Billig bil skänkes till högst bjudande...

Jag är så jävla less på den där jävla segstartade isklumpen till bil. Igår var Johanna och Kaina ute och skottade runt bilarna i över en timme trots 20 grader kallt. Och Kaina var en riktigt pärla och laddade batteriet så att skithögen skulle starta och sedan satte hon på kupevärmaren så att det inte skulle vara en grotesk isklump när jag skulle till jobbet... Men trots alla kärlek den där jävla biljäveln fått så vägrar den att släppa in mig i bilen... VA FAN! Hur är det ens möjligt för dörren att frysa fast hela jävla tiden. Den har aldrig gjort det förr.. Men nu passar det tydligen ypperligt att göra det i tid och otid. HELVETE VA LESS JAG BLIR!

GRATTIS!Jenny 22 år!


nä nu jävlar...

Johanna!

Du har fel... Ryan Reynolds är het! Och det faktum att du hävdar att han inte är det tyder bara på att du fortfande är bitter för den stora yatzy förlusten.
Men sörj ej mer... Vi kan inte alla vara vinnare... som jag... några måste vara förlorare... som du. =)

Världens bästa Hube!     ÅH VILKEN KVINNA!

J står för jobbar bäst av alla.
O står för otroligt trevlig.
H står för hjärtlig.
A står för alternativ.
N står för noggrann.
N står för nätt
A står för allsmäktig

Vad mer kan man säga... Hon är stjärnan i mörkret. Klippan i mörkret. Kaffekoppen på morgonen. En långnagel när man har klåda. Toapapperet när man kissat.... Vad vore väl vår värld utan henne. =)

MUMS!

Tänkte att jag skulle göra en topp tio hunk lista... Kändes lagomt pubertalt för att jag skulle tycka att det var intressant men ändå känna en viss avsmak... Men det är ju svårt att hitta åt tio stycken som platsar på listan.

Så... utan inbördesordning just nu kommer här finalisterna... Ni får gärna ge åsikt om vilka som utgör topp tre.JESSE BRADFORD


PHIL ANSELMO


RYAN REYNOLDS


KARL URBAN


RYAN DUNN


RYAN KWANTEN


ZOLTAN FARKA


BRODY JENNER


JOEL EDGERTON


VIN DIESEL


Vad kan man säga annat än.... Grrrrrrrrrrrr Mjau!!!...till kaina...


MINNA!!! JAG VILL DRICKA OCH DANSA!


orolig för mamma..

Jag är lite orolig att min mamma ska få hjärtsnörp... Why? För George Clooney ska komma till Östersund såklart. Allt jag kan säga är.... händerna på täcket.


Vad är det för fel på den här stan...

I helgen så har folk tydligen förlorat förståndet.. Och då menar jag inte bara mina vänner... Haha.

Nån jävla knäpptask yxade ner en annan och tyckte att det var tufft eller nåt. En annan har blivit nedslagen och rånad utanför operan. Och rån på Subway.... Och idag har någon jävel försökt att råna Mias grill och misslyckats men däremot hade någon annan bättre lycka och rånade sega råttan.

Plus att imorse när jag skulle till jobbet var min bil död. Det hände inget när man försökte låsa upp, var tvungen att göra det på det gamla goda sättet med nyckel i hål. Och när johanna öppnade dörren tändes inte en enda lampa och vid vrid på nyckeln hände verkligen ingenting.
Och det tycker jag var det värsta av allt... att bilen var död alltså.

Va fan ska hända imorgon....

Dawson's creek

När denna serien gick första gången så tyckte jag att den var ganska töntig och jag fattade aldrig riktigt va fan det var som gjorde att folk följde den. Som att jag har fått höra att en av mina manliga hårdrockspolare vägrade att gå på förfest på fredagarna för att han skulle kunna se dawson's... Jag tänkter inte säga vem det är... Han vet själv och borde skämmas. =) Bara en sån sak som att det gick på fredagkvällar är ganksa konstig.

Äny hu... Nu går den iaf i repris på nätterna. Och jag tycker att den är helt ok. Kanske för att jag saknar tonåren... Kan man göra det? Kanske för att då var man ung och naiv och trodde att livet skulle bli bättre... Jaja, jag ska någon gång sluta att vara bitter-britta.

För den som vill se Dawson's Creek så går det dubbelavsnitt alla vardagnätter med början mellan 03:00-04:00 =)


Skämmes ta me fan...

Ursh, vilken usling jag känner mig som. Jag hade satt klockan för att kliva upp i någon vettig tid idag, men NOOO! Den jävla telefonen fick slut på batteri igen och valde då att inte ringa så jag fick sova till typ halv tolv. När jag då vaknade och insåg detta tänkte jag att dagen ändå är slut så då kan jag lika gärna ligga kvar i sängen en stund... en stund alltså... Typ två klev jag upp. Illa!

Nu har jag precis käkat frulle och funderar på om jag ska kasta på mig ett face och hitta på nåt kul eller om jag ska vara duktig och träna. Känner jag mig själv rätt lär jag inte göra nåt av det utan sitta här vid datorn ett par timmar för att sedan gå och sätta sig framför tv:n. Men å andra sidan var jag super duktigt igår så jag kanske inte behöver ha svin dåligt samvete för detta.

Men jag saknar Glukk. =/ Jag måste få träffas. Och ja, jag vet att det är mitt fel. Love U! ♥

Kom igen katten... det svänger ju.


Den finns på indiska..

Jag blev så förtjust när jag såg den att jag var tvungen att ta kort på den och till minna på dirren. Men nu ska ni andra få se kanske världens sötaste tekanna.


Kainas "pynt"I min värld så är detta inte pyntat utan bara ändrat från sommar till vinter... men kaina blev nöjd och jag blev nöjd så det är ju all good.

HAHAHAA

Äntligen.. I helgen har det äntligen vänt. Varmare grader ute. Så jävla välkommet så jag kan inte ens beskriva det med ord.
Igår kväll/natt beslöt jag mig för att ta en liten promenad och då hittade jag och johanna en åk madrass, så det slutade med att jag drog henne bakom permon hela ersboda runt. Det var kul. Kändes väldigt mycke som om man var typ 10 igen eller nåt.

Jag hoppas att det fina vädret håller i sig, men jag tvivlar som alltid.

Den här jävla kylan...

Idag var jag och tränade. Jag ville egentligen hitta på nåt kul, men i brist på bröd får man äta vört.
Det var fucking 26 grader kallt ute. Jag höll på att gå åt. Dessutom så var det en lång jävla kö utanför gymet. Det var tydligen folk som skulle vaccinera sig mot den där jävla svin influensan. GE UPP! Har ni inte fått den ännu så kommer ni nog inte att få den heller... TÖNTIGT!

Och som ett litet grädde på mitt bittra mos så tror jag att värmen in min bil har gått sönder för det blåste kallt som satan, fast jag hade full värme på. =(

mina fega grannar...

Jag skyller lite på mig själv som inte tänkt mig för när jag valde film, men å andra sidan så trodde jag att ni/dom skulle klara av och se en action... Jag hade fel. Jag gissar att ni inte är sugna på att komma upp och se på en skräck film jag just fått hem.... MOUAHAHAHAHAHAAA!

I tisdags...

Min kära vän sofia bjöd ut mig Tapas i tisdags. Det var super trevligt och jääääätte gott. Tack så jätte mycke.
Tror oxå att det var första gången som vi var ute en hel kväll och drack bubbel utan att vi började prata om "day´s". Vilket iof var väldigt nice att vi kunde undvika.

luv u. KRAM


tack jenny...


klippt och what tha...

På nyårs afton så valde jag att klippa mig. Mitt hår har varit sååå jävla slitet länge nu och jag kände att det var på tiden att göra något åt det. Så jag tänkte först bara att jag skulle toppa men det var ju väldigt olönt eftersom det var så slitet så det slutade med att jag klippte av ungefär 20 cm på längden och klippt upp det ganska mycke. Jag tycker såklart att det blev väldigt kort men Kaina säger att det typ inte syns. Ni får tolka detta sjlälva. Jag tog ett kort... men jag har en stor kola i munen och ser helt mongo ut så... äh va fan... men skyll er själva.


Stoffe...

Jag känner att jag bara måste lägga upp dessa bilder som jag fick av stoffe i somras. Vet inte om ni mins när jag hade spilt lite varmt vatten på min arm och fick en liten blåsa, då iaf så beklagade jag mig för stoffe och han gjorde världens snyggaste kontring.

Så jävla äckligt. Men vad kan jag säga... I LOVE THIS SHIT! MOUAHAHAHAHAAAA!

Jobbe...

Det känns som om jag har varit ledig i evigheter nu när det har varit jul och allt. Innan dess så hade jag en miljoner saker att göra med skolan och björkgården och doktorer och jobb. Men nu har jag slappat ganska mycke. Känns skönt att jag ska få intro på det nya gymet på torsdag, även fast jag är helt fucking omotiverad att träna. Och till veckan ska jag jobba igen.

Här är mitt mini kontor:

Ja som ni ser är det inte super stort men det får väl duga tills jag blir miljonär och kan köpa ett större. haha!


Mmmm marmulaad.


RSS 2.0