whiter shade of paleHaha... jag är inte ens utklädd. Ooops! Jobbigt.
=0P~~
Dessutom har jag en randig tröja. ;o)


Mouahahahahaaa!

Ordföranden för PETA verkar inte riktigt gilla Lady GaGas klänning... HAHA!


“Meat is the decomposing flesh of a tormented animal who didn’t want to die, and after a few hours under the TV lights, it would smell like the rotting flesh it is and likely be crawling in maggots — not too attractive, really.” 

Newkirk.


snacka om att jag valt fel

Måste man vara smal, blond och blåst för att bli framgångsrik som stylist?  Låt mig ge några exempel på dom mest kända stylisterna i sverige.Känns som om jag inte direkt passar in e den här horden av formstöpta bimbos. Antingen har jag valt helt fel yrkes inriktning eller så har jag valt fel land. För om detta är vad sverige gillar så gillar dom nog inte mig. Jag är lite mer...För alla spån som inte har en enda rätt cell i hjärnan (vill säga ni som visste vilka alla 3 blonisarna var men inte har en aning om vem detta är) så är detta Patricia Field. Och ja hon är känd. Bland annat för sitt arbete i en ganska känd tv-serie som heter sex and the city. Ni vet alla kända outfits som miss Carry hade på sig var alla sammansatta av denna rödhåriga donna.

Vad vore väl en bal på slottet...

Jag har inte haft minsta sug att gå på maskis i år. Men sen när det verkar som om hela världen ska det så börjar man ju bli lite sugen. Eller egentligen så har jag nog mest lite hemlängtan... eller hem och hem... Jag saknar min familj. Och helge. ;)

Tror att dom får det grymt i vällis. Jag hoppas att dom tar mycke kort så jag kan få se allas outfits sen.

Till och med Kaina sitter här bredvid mig vid bordet och tråklar ihop en cool millisklänning till sin maskis.

Själv tror jag att jag ska satsa på antingen skräckfilm eller resident evil 5 ikväll. Kanske till och med finns tid för båda. =0)


well hello... =)

"What a day for a day dream"

Jag måste säga att jag tycker att det är roligt att alla (alla som jag följer alltså) bloggar på friskt nu. Till och med Strekken har fått fingrarna ur. =) Jenny är flitigare än någonsin med sin blogg uppdatering och Minna hon är ju obeveklig i sitt bloggande. Roligt tycker jag!Därför tänker jag bjuda på denna bild. =) Hahahaaa! När man har jävligt lite för sig så är det lätt hänt att det blir såhär. Hihi.

Sen ska jag oxå säga att det är väldigt kul att folk kommenterar på min blogg. I like it!
Nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag kan styra upp nåt face så att jag kan åka ner på stan och ta ett glas vin. =)

Laters!


Typ det sötaste ever!

Fiizen som liten pälsboll!


Min far-far...

Jag ska börja med att säga att jag vill inte att någon ska ta illa upp över detta. Allt som jag säger är mina tankar och min oro.

När jag var liten så älskade jag att vara hos min mor-mor och mor-far. Min mor-far var verkligen den bästa i hela världen och tyvärr blev han tagen ifrån oss allt för tidigt. Jag saknar honom jättemycke fortfarande och tänker ofta på honom. Förutom att han var en god människa så gjorde han så att alla i hans omgivning blev goda. Han var en man med pondus och charm. Han lämnade ett stort hål att fylla.

Sen har vi min far-mor och far-far. Jag fick tyvärr aldrig samma kontakt med dom som med mina morföräldrar men vi var ändå och hälsade på dom ganska ofta när jag var liten. Det var dock inte förän jag blev äldre som jag förstod vad det var som gjorde att jag alltid uppfattade far-far som lite konstig. Min far-far var nästan alltid full när vi träffades. Han försökte att dölja det så gott det gick men man märkte det. Han var snäll och rolig. Hittade alltid på skumma saker man kunde göra som barn. Typ köra trampbil genom en hinderbana, eller stapla ved eller nåt. Han var nog ganska omtänksam men jag tror att jag alltid höll mig ganska reserverad mot honom. Jag tror att han inte själv var medveten om hur mycke han drack. I hans värld var det nog inget problem. Att bara dricka en öl om dagen kan väl inte skada. Men jag tror att det var väldigt sällan som det var bara en öl. Hans familj, alltså hans fru och barn försökte att hjälpa honom några gånger men jag tror att det var svårt att ta den hjälpen eftersom han inte ville medge att det var något fel. Han har tyvärr gått bort för några år sedan. Han fick cancer som inte gick att kontrollera och det gick obehagligt fort från att han var som vanligt till att han inte längre var. Hoppas att funnit ro nu iaf.

Det som jag tänker på är... För det första så är ju alkoholism ärftligt så rent krast borde ju min pappa och hans bror samt jag och mina bröder vara i riskzon. Men vad är det som säger att bara för att man är medveten om det att man kan avstyra om det börjar att gå utför. Jag reflekterar ofta över hur mycke jag dricker och hur ofta jag gör det. Men jag kanske oxå tänker att jag "bara druckit en öl". Det enda jag kan göra är att vara lyhörd inför mina nära och kära och lita på att dom skulle säga till om det känns som om det går över styr. Och att jag såklart känner att jag kan säga till dom om det inte längre är okej. Det är klart att det skulle vara hårt att ta, men är det inte värt det?

Många av mina vänner har oxå växt upp med någon i sin omgivning som haft problem med spriten. Och det gör mig ont att se hur dåligt dom mår av det. Man önskar att dom man älskar ska slippa ta sån skit men det är inte så lätt.  Så om någon säger att du dricker för mycke eller att du festar för ofta så hoppas jag att du kan lyssna för du vet inte hur illa du gör dom som står dig nära.

HjärtBladDetta söta lila blomblad fick jag av Kaina för ett tag sedan. Kände att jag var tvungen att ta ett kort på det. Det är ungefär lika stort som min tumnagel. Thanx friend! =)


I want to write you a poem.

Vet inte om det är den lilla satanisten i mig som gör att jag för det mesta ser ganska mörkt på saker och ting. Eller om jag har någon sorts depp-gen som gör att allt possitivt förvandlas till något slags bakslag. Men... Den senaste tiden har jag varit...glad... tror jag.
Jag vet inte om det är rätt ord och jag känner att jag behöver använda det ordet med aktsamhet. För att det är så olikt mig. Jag har inte alltid varit bitter, men jag har nog alltid varit dyster. Det är något jag inte alltid visar. Jag kan fejka ett smajl som ingen annan. För att ibland är det lättare att bara låta folk tro att man mår bra fast man egentligen är en cm från handleden med kniven. Och jag känner att jag kan säga detta nu för att som jag sa, jag mår bra.
Jag känner att jag skrattar med glädje, ler för jag är glad och känner mig annorlunda. Jag är ganska trött typ jämt nu men det är ändå okej. Detta är första gången på flera år som jag varken är manisk eller depp. Det finns en lust att hitta på saker hela tiden, men inte för att jag inte klarar av att inget göra utan för att jag vill. Jag har slutat vara besatt av tanken på att banta för helt ärligt så känns det så jävla uttjatat. Och för första gången på länge har jag gått ner i vikt. Något har hänt med mig. Ett citat poppar upp i mitt huvud. "har vi kommit till en vändpunkt?" Och det måste jag säga att det tror jag att vi har. För ett tag sedan så berättade jag för en en person att jag känner mig stabil.
Stabil är bättre än jag någonsin kunnat tro. Och jag måste säga att jag tror verkligen inte att jag hade varit det om det inte hade varit för min power-trio som stöttat mig och funnits här för mig. ♥


Så är det just nu iaf och it feels good!!! =)


Den nya hallen.Ny hatthylla och skohylla. Dessutom har Kaina flyttat ner den lite så nu sitter det perfekt. Jag når det mesta. =)Ny färg på väggarna och nymålade lister. Det gör så jävla mycke att listerna fått en vit färg igen.Jag tycker iaf att det blev väldigt bra. Tror att Kaina oxå är ganska nöjd.


A brand new look.

Kaina är nu färdig med omstyling av hallen. Nymålade lister och ny färg på väggarna. Färgen är väldigt lik den som var innan men lite varmare. Jag gillar den. Sen har hon även köpt ny sko hylla och ny hatthylla i trä. Blev bra som fan, fast den sitter lite högt upp för en kortrock som mig. ;)

Hon är driftigt när hon tar sig an nåt sånt där projekt. Nu är det köket som ska få sig en omgång. =)

Lagom är bäst...

Det svenskaste av svenska uttryck måste väl ändå vara just "lagom är bäst". Fy fan va tråkigt. Och vad betyder det egentligen? Bull shit! Dit jag vill komma med detta är iaf... Drick med måtta kära vänner. För fy satan vad det kan straffa sig när man inte gör det. =) För det första så har vi ju den uppenbara bakfyllan som är som ett kvitto på xakt hur mycke man drack dagen innan. Sen har vi ju även nattritualerna som kan variera sig i utförande allt ifrån 5-i-2 ragg till hulka över toan. Jag vill oxå tillägga att båda är ganska obehagliga fast på mycket olika sätt.  Och mellan nattritualer och krogspontanitet så har vi ju även det fördömda fylle smsandet. Ooops! =) Sen har vi ju själva fylle stadiet oxå. Då man tror att man är odödligare än vanligt. Man har såklart mer pengar än vanligt och man säger saker som man kanske inte borde. I det flesta fall är det ju inte skitsnack heller utan mer sånt man tänker kanske känner, men på grund av normala spärrar inte säger. Som man av sååå många anledningar inte borde säga heller. För om det var så att saker borde bli sagda eller smsade så borde inte detta ske när man är full och kanske drar saker till sin spetts. Öh... förstår någon vad jag svamlar om eller är det min bakishet som maler på utan vidare framgång?

Summan av kardemumman är iaf att jag var grymt full igår och drack betydligt mer än jag brukar/borde. Men vet ni vad... Det skiter jag i för jag hade roligt. So if I was drunk? Jag sa/smsade inget jag inte menar eller står för eller skulle kunna säga any day of the week (om jag tordes). Jag dansade inte fulare än jag brukar. Och så vitt jag vet blottade jag inte något opassande för någon.... Som inte ville se. ;0) Sofia och Tina är så jävla sköna dansdamer att jag inte ens vet vad jag ska säga. Det var grymt! Det var kul att vara på ett nytt ställe oxå även om jag kanske inte känner att jag vill gå dit igen. =) Tog lite kort oxå men eftersom graden av fylla var ganska påtaglig så är det inga kort ni kommer att få se. HAHA!

Sen måste jag oxå kasta in en liten... Tycker att det var kul att Kaina åkte ut på på CC med Maria och Annica trots att hon inte drack annat än vatten. Det ska jag säga att jag vet inte om jag hade klarat det. Det verkar som om dom hade haft roligt oxå. 

Som besatt!

När jag hittar nåt nytt spel som jag tycker är roligt så blir jag verkligen som besatt. I vanliga fall brukar det vara typ tetris eller doc. Mario som kan spelas i timmar. Men nu har jag tydligen blivit en nörd... Ja, jag vet. Svårt att tro men ändå. Så vem ska vi skylla på för det här?? Gissa! Ni kan få en ledtråd... Det börjar på J.
WarCraft 3

En "sån" dag.

Vet inte riktigt vad jag ska säga idag. Det verkar som om jag bara fått nog på nåt sätt. Känner att jag inte orkar dalta längre. På inget plan är det vem eller vad jag är. Nu är det nog helt enkelt. Och det säger jag med all kärlek jag har. Ingen blir väl hjälpt av det heller. Helst inte jag. Känner mig obehagligt öppen och ärlig idag. Jag är på ganska bra humör och känner mig ganska tillfreds. Lite sugen på att hitta på nåt nytt att göra. Eller kanske följa med i Kainas galna värld av inredningsideér. Känns spännande... Och dyrt!


Man kanske helt enkelt skulle köpa ett hus istället. Jag skulle inte ha något emot att bo typ... I den där "hyddan". 
Tänk va skönt det skulle vara att bo någonstans där det inte är snö 50% av året. Eller att slippa frysa om fötterna en enda dag. Låter som en utopi. =)

Simma lugnt! Nu ska jag kolla bombwars.

whazzz up!

Hur är det möjligt. Igår satt jag nere hos grannarna och snackade lite skit med Jocke. Då slog det mig att det skulle vara gott med glögg. Varpå Jocke styrde upp en flaska med ljus glögg. Något jag aldrig smakat innan, men det var GÖTT! Vi delade på den flaskan och sen när jag kom hem kände jag mig lite lullig. Jag tål fan inget nu för tiden... Å andra sidan så drack jag ju en halv flaska me 12% vitvinsglögg.
Mina händer och fötter blev kokheta och knallröda. På ett ganska obehagligt sätt. Tror att jag fick någon allergisk reaktion.

Eller så var det för att den vita dåren bet mig i armen. HELT OMOTIVERAT!.... Eller.... Okej då, det var väl mitt eget fel. Jag höll på att busa med honom och då lyckades han ge mig ett riktigt kärring nyp i armen. SATAN va ont det gjorde. Men jag måste ändå säga att jag blev glatt överraskad. Det hade jag verkligen inte väntat mig. haha.
(vita dåren är alltså Jennys hund Rocky.) Det enda Kenny gör när man busar med honom är att dregla på mig. Det är lite av hans kännetecken.

Nu ska jag dra på mig vinter paltorna och ta mig ut till nydala och grilla lite. Kommer att bli najs. Det blir dock fotoförbud för min läpp har fått bibliska propotioner. Alltså den är grymt svullen.


Does she love you better than I can

I'm in the corner, watching you kiss her.
I'm right over here, why can't you see me.
I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home

I keep dancing on my own

~R~


Tänk om...

Jag börjar tror mer och mer att du inte finns. Att du bara är en figur i min fantasi. När jag frågade dig hur jag kunde veta på riktigt att du finns så svarade du... Tänk om. Tänk om vad? Tänk om jag inte finns utan bara är en figur i din fantasi som du väljer att plocka fram när det behövs. Tänk om jag hittat på dig för att jag är så sjuuukt understimulerad. Tänk om ingen av oss finns utan är figurer i någon annans fantasi. Tänk om jag hittat på dig bara för att jag vill att någon ska... Ska... Jag vet inte...


DollanDet är lätt att glömma hur liten och söt hon var när hon var liten en dag som denna. När hon går runt och gnäller och gråter och vill att någon ska sätta på henne. Men våra killar har inte så mycke att komma med på den fronten så hon får helt enkelt härda ut.


Kaina, läs INTE detta.

Jag känner mig jävligt sugen på att göra massa mat. Typ gammal mat... Eller inte gammal, det hade ju varit skit nasty. Utan det jag menar är gammaldax mat. Morotstuvning, kålpudding, köttfärslimpa, piroger, flygande jacob m.m. Fast jag är inte så bra på det här med att laga mat. Är bättre på att äta faktiskt. ;)
Vi får väl se hur det går. Jag ska iaf göra köttfärslimpa idag. Jag är oxå fortfarande sugen på får-i-kål, fast jag fick det av mamma när jag var nere i östersund sist. Det var delich!


Lycklig cykel!

Jag önskar mig en cykel.
Den ska vara röd med stora svara däck och stadig.
En lampa kommer att finnas där fram
så att inte ens mörker kan stoppa mig.
När jag får den kan jag bli fri,
se allt som alla andra ser.
Jag kan trampa uppför och glida utför.
Låta solen kyssa mitt ansikte och vinden smeka mitt hår.
Min lycka om jag bara hade en cykel!


Men... Jag har ju inga ben.

~M.H~


Lördags godis!


torsdag

Nu har jag och Kaina sett alla nya avsnitt av True Blood... OMG! Vad ska man göra med livet nu när det inte finns nåt mer att se? Det är utan tvekan en av dom bästa serierna ever!

Annars... Thailändarna ska åka hem imorgon så då passar dom på att komma och hälsa på en sista gång idag. Trevligt att dom vill spendera sin sista kväll med oss.

I tisdags kväll hade jag en liten meltdown. Känns som om det var ganska välbehövt. Läget verkar lite mer kontrollerbart nu när jag lättat lite på trycket. Även fast jag inte gjort annat än beklagat mig. Kanske var det jag behövde. Tack Kaina för att du orkade lyssna. =)


Tomt leende...

Det verkar som om alla har det mer eller mindre jävligt just nu. Jag vet ungefär vad som är fel i mitt liv. Vad som gör att jag vill göra en Curt Kobain. Men trots det, alltså trots att man vet ursprunget till olycka så är det inte alltid så lätt att ta tag i det. Ibland så undrar jag för vem man biter ihop. Om det verkligen gör någon skillnad att gå omkring med ett jävligt betydelselöst leende på läpparna. Jag undrar också hur länge jag gjort det... När var jag uppriktigt glad och tillfreds sist. På riktigt alltså. Känns som om det alltid är någon skit som måste snurra runt i sinnet så man inte kan bara vara.
Nåt som alltid gör mig glad att tänka på är mina och Kainas galna resor till Cypern. Där kan man vara sig själv. Man kan slappna av och bara njuta av värmen, folket, maten, stranden, natten. Jag blir alltid på bättre humör av att det inte gör lika ont hela tiden när det är varmt. Och Kainas skratt är annorlunda när vi är där, det är hjärtligt och smittsamt. Eller så kanske det alltid är så, det är bara det att jag hör det annorlunda när jag själv är glad. Vet inte ens varför jag börjar gråta av att tänka på det... =) Kanske för att det var perfekt. Det är minnen av en svunnen tid. Men det är dom bästa minnena man kan ha, och dom är mina.

 


Om man finge välja...

Vet inte om det bara jag eller om det är av allmänt tycke att killar som har händerna i byxfickorna är jävligt hett. Inte bara stoppa ner hela jävla händerna som en snuskis utan bara lite. Så där som bara killar kan. Detta kan ju komma av att jag är uppväxt till Bevvan och jag tror att Brandon och Dylan gjorde byxfickshäng välkänt för hela min generation... Och generationer to come. =)Nu menar jag inte att man måste se ut som denna kille här, även fast han inte är helt oäven. Killar behöver inte ens ha bar överkropp. Det är ändå hett. STEAMING HOT! Som sagt, jag vet inte om det är bara jag... Och även om det är bara jag som gillar byx-fick-häng så gillar jag det endå.

storm..

Idag har det blåst som satan hela dagen. Inte lite heller. Allt som någonsin suttit i ett träd verkar ha slitits lös och yr nu omkring på marken. Det var faktiskt ändå inte så kallt som man kan tro. Var och bytte till vinterdäck hos Kainas farsa idag. Han hade en arbetsledare på plats så det gick undan idag. =) En skön lirare som var en ganska lik Kennet, fast kortare. Sen fixade han även mitt avgasrör så nu kan jag åka till bilprovningen i morgon utan att skämmas jätte mycke. =)

Sen har jag och Kaina sett på massa avsnitt av True Blood. LOVE IT!!!!!! oj oj, det är med nöd och näppe man kan slita sig från att titta på alla avsnitt och bli sittandes hela natten. Som sagt, LOVE IT!!! För alla som inte sett det kan jag bara säga: Se det! Se det nu! Ta ledigt om ni har jobb och titta igenom alla 3 sesongerna.

Och sen måste jag passa på att säga tack till Kaina för ditt tålamod. =) Jag gör så gott jag kan men ibland räcker inte det särskillt långt.


så jävla nasty!

Det som stör mig mest just idag är att folk är så sjukt äckliga. Jag visste ju redan att folk var dumma i huvudet men helt ärligt.... VEM FAN HAR SAMMA TANDBORSTE I MER ÄN 3 MÅNADER???? I reklamen för dom nya (jävligt snygga) tandborstarna från Pepsodent så rekomenderar dom att man byter tandborste var tredje månad. URK! Det skulle innebära att man bara skulle använda 4 tandborstar per år. Isf har jag användt slut på min ranson för länge länge sedan. Om man tänker på det så skulle det oxå innebära att man ska skaffta runt den där borsten i käften ca 184 gånger innan man ska byta. Jag ryser av obehag!


RSS 2.0