JAG FÅR BRYT!

Jag gillar små roliga "gubbar" och "tecken" när man skriver. Typ =) eller ;op~~.
Men vad fan är dealen med <3??? SÅÅÅ JÄVLA TÖNTIGT! Det ser ju för fan inte ens ut som ett hjärta. Den jävla nörd som hittade på det förtjänar en ond och bråd död. Och alla som använder det i daglidags skrivande bör torteras!

Måndags regn...

Min rygg är bättre igen. Det är inte bra men det är det väl aldrig men det gör iaf inte svin ont så att jag vill dö.

Jocke har gått och lagt sig för han börjar kl 8 imorgon och jag sitter för första gången vaken själv en kväll sedan vi flyttade ihop. Dom dumma jävla grannarna håller på att hamra med något så det ekar här i vardagsrummet. Hoppas att det inte stör jocke. Satan vilket trögt tangetbord det är till den här datorn. Längtar tills jag har en egen dator igen.

Funderar på att åka ner till östersund över en helg med lite saker som tar lite för mycket plats i förrådet. Får se hur det blir, isf blir det helgen innan jag fyller år.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och se om jag missat något på slutet.

Ha det gött!

Nä just ja, måste bara först säga att jag träffade väldens sötaste kattunge idag. Den var grå och lurvig och suuuuper söt. Jag dog lite bara av att klappa den. Jockes föräldrar som hade skaffat en katt unge igår och hon heter Lisa och var knappt tio veckor. SÖÖÖT!


det gör så ont

min rygg håller på att döda mig!

Det gör så jävla ont att jag knappt kan andas. Det hugger i hela jävla ryggen så fort jag rör mig och det är som ett knivhugg att lyfta armarna. Just nu håller Kaina på att mjuka upp mig med älgen men vet det fan om det funkar. Kanske får bli amputation.

Dåligt humör...

Igår var jag på ett sugigt humör. Och jag vet inte vad det var om egentligen. Tror att det var en liten build up av allt som händer just nu. Det är fan inte lätt för ett kontroll freak att släppa taget och låta allt som sker ske. Men med lite tur så blir det bra. Eftersom jag är bitter och synisk så förväntar jag mig ju att det kommer att hända något dåligt snart eftersom allt har gått bra och allt känns kul. Det är som en liten overload på konstiga lyckliga kännslor. Vet inte hur fan man hanterar sånt....

Och på tal om dåligt humör...

Här om dagen fick jag 700:- i parkeringsböter. Varför? Jo för att mitt fucking tillstånd hade gått ut.. i maj! Hur fan ska man ha koll på sånt. Det är ju inte så att man själv kollar när fan skiten går ut. GRRR! Jag blir förbannad bara av att tänka på det.

Men det ska jag inte göra nu för idag är jag på mycke bättre humör och jag vill fortsätta att vara det. Tror att jag till och med ska slå till på ett fotbad och kanske en benrakning. Men först ska jag köra lite saker till Kainas nya place. Ska bli roligt att se hennes och Ragges kryp in. Av vad jag har hört är det ganska litet. Men finns det hjärterum... =)

Tack för igår, inatt och imorse. Always a pleasur! Mouahahahahaa!

Googla ditt namn...

Ibland när man sitter vid datorn och har förjävla tråkigt så brukar jag googla mitt och mina vänners namn. När jag googlade mitt namn var tyvärr detta jag fick upp...Man har ju haft bättre dagar... =( Men bilden ligger ju uppenbart redan på nätet så...
Sedan googlade jag Kaina och dröm om min förvåning när jag fick upp detta...Det finns tydligen en film som heter Kaina... =)

Inte helt nöjd och glad

Jag vill dö lite... Idag vaknade jag och var trött som ett as. Men det var ändå nice, jag hade mer än en bra dröm inatt och hann till och med kramas lite innan Jocke gick till jobbet. Än så länge är allt bra...

Jag blev hungrig vid två tiden och bestämde mig för att käka lite lunch. Så jag tog lite rester och körde i micron och så såg jag Jockes hårdbröd. Mmm, gott med lite stenhårt hårdbröd tänkte jag och tog förpackningen. Den var oöppnad men jag tänkte att han nog inte skulle ha något emot om jag öppnade den och tog lite bröd. Det är sånt där gammaldags bröd som man själv måste bryta. Tog en liten bit och smakade på. O.m.g! Good stuff! =) Så jag tog lite mer och smörade lite. Sen käkade jag min lunch och all was good. Sen kom Kaina hem från en lång och tröttsam helg och hon orkade inte göra något annat än pizza till middga. Jag var inte hungrig då så jag satt bara brevid och tittade på tv när hon käkade. Men så blev jag lite sugen på nåt för Kainas pizza luktade ljuvligt. Hmm, lite mer bröd kanske? Yes! Det var xakt vad jag ville ha faktiskt. Så jag går till köket och tar åter igen fram brödet. Öppnar förpakningen lite och då springer något litet svart ner i förpakningen. URK! Jag väljer att tro att jag har sett fel eftersom jag redan ätit av det. Så jag lyfter lite på den översta kakan och AAAAAA! en svart liten jävla "skalbagge" eller nåt. Buhu! Jag hoppas ju att den jäveln är ensam och att han krypit in efter att jag öppnat och lämnat förpackningen. URK! URK! UUUUURK!

Det värsta är att jag fortfarande är sugen på bröd. Men jag kommer ju aldrig att kunna äta det igen.. =(

You made like a face...


Thank you. =)


Objektiv.

Har ni tänkt på att för varje rätt finns det minst ett fel.
För varje sanning finns det minst en lögn.
För vaje lycklig finns det minst en misserabel.

Som att om man spelar på lotto så dras 7 rätta nummer av 35. Det innebär att för vaje rätt så finns det 5 fel.

Om jag säger en sak som för mig är sann så innebär det inte att det automatiskt är sant om alla säger det. Som att jag är kvinna. Skulle Jocke säga det så skulle det vara en lögn.

Och om vi säger att jag är på affären och tar den sista mjölken så blir ju jag lycklig över att jag fick mjölk. Men den stackaren som kommer sen och ser att det är slut på mjölk kommer ju inte att glädjas för min skull. Nej, den jäveln kommer ju att bli misserabel.


Tänk om alla skulle reflektera över sin egen del i vad som händer och sker, då kanske det skulle gå lite lättare att vara människa. Men vad kämpar man för i världen när allt som vi har, som vi skapat är skit. Hela jorden borde tappas bort så vi slapp varandra. Och med varandra menar jag såklart vissa utvalda som gärna får bli borttappade så man slapp dom jävla idioterna. Vet inte ens vad jag gidrar om längre...

Tills nästa gång... Eller först måste jag säga att jag var hos Jockes föräldrar och käkade middag idag och det var älgköttgryta. Massa med kött och svamp. GÖTT! Älg är faktiskt lite godare än man kan tro. Det var oxå trevligt att häga där även fast jag mest kände mig ivägen för allt och alla.
Tack för en skön kväll!

Så nu... God natt alla.


RSS 2.0