F T R

Oftast så har jag ganska låga förväntningar på folk och det brukar funka ganska bra för då kan iaf någon då och då leva upp till dessa förväntningar. Men även fast jag har ganska lite förtroende för männskligheten så lyckas man bli besviken om och om igen. Varför är folk så jävla dumma i huvudet? Hoppas att det blir bättre snart, annars måste jag skjuta mig själv. 


Oj vilken konstig dag.

Först och främst så kunde jag inte sova alls inatt så strax innan 10 kollade jag på klockan sista gången innan jag äntligen somnade. Sedan sov jag till tolv när jag hade satt alarm. Dumt gjort. Två timmar kändes jävligt lite, så jag satte fram den till ett. Ville ju ändå inte sova bort hela dagen när det var sol och allt. Sedan klev jag upp och duschade. SKÖNT! Det är fan alltid nice att duscha. =) Och när jag klätt mig så åkte jag, Jenny och Hube till nydala för att fiska. Vattnet var helt sjukt konstigt. Man såg botten jätte långt. Det var soligt och varmt och man behövde inte ens ha jacka på sig.



Det är ju inte jätte bra bild eftersom jag tog med mobilen. Men jag är ändå sjukt imponerad över hur bra man såg. Fast jag var lite orolig att det skulle komma en fisk. Tycker att fiskar är ganska obehagliga faktiskt. Urk!



Så jävla nice väder så jag kan fan inte tro det. Bästa dagen sedan det började bli höst faktiskt.

Sen när vi hade "fiskat" klart så åkte vi hem. Med lite mindre packning än när vi åkte dit. Haha! Väl hemma gjorde jag en av mina favvo saker att äta fyllda svampar med bacon lindat runt och till det åt vi sallad. SUPER! Sen "såg" jag på tv en liten stund. Alltså toksomnade framför tv en stund. Och så vaknade jag till liv efter min powernap och vi åkte på maxi för att handla lite. Och nu ska vi se på film.

Känns som om jag inte gjort något alls idag. Fast jag knappt inte gjort nåt. Öh...

Just ja, Grattis till Magnus och Maria som förlovat sig idag. (magnus är min lillebror alltså) =)

Cover Club!

Men så var vi ju ut på krogen i lördags med Kainas pappas tjejs dotter och hennes kusin. Dom kommer från thailand och kan inge svenska och inge engelska. Men kom igen, vem kan inte prata det klassiska öl-språket? =) Annica, Maria och Angelica var oxå med ut och sedan kom Sofia och Tina och mötte upp ute.

Jag har tagit lite bilder... Det är inte mycke att hurra för i bildväg. Jag var grymt packad och det visade sig att jag inte är någon mästerfotograf då. =)



Annica är så jävla snygg i sin korta frilla. Jag blir jävligt avundsjuk, men jag är verkligen för feg för att ha så kort.




Vi gjorde några tappra försök att få till en snygg bild. Well, this is as good as it gets. Och just ja.. Jag gjorde misstaget att klippa lugg igår innan vi gick ut. Tur att det växer ganska snabbt.



Kaina och Max. (jag trodde han hette Mek så jag kallade honom för det hela kvällen. Oops. =) ) Han hade gryma moves på dansgolvet. Det var roligt att han ville stuffa lös med oss på shlager sidan.



Sköna bönor!




Tack till alla för en suuuper trevlig kväll. Och tack till Johanna för att du står ut med alla mina galna upptåg och alltid finns till hands när jag behöver dig. =)

Söndag natt...

Sitter här och klockan är inte mindre än 4:44 på "morgonen". Jag låg i sängen hela dagen idag så jag förväntar mig inte att jag ska kunna sova än på ett tag.

Helgen som gått har varit tuff och hård på så många sätt. Det började i fredags med att jag försökte att föra en konversation med någon som inte ville prata med mig. Eller iaf inte ville höra vad jag hade att säga. Eller så kanske personen i fråga hörde vad jag hade att säga men sedan inte ville svara. Eller så kan det vara så att personen som egentligen behövde ha en konversation med mig i själva verket var jag. Att jag måste komma fram till någon sorts jobbig jävla självinsikt om att saker kanske inte är som jag hade hoppats på för ett år sedan... Eller 10. Eller så kanske det är så att allt som man tror om sig själv är sant, och det skulle ju vara det värsta av allt. Iaf för vissa. Jag vet ju att jag är världsbästfenomenal. Ja, det finns ett ord som heter så.

Sen i lördags så försökte jag att ha lite distans till allt och lät bli att konversera. Helt plötsligt så gick det lite lättare. Förrutom att jag hela tiden hade ganska dåligt samvete för att jag inte gjorde som jag alltid gör. Inte för att jag känner mig tvingad att göra nåt, utan för att jag vill.... Jag vet att jag svamlar, jag ska sluta nu.


I belong, a long way from here


If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad????


Tyra

Jag har inte för vana att blogga barn. Men jag blir sjukt glad av den här smått galna uppsynen. =)


I'm dying a little.

Jag vet inte hur jag ska börja...

Innan jag klev upp idag kändes det som om detta skulle bli en bra dag. Eller i allafall en ok dag under omständigheterna. Det spelar ingen roll vilka dom omständigheterna är, låt oss bara konstatera att det finns två saker i mitt liv just nu som gör mig ganska fucked upp. Så en lång promenad i det fina vädret kändes som en bra idé. Det var skönt fast kallt.....

Det var inte alls vad jag ville säga....

Varför inte hoppa direkt till det som verkar vara i allas huvuden just nu. Valet. Jag är så jävla less på att rödstrumporna håller på och tyx va. Är det så jävla svårt att inse att det som en gång var moderaterna är idag någon sorts arbetar parti och det som en gång var ett arbetarparti vid namn sossarna är nu mera nån sorts kommunist förening. Jag gillar lika lite som alla andra att SD kommit in riksdagen men... do I cry over it? Det är väl för fan vad svenska folket vill eftersom dom är dum i huvuvudet nog att rösta på dom. Och är vi förvånade? Nej! FOLK ÄR DUMMA I HUVUDET!!!! SKIIIIT DUMMA FAKTISKT!

Shit vad jag är bitter idag... SO! like it or fucking get out of my face.


mirror, mirror on the wall


now what?

Det har tagit mig åratal att bygga upp mina murar. Murar som jag alltid underhåller och ser till att dom inte rämnar eller släpper förbi någon. Men du... Du tar dig in, gräver runt och lämnar mig i bitar. Allt som du säger om dig, är jag. Det som andra "tänker" om dig, är om mig. Varje ångest laddat ord som skrattas bort skär som en kniv. Om jag kunde skulle jag ta allt det dåliga från dig och lämna det som är vackert, underbart och du...............

♦ ∞ ♦


"A stroke would be nice,
Disease would be cool, 
You scatter my ashes in your new swimming pool"

S.L


I'm done!

Om jag är ett offer så döda mig nu! Jag är sjukt less på människor som bara gillar läget och finner sig i att vara värdelösa. Som skyller på omgivningen eller uppväxten att dom inte lyckas med en enda sak i sitt liv. På vilket sätt kan det vara lättare att säga, någon annan har gjort mig så här och sedan bara finna sig i det och leva med sig själv. Än att säga, dom försökte fälla mig men jag lät inte dom jävlarna lyckas. Jag kan stå rak i ryggen för jag har trots mina förutsättningar presterat det här...
Hur kan man ha någon som helst självrespekt om man inte bara låter andra trampa all over your face men dessutom skiter i sitt eget bo och sedan lever där? Kan man bli så noll brydd att man inte känner alls?

Hur kan man säga att folk inte har rätt att har åsikter om vad man gör om man inte gör något? Varför är det så jävla lätt för vissa att få sympati för att dom väljer att vara offer? 


Hemma

Trött är bara förnamnet. Men jag är ändå glad att jag tog detta beslut i sista sekund. Jag vill vara hemma nu.

Blått är flott!

Grattis till oss! Tur att det inte var nå jävla sosse skit som vann. =)

back to tha sund...

Idag tvingade min mamma upp mit i fucking ottan. Och den här gången menar jag fan ottan. Jag gick och la mig runt tre. Innan klockan ens var sju skulle morsan hoppa in i duschen och få oss att börja åka. Detta hände såklart inte och jag med stark motvilja krälade ur sängen runt nio. Sedan åkte vi till Kainas pappa och hämtade mina vinterdäck som jag ska lägga om här nere så det var bara att packa in skiten i bilen. Det som är skönt iaf är ju att vi inte behöver ha med dom hem igen. Men det gör ju iof inte så mycke. Kenny får väl ligga på sätet när vi speedar hem.

Annars är väl saker ganska som vanligt här nere. Det är ganska tomt utan hundarna men oxå skönt. Mest skönt för att då blir inte kenny lika spökig. Men jag gissar att detta bara är lugnet före stormen för mamma har bjudit hem halva Jämtland på "uppvaktning" imorgon. Även fast det ska bli kul så känner jag mig redan helt utmattad.

Och till sist så visade Magnus mig ett roligt klipp på YouTube som jag ska visa för mina homeis när jag kommer tebax. =)


(Glöm inte att det blir Cover Club på lördag den 25/9)

Men va fan...

Jag vet att jag i perioder kan vara lite halv seg att uppdatera min blogg. Men va fan! Anneli Bergqvist, du borde fan ta dig i kragen. Vad händer? SEGT! Just det, jag pekar ut dig inför alla mina typ 2 trogna läsare. SKÄRPNING!


Och mamma ringde mig för typ 20 minuter sen och sa att min bil är lagad och hel nu. =)


Sen så glömde jag ju oxå att säga att min nästan bästa födelsedagspresent var att vår chef ska sluta. JIPPI! Träffade den nya idag och även om hon inte verkade toppen såhär direkt så kan hon omöjligt vara värre än den skabbisen vi haft nu.

Min födelsedag...

Jag ska börja med att tacka alla som kom och hörde av sig. Det var mer än jag någonsin hade kunnat hoppas på. Så SUPER TACK TACK TACK!

Min plan var att jag skulle ha mini-tema på mitt kalas. Och som tur var så lyckades jag sälja in denna idén till min goda vän Jocke. Han hjälpte mig att göra nästan allt mitt fika. Som var huuuur gott som helst. Det var:



Mini tårtor med banan och rom. Fast det var inte rom i... Det var nåt annat... Mouahahahaa.



Mini prinsesstårta med krusbärssylt. Dom gröna smakade oxå päron och dom röda jordgubb. Det fanns oxå en tredje sorts mini tårtor men jag fick inte dom på bild. Det var dom jag tyckte bäst om jordgubbstårta med färska jordgubbar on top. Grrrr!

Sen hade vi även gjort: Mjölkchokladformar med pannacotta. Minimuffins med jordgubbar och vitchoklad. Mini biskvier. Marianne tryfflar.




Och för att det inte skulle bli för lite choklad så hade vi oxå gjort mini kladdkaksmuffins med nougat mousse. Dom blev inte super snygga, men gooooda. =)



Det var typ allt fika tror jag... Minns inte om jag ska vara riktigt ärlig. Kan vara för att jag börjar vara ganska gammal nu. ;0)

Sen blev jag bortskämmd med massa paket oxå. Fick massor av saker från min önskelista. Kanske ska börja göra sånna oftare. =)



Ni får försöka att se själva vad det är jag fått. Lite av varje helt enkelt. Men förrutom det som finns med på den här bilden fick jag även 6.3 kg potatismos pulver, en glassmaskin, rosa hjärtörhängen, blommor, presentkort på make up store, presentkort på mediamarkt. Och så fick jag ju ansiktsbehandling av Ia innan helgen. Fick kanske nåt mer oxå men jag kommer inte på det nu... Eller förresten fick ju av johanna...




Jag är verkligen glad att ni kom och firade/sörjde med mig nu när jag klivit över på andra sidan. Känns som om jag är fyra hundra år gammal i kroppen men hjärnan och hjärtat är fortfarande i 20 års åldern så jag antar att det kanske synkar ihop sig någon gång i framtiden. Ska bli kul att träffa alla i Östersund när jag åker dit i helgen oxå.  Synd bara att inte Minna och Helge kommer att vara där.


SUUUUUUUPER TACK FÖR ALLT!


(dessa blommor fick jag av Målängs folket)


Är lite seg bara....



GRATTIS STREKKEN!

Vi får fira tillsammans i helgen. Eftersom vi båda blev halv femtio. =))


BFF'S!!!

Jag har sagt det förr men jag säger det fan igen. Jag har några av världens bästa vänner. För det första så har vi ju Kaina som tar hand om mig när jag kommer hem mitt i veckan och är ett vinfyllo. Hon städar och fixar i vårat hem och verkar vara på super humör idag. Hon skämmer bort mig med gooood middag flera gånger i veckan och köper mig presenter lite nu och då. Bland annat så fick jag en super skön tröja här om dagen och när hon kom hem från cypern hade hon köpt TVÅ parfymer till mig. NICE!!!! Båda parfymerna är sånna jag har haft förr och älskat. Men jag har inte riktigt ekonomi för att köpa nya.

Sen har jag ju Ia oxå. Vad vore jag utan henne? Tack för att du finns och för att du inte kör med nåt jävla BS till mig. Vi kan alltid skratta när vi ses och vi har alltid roligt. Även när vi inte blir omotiverat fulla på en vanlig jävla onsdag. ;) Och dessutom fick jag av henne för några veckor sedan jätte fina martini glas som jag har varit sugen på att köpa i typ 10 år men aldrig riktigt unnat mig dom. Men nu är dom mina.




Snygga som satan! Och det stoppar inte där.... Igår fick jag min födelsedagspresent lite i förskott. Jag fick gå på Face här i umeå där jag fick en ansiktsbehandling och nack-axel massage. LJUVLIGT! Det var oxå xakt vad jag behövde igår.


Sofia och Kaina är mitt perfekta vän-team och jag är jätte jätte glad att jag har dom. Det är inte alla som har så bra vänner som jag. Detta är bara två och jaf älskar dom jätte mycke. Men jag har ju oxå Minna, Ghekka, Strekken, Jocke, Stoffe och Helge som jag inte skulle klara mig en enda dag utan. Det finns ju såklar fler oxå men jag kan ju inte sitta här i flera dagar och bara rabbla. Ni vet ju vilka ni är.... LOVE TO U ALL!


Note to self...

1. Drick inte rödvin som om det vore saft. Det är verkligen en stor skillnad.

2. Sitt inte ute på natten när du är full. Tydligen så är det ganska mycke kallare än man tror.

3. Ät mat innan alkohol intag.

4. DRICK INTE I FRUSTRATION


Med detta vill jag bara ha sagt.... FY FAN VA JAG INTE MÅR PRIMA IDAG! =(


2003-01-15


Ia

Just ja....

Måste oxå säga att Sofia är min hjälte idag. Mest för att hon är galen på ett jävligt balanserat sätt. Ingen annan än hon kommer på att säga såna klockrena saker som hon gör.
LUV U!

♥ KRAAAAAAAAAAAAAAAM ♥

I'm in love...

... with a fairytale.

Igår fyllde Jocke som sagt var år. Det var väldigt trevlig på hans kalas och den mäster fixaren hade styrt ihop macarones med tuttifruttismak. LJUVLIGT! Det fanns även cupcakes med nougatstuff on top. Och låt mig bara säga... hamanahamana... Mmmmm. =)
Det är oxå alltid roligt att träffa Jockes föräldrar för dom är så olika varandra. Marita är en snäll och omtänksam typisk mamma och Jockes pappa är så grymt skönt spontan. Han säger vad han tänker och är skojfrisk. En riktig pappa liksom. Det får mig att sakna min familj där hemma i Östersund jättemycke. Min mamma är som Jockes föräldrar i ett. Snäll, omtänksam, spontan, rolig, barsk och millitärisk. Jag skrattar aldrig så mycke som när jag är med min mamma... Och den bästa kombinationen är när man får vara med både mamma och min moster. Älskar dom jätte mycke och det som känns både bra och dåligt är att för varje dag som man blir äldre så blir jag mer och mer lik dom båda. Mest mamma faktiskt.
Och äldre blir man lite fortare än man räknar med. Nu är det bara en dryg vecka kvar tills döds domen är här.... URK!

Jag kan erkänna att detta är ett ganska konstigt inlägg men I DON`T CARE!  Så det så.

Nu ska jag ta på mig strumpor innan mina fötter fryser sönder och ramlar av och sedan ska jag ta och dammsuga lite innan det blir en lååååång kväll med Resident evil 5 på PS3.

Ha en bra helg!

GRATTIS!!!!!



Mega grattis till jocke som fyller 2 idag... eller 22 menar jag ju. =)
Btw.. det kan vara dax att skaffa fler än fyra tänder.


...

?


just kill me

Urk skurk på burk vilken dålig dag jag haft idag. Ingen jävla fason på nåt. Trodde att det skulle ordna sig med mitt lilla "problem" men jag hade fel. Det förvånar väl ingen helst inte mig eftersom jag aldrig har tur. Får väl se vad som händer imorgon om jag kan få någon sorts rätsida på eländet.... tvivla ganska stark dock.

fortfarande förbannad...


RSS 2.0