar väl sen hur det gick... Ändå ganska roligt brev.

Onsdag och lusfri...

Helt galet att bilen startade som den skulle idag. Hur ofta händer det nu för tiden... Aldrig, eller ja, idag. =)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer och sker... Jag saknar Ankan. Vi pratade i helgen och hon är så jävla obekymrat skön på sitt eget lite nevrotiska sätt. Fatta allt galet vi gjort i våra dagar.. Kan inte ens börja att förklara... Good times helt enkelt.


Jordgubbar....


Jag har stickat en mössa... =)

Igår blev jag förbannad över att biljäveln inte ville starta och att jag var tvungen att gå till jobbet. Jag orkade såklart inte gå i t-shirt och tjocktröja när det var 17 grader kallt. Så jag fick ta bussen alla tre hållplatserna... Irriterande som satan. =/  Men det var inte det värsta... oh no. Det värsta var att jag var tvungen att gå hem, och jag höll fan på att dö. Då sa jag till Johanna att min jävla mössa var helt jävla värdelös och att jag skulle sticka en ny mössa som var lite varmare.... Sagt och gjort!

Och jag vet att jag hållit på med olika mössor ett tag, men denna gjorde jag igår....

RSS 2.0