blond eller...

Jag har ju som bekant tittat på Gossip Girl ganska mycke på slutet. För det första vill jag bara säga att jag vill oxå vara galet rik. Tänk att kunna göra vad man vill när man vill. Som att bara dra iväg till florida en vecka för att inte göra något, bara för att man kan. =)
Det andra jag vill säga är: Det vinnande konseptet för en amerikansk serie verkar vara. En blond tjej som är lite "trubled" och hennes lite kryddiga men ändå kristna brunhåriga bästis. Den ena dejtar gärna en badboy och den andra har en crush på nörden. Nörden är oxå alltid en het kille som bara råkar gilla att typ läsa eller som helt enkelt inte är lika bortskämd och odräglig som alla andra i deras ålder. Serien utspelar sig oftast på Highschool men följer sedan karraktärerna tills ingen jävel vill se skiten längre. Exempel på detta är... 1. OC. Blond trubled tjej som dejtar badboy. Brunhårig tjej som är bästis och dejtar nörden. Och av ganska outgrundliga skäl så är nörden och badboyen vänner. 2. Gossip Girl. Blond föredetta partydjur som försöker sitt bästa att bli en good girl. Dejtar nörden och är bästis med den brunhåriga intrigmakerskan. Hon dejtar såklart en badboy trots att hennes image är good girl. 3. One tree hill. Blond krulltott lägger vantarna på den oäkta sonen till borgmästaren. Mörkhårig bästis lägger vantarna lite längre ned på samma kille. Då kan ju inte den sårade/trubled blondisen längre dejta honom utan blir ju istället kär i... ja gissa.. jepp, en nörd.
Alla tre serier utspelar sig i highschool och i alla tre så får vi följa ungdomar med för mycke pengar och fritid. Men detta är ju inget nytt. När jag följde Bevvan för en miljon år sedan så var det lika.
Brenda (den brunhåriga) förälskade sig i sin nördiga brors bästa vän och hennes bästa vän Kelly (den blonda) förälskade sig i herr nice guy brendas bror. Sen var dom ju tvungna att krydda det partyt lite med ett klassiskt triangeldrama och lite vänskaplig backstabbing.

Summan av detta är helt enkelt... Den som har lite pengar över och vill göra en tonårsserie i sann Americanstyle kan bara följa mallen och sedan håva in cashen.

H2SO4

Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent


det känns ungefär...


soda pop

Idag föll mitt Februarilöfte i stöpet. OH SO SWEET!!! Jag har druckit dricka, och i stora mängder. Det var GÖTT GÖTT GÖTT! Jag ångrar mig inte en enda sekund. Kanske borde det, men det gör jag inte. =) Haha!


Jag har haft en toppen dag idag. Först vaknade jag och kände mig lite sliten men ändå okej. Klev upp gjorde mig i ordning och så kom världens bästa Sofia hit. Vi hann snacka lite och hon hjälpte mig lite och sen kom Jocke. Han försökte att laga min symaskin innan vi drog ner på stan och spelade billjard. Det var så jävla roligt, fast jag sög gigantballe. (på att spela alltså) Sen drack jag massa dricka och avslutade dagen med lite krubb och skitsnack innan Hube kom och hämtade oss och körde oss till Obs. Där passade jag på att köpa lite mer dricka och sen åkte jag hem för att slappa. Snackade i telefon med Sofia i typ hundra år om allt och inget. Och det slog mig hur stolt jag är över henne. Hon är en riktigt everyday hero. Snygg är hon oxå. =) Nu väntar jag på Kaina som skvabbat av sig och så ska vi se på film.


Imorgon ska jag träna och sedan blir det intervjuer på kontoret. Med lite tur kanske det ger lite avkastning. Som jag fattade det så ska jag även få träffa folk på torsdag, så håll tummarna.


Se ya when I se ya!


A lifetime ago...



Jag har gått omkring och tänkt på Zandra i flera veckor nu. Kan vara för att det är mello-tider och hon är utan tvekan det största mello-fan jag någonsin träffat. =)
Känns som om det var i ett annat liv som vi alltid körde med torsdags GIII. Och ibland känns det som om det var igår... Men det var det inte. För igår var jag på CC för sista gången. (dom ska slå igen) Nu ska jag skvabba min fejja och slänga på lite kaffe för jag ska få besök.

Have a nice day... and to all a merry x-mas! Mouahahahahaaa!!

i-lands problem

Har börjat tagga lite. Kaina spelar en mild version av blipblop musik och jag har just gjort mig en irländare.



Nu kommer vi till mitt problem. Vad fan ska jag göra med håret? Uppsatt, utsläppt, lockigt, rakt, raggigt, spretigt? Funderade först på att platta det. Men så kändes det lite tråkigt. Sen tänkte jag att jag kanske ska sätta upp det lite slarvigt och ha någon sorts hårband. Men nu är jag lite mer inne på utsläppt med en fläta i luggen... Tror att det kanske får bli det. Jag ska oxå kleta på mitt nya fina läppstift. =)

trevlig helg till alla som jag älskar! ♥

waiting on the world to change

Idag fick jag ett sms som fick mig att börja gråta. Inte för att det stod något elakt eller för att det var sorgligt, vet faktiskt inte ens själv exakt varför jag blev så ledsen av det. Är väl kanske så mitt liv är just nu. Jag är störd och kan inte kontrollera det över huvudtaget. Konstigt nog så känner jag mig fortfarande ledsen över messet... Eller det är nog inte messet som gör att jag känner mig ledsen...


Sen såg jag ett avsnitt av Parenthood och grinade lite mer. Älskar den serien! Vet inte varför men det är grym. Kan inte få nog. Tycker det är en plåga att vänta en hel vecka innan jag får se nästa avsnitt. En annan serie som jag har börjat titta på är ju Gossip Girl. Jag sa det för ett tag sen och nu har jag kommit typ halvvägs. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är ganska tragiskt rakt igenom. Dom är barn med vuxen problem. Som att en av killarna tror att det är hans fel att hans mamma är död och att hans pappa hatar honom därför. Detta har gjort honom socialt missanpassad och dessutom är han alkis. Och jag vet inte hur gammal han är men han är typ 16-17. Jag funderar oxå på varför dom är på krogen varje dag och dricker sprit på dagtid i sin ålder. Det kanske verkar tufft eller lyxigt eller nåt, men det är ganska patetiskt och obehagligt. Det är bara en serie men jag vet inte... Vilken ålder riktar sig denna serie till? Skit i GG och se Parenthood istället. =))


Nu ska jag ta mig i min kraglösa tröja och tagga upp inför kvällen. Jag och Kaina ska ju på CC. Hoppas att det blir kul för jag har inte varit ut nåt än i år så detta är premiären. Och dessutom behöver jag ha lite kul. Så... 


(btw... jag tycker att ni ska lyssna på en av mina favvo låtar: John Mayer - waiting on the world to change) 

Oops

Glömde säga att jag köpte ett nytt te idag på stan. Vi har en super nice liten te affär som heter Tehörnan och där var jag in idag och köpte ett grönt te som heter Chees cake. Ska bli spännande att testa. Och så köpte jag ett rött te som var jordgubb/havtorn. Får se om jag gillar det för jag har lite svårt för havtorn men det luktade MUMS!

dolt fullt synligt

Dagens citat: "jag går rynt och nunnar" Johanna Wännman

Har just kommit hem från en låååång dag med goda vänner och shoping. Åkte ner på stan imorse för att hänga med Ghekka. Jävligt nice fast det var 22 grader kallt. Sen kom jag hem och gick på damernas inna jag åkte till stömpilen med Kaina och Hube. Eller Hube hade inget val, hon jobbade ju. Där köpte jag en ny kofta och fick en av kaina plus en tröja. =) Super nice.


Annat nytt som har hänt... Nej inte direkt. Jag pratade med Anne-Mia i telefon här om dagen och det var roligt att höra av henne. Skumt att jag gick verkligen och tänkte på henne hela dagen och sedan ringde hon. Och vi brukar höras typ en gång om året. Vi pratade om massa barn grejer och bajs och sånt, inte så jag men jag skrattade mycke iaf. Sen har jag funderat på vårat samtal och tänkt att någon (anne-mia) bör skriva en bok om allt som blir en glad/otrevlig överraskning när man får barn/gravid. Du får väl fråga runt lite och se vad folk har för hemligheter som dom inte gärna berättar och sen skriva ner dom i en bok. =)


I övrigt är jag sur. På typ alla, hela tiden. Vill skälla ut folk till höger och vänster och blir galet irriterad över att dom inte fattar vad dom gjort to piss me off. Åh andra sidan kanske jag inte heller vet vad dom gjort men det ska väl dom skita i. Känner mig sviken. Eller... Det känns som om jag har rätt. Och jag skulle uppskatta mer om jag hade rätt med saker som gynnar mig istället för saker som gör mig ledsen. Nu vet jag att det finns några/någon som kommer att läsa detta och känna sig träffad, so what? Testa en trevlig attityd istället så kanske jag är lite mindre benägen att döda dig.... Ett litet tips bara.

lekte med färglådan


One to bind them...



Vet inte om jag känner mig mest uppgiven, ledsen eller irriterad. Känner mig som Gollum faktiskt. Desperat, färglös och ensam. Så vad ska jag göra åt det? Inte en jävla aning.... Kanske du vet....


Tillbakabildad

En snabbis bara.. Fan va rudimentär jag kännder mig när jag bloggar. Snacka om att den minimala utbildningen man fick i skolan knappt kommer till användning. Måste skaffa mig ett nytt jobb snart så att jag inte blir ett kolli. Behöver använda den gamla geniknölen för att inte bli bara en blobb. Även om mina och Hubes små tanke övningar är väldigt roliga så tror jag inte att dom gör så mycke som man skulle behöva. Jag har bestämt mig vad jag ska söka för jobb, nu behöver vi bara hålla tummarna för att jag får det oxå. =)


Håkan bråkan

Om det här inte vore min blogg utan någon annans så hade jag kanske tyckt att den personen tjatade på ganksa mycke om sig själv och sina egna tankar och åsikter. Men nu är detta min blogg så jag skiter i det. =) Jag älskar att jag kan skriva vad fan som helst och att folk faktiskt läser den skiten. Jag kan säga vad jag vill och det finns inte ett jota dom någon kan göra för att stoppa mig. Mouahahahaa! Me like!


Orkar inte med att åka och träna idag. Dessutom är det en miljard minus som vanligt. Me no like! Kan vi inte flytta till Lala-land och föralltid ha värme. =O)


House of metal. Ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag gå. Men jag har verkligen inte råd. Så just nu sitter jag och funderar på en mästerlig plan som gör att jag blir läskigt rik innom två veckor. Det går lite trögt det kan jag erkänna men jag kommer nog på något. Det löser sig sa han som sket i slasken. =)


Until next time! If god is good, the why are all good things bad?


Come fly with me...


Storlek schmorlek

Hur kommer det sig att storleken spelar så stor roll. Denna gången menar jag typ kläder. Om jag i vanliga fall har storlek L på tröjor och så ska jag köpa en ny som inte passar i storlek L utan jag måste ta xl så känns det som om hela världen är emot mig och som om jag har blivit en blobb. Men om jag istället kan ha en M istället för en L så blir jag glad i överflöd och känner mig lite xtra fin. Men om jag skulle hålla upp en tröja av M en av L och en av XL och dom skulle vara xakt lika stora, det är bara modellen som gör att jag kan ha olika storlekar så skulle jag ju tycka samma sak. Hur kommer det sig då att det spelar så jävla stor roll vad det står på den där jävla minilappen i nacken på tröjan?

Idag är det sol och fizen ligger på bordet och snarkar och solar. Han är underbar! Jag tog just en bild på honom. Då vände han sig om... HAHA!


Vatten bad

"if I should die before I wake it's 'cause you took my breath away"


Har ni någon gång vaknat av att ni drömmer att ni faller och vaknar i ett ryck? Eller vaknat av att det känns som om ni håller på att kvävs? Jag gör det ganska ofta. Eller när jag ska somna så håller jag andan jätte länge för att jag ska slippa höra mina egna andetag det sista innan jag somnar. Vet att det kanske är lite konstigt men det spelar mig ingen roll.


Idag har jag haft en ganska slapp dag. Typ klivit upp och duschade i hundra år. Det var nice. Sen fick jag någon sorts typ hormonsvall eller nåt och vill bara gråta. Känns som om något dött. Jag vet vad det är men det hjälper inte. Känns bara lite tungt.


Och så sa jag ju här om dagen att jag fått en ny ass. Det stämmer inte längre. Får se hur detta löser sig. Håller tummarna på att Minna ska styra upp mitt framtida liv. ;0)


långfil, koben, sågspån och müsli

Hur fan kan man sova till halv fucking fyra? Tydligen inget som helst problem för mig idag. Känns skit skumt att klockan redan är två på natten för jag har "nyss" klivit upp. Jag har fan bara hunnit äta "frulle" idag och det är typ dax att sova. Av ganska förklarliga skäl är jag inte det minsta trött. Lite umgås sugen och kanske lite hungrig men fan inte trött.

Började att se gossip girl idag. Har funderat på att göra det ett tag men jag har haft massa andra serier som jag har prioriterat att se på så det har inte blivit av men nu så är det dax. Har sett dom typ fyra första och det är okej. Lite pubertalt kanske men det hade jag nog räknat med.

det var något mer som jag hade tänkt att att berätta men jag har glömt vad det var... har för mig att det var något roligt dessutom. Jaja, då kan jag istället passa på att berätta att jag har varit hundvakt i några dagar nu när jenny varit borta och jocke jobbat. Och det har gått bara finfint. Den där pälsbollen är mest bara glad hela tiden och skiter som en jävla elefant. Men så idag så skulle jag hålla honom när vi var ute och så kom det fram en bekant till mig och skulle prata. Då var jag dum nog och höll i kopplet och Rocky drog så jag brände två fingrar ganska mycke. =0( det gjorde ont men det var ju typ mitt fel för att jag höll i själva snöret.

Hoppas att det blir fint väder imorgon och att jag inte tänker sova hela jävla dagen. Borde oxå ta mig iväg och träna. Har haft en slappar vecka och bara tagit mig iväg 2 ggr så det är fan dax.

Har ni märkt att ibland kan någon säga något till en som man först tror att man bara kan skaka av sig men i själva verket så gnagger det som en jävla hamster i huvudet på en. Jag har det så nu. Någon sa något väldigt elakt och okänsligt till mig som också är sant i början av veckan. Och för varje dag som går så känns det tyngre och tyngre och jag kan inte sluta att tänka på det. Inget blir bättre av att jag tänker på det snarare tvärt om men jag kan verkligen inte sluta. Känns inte så bra.

På tal om att säga okänsliga saker så kan jag säga att jag tror att jag äntligen fått en ny ass. Vet inte riktigt eftersom min väldigt proffsiga chef trampat ganska ordentligt i klaveret när det gäller den nya så vi får väl se om hon vill stanna eller inte. (jag saknar stoffe) Hon har jobbat typ en vecka nu och verkar iaf inte vara helt jävla cp och vill köpa räkpasta. ;0)

allan ballan

Jag har hamnat i en svacka. Vet inte vad som hände riktigt. Ena dagen var jag peppad och motiverad och nästa dag (idag) känns allt bara jävligt jobbigt. Kan inte själv sätta fingret på vad det är men nåt är det iaf.

Just ja, jag har ju glömt att berätta att i fredags så vaknade jag och låg och slappade när Kaina knackade på och frågade om jag inte skulle kliva upp och käka frulle. Då visade det sig att hon hade varit på affären och köpt bröd och yoghurt och juice och grejer och gjort mackor till oss. Så jag fick färdig frulle när jag masade mig upp. GÖTT! Det kändes lyxigt. =) Tack tack kaina.

Nåt annat som är nytt... Eller nygammalt får jag väl säga är den där jävla tönten som bor här i närheten. Han driver mig till vansinne. Och hans fuktansvärda röst skär i min själ som en kniv. Det ilar i hela kroppen bara av att tänka på den jävlen. Självklart så skulle den jäveln försöka att prata med mig på Obs idag. Inte fan vill väl jag prata med honom. LÄMNA MIG IFRED!!!! Dumjävel!

Jag åt middag för typ en timme sedan och är redan sugen på nåt... Känns väl inte super bra. Kanske måste ta en bulle. Fast det är lite försent att dricka kaffe. Jag vill kunna sova inatt. Så jag tar mig upp utan att vilja döda mig själv det första jag gör i morgon. Om det är ett vagt självhat på morgonen så är det okej. =) haha.

Nä nu måste jag hitta på nåt innan jag somnar vid datorn. Hade hoppats att min kära vän skulle höra av sig men det verkar inte hända. Så jag får väl underhålla mig själv. =( Och jag vet att det är SUUUUPER jobbigt att skriva sms. Det är ju på tok för mycke att begära att man ska kunna plita ner några ord med hjälp av teletangenter. =0p~~

Snorig katakomb

Igår hängde jag först med Sofia som är förkyld och sedan hängde jag med Jocke som är förkyld. Och idag har jag inte hängt med någon men jag känner mig snorig och har nyst. Kanske inte skulle hånglat lös igår. ;0) Mouahahahahaaa! (om det är någon som inte fattar det så har jag inte hånglat med någon av dom igår, det var ett skämt) Tror förresten inte att jag ska bli förkyld för jag har redan varit sjuk ganska nyss och dessutom så säger jag nej. Om jag blir sjuk nu så kommer det att sätta sorti för min träning och det är inte vad jag behöver just nu.


Igår var jag sugen att baka en liten key lime paj. Men det blev istället någon sorts chees-less-cheescake med passionscurd. Sug på den. Det var jävligt gott. Trodde faktiskt själv först att det inte skulle bli så gott som det blev. Men det var GÖTT MOS! haha.


Nu sitter jag och lyssnar på lite parenthood musik och Kaina slaggar på soffan. Funderar på om man måste klä sig lite idag eller om jag ska fortsätta att vara naken. Det är ju ganska skönt, förrutom att min röv har domnat lite av att jag sitter utan dyna. Det blir fasligt hårt att sitta på metal.


Kanske klä mig och ta en promenad. Undra om det är svinkallt ute eller? Förmodligen, det är ju alltid kallt i den här jävla stan. Fick just en idé om att jag skulle vilja göra om vårt förråd till en "målarstudio" Tänk va nice det skulle vara att kunna bara vara där och go crazy när helst man behövde.


Nä nu ska jag sluta snacka skit för stunden och se om jag kan hitta några kedung att kasta på mig. Och kanske ringa till min galna mamma som ringt och lämnat galna medelanden på min mobil. Till mitt försvar så var jag i duschen och det var därför som jag inte svarade.

F**k off!

mupparna anfaller

Idag var jag och fick lite nya träningsmoment. Jobbigt. Jag har redan ont i axeln. Ojdå! =) Jag är ändå nöjd med att jag faktiskt tränar så mycke som jag gör och att det inte har varit så farsligt mycke ont pga det. Nu är jag dock lite rädd att Elisabeth ska skicka dit massa folk för att hon tyckte att det var ett super bra gym. Jag sa nej. Men hon bara log, så vi får väl se. Det är bara det att jag gillar inte att träna när det är för mycke folk. Man känner sig dum nog endå.


Sen har jag funderat på det här med nyårslöften. Och jag kom fram till att det inte är för mig. Istället ska jag ge mig själv månads löften som att jag i januari lovade att komma igång med träningen. Sagt och gjort. Hur länge jag ska träna efter det spelar ingen roll för jag lovade bara att träna under januari och det har jag gjort. Mitt februarilöfte är att jag inte ska dricka läsk. Jag har dock bestämt att groggvirke är undantaget, nu festar jag typ aldrig så det borde inte vara något problem. Jag får oxå dricka bubbelvatten med smak och light läsk om jag vill. Det händer typ aldrig att jag köper light läsk, men om jag känner ett trängande behov så har jag det allternativet. Har börjat små fundera över nästa månadslöfte oxå men man ska inte ta ut saker i förväg så vi får väl se. Det är inte heller bara saker som har med kropp och hälsa att göra. Det är mer bara för att man ska göra just en sak i en månad bara för att visa sig själv att man inte ger upp. Kan ju vara allt från att jag inte får sova längre än till 11 en enda dag denna månad eller att jag ska varje dag skriva drömdagbok. Eller något så enkelt som att jag ska blogga dagensbild varje dag i en månad. Vad vet jag.. vi får se helt enkelt. Jag känner mig iaf nöjd och det känns lite som en utmaning och som ett projekt. Och ett försök att bli bättre disiplinerad.(Det kan ju inte skada iaf.)


Kvällen bjuder på Kainas goda köttgryta och kanske lite film/modern family tittning eller kanske en promenad eller nåt. Har faktiskt inga som helst planer. Eller, det skulle vara bra om jag färgade håret för det ser ut som skit. Men annars inget bestämt. Måste kanske åka på godishuset och köpa lite snarr. Jag är VÄLDIGT gotte sugen. Och jag tror inte att det blir någon semla idag. Och den jag åt igår. Inte dålig men ändå inte bra.


Saknar min mamma. Jag hörde oxå på nyheterna att dom slutat att leta efter den där jävla paraskiten så nu kommer dom väl aldrig att lösa det problemet. Jag trodde att dom skulle löst det snart så att man kan åka hem till mamma och hälsa på. Men man får ju inte vara glad en hel dag.

Nu ska jag säga en sak som jag inte trodde att jag skulle säga. Det börjar verkligen kännas här hemma nu hur tomt det är att inte ha hund. Så till den grad att jag tycker att det är roligt att träffa Rocky. Inget emot honom i vanliga fall heller. Det är bara lite tomt. Vet inte ännu om det är bra eller dåligt. Får fundera på det ett tag. =)

Simma snabbt som fan!

Överraskande glappkäfteri

Jag vet att jag nästan aldrig har nåt snällt att säg om vissa personer. Och vad kan då det bero på? Jo att dom aldrig gör något som förtjänar att få något snällt sagt. Idag var ännu en sådan dag som inte direkt överraskade mig, men jag hade gärna blivit det. Glatt överraskad alltså. BUT NO!


Annars har det väl inte hänt så mycke. Vi käkade tacos till middag. GÖTT! Varje gång som vi äter det så funderar jag på varför man inte äter det oftare. Det är ju alltid lika gott. =)
Och på tal om gött, så ska jag äta ännu en semla om en stund. Det kommer att bli delich. =)


Min sista lilla sak jag har att säga är: Om man är sjuk så ska man vara hemma. Man ska få ligga i soffan och bli ompysslad. Man ska bara bry sig om sig själv och man ska bli bjuden på nåt nybakat och massa te. Man ska dricka juice så man får i sig vitaminer. Och det viktigaste av allt är att man får spela hur mycke tv/data spel man vill. Och alla måste vara snälla och omtänksamma.
Om det inte är så när man är sjuk utan att man envisas med att jobba, eller göra diverse hushållssysslor så blir det bara dåligt. Dessutom blir man aldrig frisk och man får ont i kroppen. Tex ryggen. (jag säger inte nu att jag menar någon särskilld, men det kan vara så ;) bara så ni vet)


Mossigt och laxigt.

Idag var jag och torsdagslunchade med Ia på NO. Fantastiskt ställe det där. Me like. Vi spanade på den där killen som verkar vilja bli inspanad, käkade lax, åt en bit av den goooda kakan. (in your face invito!) Idag insåg jag oxå att dom erbjuder "lunchvin". Vet inte exakt vad det innebär men inte så illa. Trodde oxå att Strekken skulle dyka upp och göra oss sällskap, men hon hade tydligen viktigare saker för sig. ;)


Sen tvättade jag och fixade lite saker i mitt sovrum som länge har varit i behov av att bli fixade. Min takfläkt som jag köpte medans jag fortfarande bode hemma hos mamma och som har varit igång typ varje dag sedan dess har börjat bli lite konstig. Kan det vara för vid ett snabbt överslag så har den varit igång i ca 10 år i streck. Den som "dör" lite nu och då och typ knäpper... På ett ganska oroväckande sätt. Har i några dagar tänkt att det kommer att bli elbrand i skiten och att jag kommer att brinna upp i min sömn. Men jag kan inte stänga av den. Får nästan panik av tanken på att sova när luften står still. Vad fan gör jag om den dör??? PANIK!


Sen åkte jag och tränade. Fy fan! Körde bara på kondition idag. 40 min intervall med cyckeln. HELVETE! Min rygg och mina axlar är så döda att jag knappt kan röra mig. Och jag tror att jag ska åka och träna imorgon med. Kanske kör ett vanligt pass då eftersom jag ska träffa min PT på fredag. =)


Nu ska jag tvinga Kaina att bädda min säng och sedan ska vi åka på maxi. Min inköpslista är helt sjuk. Jag ska slå till på en flaska ketchup och ett paket med skinka. Och säg inte detta till någon men jag är fasligt sugen på semlor. Tror att Johanna gjort att jag byggt upp ett litet beroende.

Jag fick brev idag. =) hihi...


RSS 2.0