tv

Jag erkänner! JAG HAR ETT BEROENDE!

Nån jävla nöt har grävt av kabeln till tv:n. Hela jävla ersboda verkar vara utan och jag har inget att göra. =( Nu ska jag äta middag och sura. Kanske se lite på film.

AHGRRR!

Alone

Jag älskar att sjunga, önskar bara att man var lite bättre på det så man slapp "skåp-sjunga" i sin ensamhet. Sitter just nu och lyssnar på Alone av Heart, sjukt bra låt. Dessutom har Celine Dion gjort en cover på den som är grym.

Annars idag... Jag har tvättat, duschat, spelat wc3, laddat mobilen, ätit lunch och typ inget mer. Suttit vid datorn en hel del. Känns som om det inte har hänt mycke i världen senaste tiden... Eller ja, en av mina bästa barndomsvänner har fått barn. En liten Liam tror jag att det blev. Så grattis till dig Anne-Mia som tagit ett stort jävla kliv in i vuxen livet. =)

På tal om att ladda mobilen... Hur kommer det sig att det känns som om ingen någonsin hör av sig om jag inte har hört av mig först? Insåg detta av att jag inte messat till någon idag och det visade sig ganska tydligt då att om inte jag hör av mig så hör ingen av sig till mig heller. Utom Ghekka och Kaina, ni är fortfarande på min goda sida. Nej jag menar ingen speciell och jag vill inte höra nåt jävla gnäll heller. Det är bara så det är.
Är lite less på att vara andrahandssortering bara. Det skulle vara skönt att komma först nån jävla gång.... Any day know!

pussel

Det började med att jag ville spela alphapet men hade inget, så då kom jag på att jag har ju ett pussel i källaren. Tänkte att det kunde ju vara roligt. Det tog typ över en timme att leta reda på det och när jag väl hittade det hade mitt pussel sug lagt sig lite. Men jag tänkte att det skulle komma tillbax när jag jag väl satte igång. Mnja, får jag väl säga. Det var ganska kul en liten stund som snabbt gick över till att pusselfasrsissten-Hube slavade mig att fortsätta i evighet tills jag fick gam-nacke. Pausade och fortsatte nästa dag. Sen tog vi typ en veckas paus och la sedan färdigt det. Kaina hjälpte oxå till så det gick ganska fort på slutet. Och jag tycker oxå att det var roligt även fast jag gnällde ganska mycket. Har lite dåligt tålamod bara. Så här blev det iaf...Känner att det inte riktigt framgår av dessa bilder hur stor det var men 1500 bitar är en del och dessutom tog det upp i princip hela vårt matbort. Vi var ändå effektiva för vi räknade ut att vi hade lagt ungefär 150 bitar i timmen. Det är ganska bra tycker jag för en relativt oerfaren pusslare. =)

AJ!

Vet inte riktigt vad fan som hände igår men smärtan är olidlig idag. Fy satan va ont jag har i armarna, axlarna och ryggen. Plus att jag fick ett slag på käften av en jävligt överförsriskad tant. ARHGGGG! Det var roligt och jag hade en bra kväll, synd bara att jag var på så dåligt humör. Eller att jag var så jävla irriterad hela tiden. Jag tror dock att jag kunde dölja det ganska bra så att inte alla blev drabbade.

Tog typ 4 kort... så detta är vad jag har...

Och lite bonus info... Hube blev slickad i ansiktet av ett sär på dansgolvet. Jag kastade in Kaina i ett räcke, använde hennes väska som katapult. Kaina slog av min permospak, kulan flög och det som höll fast den. =) Det var som sagt en ganska "annorlunda" kväll. Skulle behövt någon där to keep me in place. ;0)


Cover Club!

då var det dax igen... gonna be god! =)

hoppas jag ;0)


i natt jag drömde något som...

Såklart ska jag börja med att säga att det är kallt som fan... Inget nytt på den fronten. Känns oxå som om det kommer att bli värre framåt natten. =( Jag vill/behöver ta en promenad för att rensa skallen. Men det går ju fet-bort när det är en miljard grader kallt ute.

Jag är också jätte nervös för att jag ska på ett ganska avgörande möte imorgon. Och allt hänger på mig. Vad jag gör och säger kommer imorgon att avgöra min framtid. Till viss del iaf. Det känns väldigt bra men också jätte läskigt.

I övrigt var jag på stan med Ghekka idag. SUPER NICE! Vi fikade och shopade och snackade massa. Det är skönt att prata med henne för hon förstår mig på ett sätt som få gör. Kanske för att hon vet vad jag menar utan att jag måste förklara. Hon vet för det är lika för henne. Sen är hon oxå den skönaste människan ever!! =0) Och jag fick se hennes nya tatuering idag. KLOCKRENT! =) haha!

Jag måste oxå visa mina nya vantar som jag unnade mig att köpta idag. Men det är så mörkt nu så jag kan inte fota dom. Ska styra upp ett kort i morgon.


sometimes you win and sometimes..

Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it ok

There's always some reason
To feel not good enough
And it's hard at the end of the day

I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seep from my veins
Let me be empty and weightless...

And maybe I'll find some peace tonight

~~S.M~~


fuck it!


"Varför ska man kritisera sig själv när andra gör det så bra åt en?"

~~M.H~~


nu jävlar...

Som jag har längtat och hoppats. Men ikväll händer det... Jag ska äntligen få se saw 3d. =) Biljetterna är redan köpta så det kan fan inte gå snett nu.

I övrigt har jag en sjukt pissig dag. Känner mig som världens jävla häxan-surtant. Och vill helst typ döda någon jävel. Det har varit en ganska jobbig vecka på många sätt och det känns jävligt nice att den äntligen är slut. Just nu vill jag äta men jag är inte hungrig och jag känner mig helt oinspirerad att göra någon mat. Fast den där drickyoghurten jag drack för fem timmar sedan borde ha gjort sitt vid det här laget.

Det känns oxå lite som om jag har "klantat" mig ganska mycket och det börjar vara jävligt tradigt. Hur ska man välja när hjärnan vill göra det rätta och kroppen vill något annat?... Något som fan inte är rätt.

huuuuua!

Det är så jävla kallt ute att jag redan vill gå i ide. När är det dax för ide egentligen?

då var det helg igen

Oj vad tiden går fort när man har roligt... Eller tiden går fort iaf. Tycker att denna veckan har gått helt sjukt fort. Så vad har jag gjort? Jag har pratat med om framtiden men inte kommit fram till nåt. Jag har varit och spelat biljard för första gången på typ 10 år. Det var grymt kul. Fast jag måste ju erkänna att man fan inte har kvar sina forna skills. Hoppas att någon vill spela med mig snart igen för det var roligt. Har blivit bjuden på sushi av världens bästa sofia. Fått choklad av världensbästa. Har knådat kaina. Sen har jag plågat mig igenom vampires diary och jag är inte helt nöjd. Det är ganska bra att det inte är lika socker sött som twilight men det är ändå ganska milt. Annat är det med true blood. =) Tror att jag är lite över hela highschool grejen och känner att det kanske är lite för pubertalt för mig. Men jag har lite för många tvångstankar för att inte se klart när jag börjat en serie. Så jag har typ tre avsnitt kvar av första sesongen.
Hoppas på att få en ny sesong av parenthood av streeken snart. Sofia vill oxå se hur det fortsätter. Annars så har det inte hänt så mycke. Eller jo det har det men det ska ni skita i... eller förresten. Jag kan berätta att vi fått en ny spis. =)

Nu ska jag typ äta eller nåt...

Later's

Mus-jäveln är ju glappare än...

Nu är det fan inte kul längre. Vad än man ska göra måste man klicka till med våld för att musen är så trög. Jag kan inte ens spela längre. =( Och jag vill inte ha en "vanlig" mus. Jag vill ha en med kula-on-top. Så att man inte behöver sitta och veva runt armen över halva fucking erboda. Kollade på MediaMarkt när jag var där men det fanns bara några konstiga... NOT HAPPY!


Och en liten mini notis.
Jag vet att det kommer att gå bra för dig Ia. För att du har rätt och du gör det som är bäst för alla. Och jag kommer att hålla alla tummar jag har för er. =) Kram!


Nu har jag hittat några alternativ...
Tänkte att denna lilla plätt såg varm och snö fri ut. Men jag kan hålla med om att det kanske blir lite trångt. Det blir ju jag, Kaina, Mamma, Minna, Streeken och Kocken (någon måste ju laga mat). Kanske måste ta med fizzen oxå. Han är ju så kärlekstörstande plus att han älskar när det är varmt.
Om det nu blir så att vi väljer denna ö så tänkte jag mig nåt sånt här för en lite mer "home-feel"Inte så pjåkigt va?!?? Me LIKE!
Men eftersom jag vet att det är typ bara jag som gillar när det är galet varmt så har jag ett lite mer skuggit ställe att välja på. För Minna tex. Hon blir ju lätt lite överhettad. Plus att här kanske man kan hitta lite typ Ananas.Fast problemet med detta är ju fiskarna. Vi vet ju alla hur mamma Stina känner inför det här med fisk. Kaina har inga större problem med dom om inte dom har problem med henne... Eller typ blockerar stegen. ;0)

Så det sista alternativet är...Jag ska erkänna att jag är inte super kräsen utan kan nog ta vilket som. Man får ju offra sig lite för laget. Dessutom kommer jag att ta mig typ 2 cm i sanden och sen stanna/bo där tills jag dör nöjd, varm och solbränd.


Ja é inte bitter...Vinterläppar, påsar under ögonen och ständigt kalla fötter. =( Oj vad glad jag är över att det är vinter i vår stad. NEJ JAG LJÖG! I två dagar har jag måsta skrapat rutorna på bilen och jag är redan less. Och som en värmande bonus så är detta bara början, ca 6 månade kvar av hell. Jag som vill kunna ta en promenad. =( Jaja, får väl fly till någon söderhavs ö. Kanske skulle må bra av att komma bort en stund endå....

UTGÅNG!

Känner en märklig liten blandning av tagg, nevositet, glädje och trötthet... Blir nog bra. =)

ord bajs.

Skillnaden på att behöva och på att vilja ha.

Om man behöver något så innebär det att man inte kan leva utan det. Men om man vill ha något så är det mer en fråga om tycke, kännsla och passion.

Som tex. : Man behöver mat för att leva. Och då kan man äta gröt, pölsa, blodpudding eller potatisbullar. Eller så kan man njuta av det för att man vill och då kan man äta grillat, lax, skagen, mango, potatisgratäng eller kladkaka. Så om man vill ha då väljer man det som man gillar och som ger en njutning. Och om man behöver då nöjer man sig med det man får men man blir inte glad.Som att jag aldrig skulle äta en bajsmacka. ,0) Haha!

Hjälp med allt.

Hur kommer det sig att vissa människor, så som jag själv har så svårt att be om hjälp? Att man känner någon sort skam av att man inte kan göra allt själv. Jag pratade med min väldigt goda vän P-B om detta idag och efter det så började jag att tänka. Det skulle aldrig fallit mig in att be någon göra nåt för mig för några år sedan. Skulle heller aldrig förväntat mig att någon helt kravlöst skulle göra mig tjänster bara för att vi var vänner och jag behövde något. Men sen fick jag assistenter och allt förändrades för mig. När jag nyss hade fått ass så var det svårt att använda dom. Jag klarade mig ju i princip själv eller ville iaf det, så vad skulle då dom göra? Sen blev jag någon sorts makt galning som beordrade folk åt höger och vänster. Även mina vänner blev ganska utsatta för min makt mani. Men nu tror jag att jag har en ganska bra balans. Och idag älskar jag allt jag kan göra själv. Allt som jag "fortfarande" har styrka nog att göra själv. Men en kännsla som är ännu bättre är när jag faktiskt kan hjälpa någon annan. När nåt som jag kan faktiskt är till hjälp för mina vänner. När min insatts spelar roll och jag kan göra nåt utan att jag vill ha något tillbax. =) ♥

It's good to be needed, but it's better to be wanted.

Back in the day...
Helg!

Åh vad skönt det är att ha ledigt en hel helg. Utan att måsta gå till nåt tråkigt gammalt jobb och typ skrubba potatis eller nån sån skit. ;0) Nä, men faktiskt så känns det alltid ganska kul att ha nåt planerat i helgen. Nåt som känns ganska uppstyrt. Ska med Kaina till Skarinska imorgon och lyssna på lite riktig musik.
Ska bli kung! Vi ska nog ha lite förfest här innan så det blir oxå nice.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer ihelgen. Idag är det jag och Big K mot världen. Ganska skönt att slippa ha någon dum jävla whats-her-face här. Ville ju gå på bio med ghekka igår men hon har hosta så det blev inget. Hoppas att det blir snart ändå.

Nä nu tror jag att jag ska typ dö vid soffan en stund innan jag tar tag i livet... Eller så kanske jag går och gör nummer ett och dör lite sen. Ja, så får det bli.

Later's!

Bombwars nu igen...

Dom efterlängtade uppdateringarna har nu kommit och jag måste säga att jag inte alls är nöjd. Känner att jag spelar mest av tvång än av att jag faktiskt vill. Känner inte alls den iver och spänning som jag kände för typ ett halvår sedan innan det blev tråkigt. Du skulle kommit förr helt enkelt.

Men om någon skulle vara intresserad så:

www.bombwar.com

Till Minna!


Där fick ni =0P~~

Leon sa att jag var toppen idag. Så det så! Och jag sa att han var unik... Han verkade nöjd med det. =)

ÄNTLIGEN! På torsdag...
Monday morning

Idag är det tisdag. Min permo stinker brandrök så jag knappt står ut. Jag sitter och lyssnar på Monday morning, det är som en skön blandning av melankoli och glädje. Vet inte riktigt vad det är som fångar mig men jag gillar det.

Vaknade ganska tidigt idag och var förvånandsvärt ut vilad. Imorse när jag klev upp var jag super frukost sugen. Det fanns såklart inget hemma... Eller det fanns ost som var möglig. Sen fanns det lite rostbröd i frysen och pyttelite bregott, lite mjukost. Så jag kokade ägg och gjorde äggmackor. Och det var fan inte igår man åt det. Inte så dåligt faktiskt.

Somnade ganska tidigt igår. Tydligen blir man helt ur slut av att vara ute i friska luften. Eller... Frisk och frisk, det var sjukt kallt. Trots att jag typ klagade större delen av vägen på att jag frös, så till den grad att Jocke styrde upp en brasa så underskattade jag tydligen hur kallt det egentligen var. För när jag kom hem kände jag inte längre min liltå och den känns fortfarande lite konstig. Jag har svinont i axlarna, förmodligen för att jag gick och spände mig ganska mycke. Och jag är väldigt lätt kyld idag. Har suttit med en filt runt mig hela dagen.
Men trots allt detta så måste jag säga att det var jävligt nice. Det var en lång promenad runt nydala och det var trevligt sällskap. Jag är super glad för dom vänner jag har. Tack för att ni finns.
Och jag går gärna runt nydala igen... Om jag får ta på mig typ dubbelt så mycke kläder.... Eller när det börjar bli varmare.

På torsdag ska jag äntligen gå på Saw 3D med ghekka. Kommer att bli kung. =) Ser fram emot lite splash, det är för lite sånt nu för tiden.

Nu ska jag borsta tänderna och sätta på ett ansikte... kanske även byta permo för att denna stinker nåt jävulskt. Sen ska jag gå till Sofia och käka middag med henne och Leon. (kanske någon mer, det vet jag inte)

Så vi hyres som horen säg!

RSS 2.0