Bytt är bytt kommer aldrig igen!

Känns väl inte som om jag är särskillt ensam med att ha ont i kroppen. Vet inte vad som är värst. Kan vara ryggen, nacke/axlar eller magen. Vi har oxå en bubblare som är en stark deltagare i ledningen. Jag pratar såklart om knäet. Så någon som vill byta kropp med mig? Jag är inte så kräsen jag kan ta nästan vilken 20-25 årings kropp som helst. Bara den är frisk, vältränad, fasta bröst, arisk(vill ju att den ska passa med huvudet), lagom stor rumpa och inga fula jävla tatueringar. Sa ju det, jag är inte kräsen. =)

Annars händer inte mycke. Jag har ikväll passat på att ha lite ensam tid. Fy fan va skönt. Man vill inte ha det för ofta för då känner man sig ensam, men ibland behövs det. Sån där tid när man kan äta vad man vill och se på vad man vill och lyssna på vad man vill. Och så kan man glida runt i sina fula men stört sköna kläder. Det är skönt att vara för sig själv ibland. Önskar att jag hade målat lite oxå. Får bli en annan dag.

Nu ska jag försöka att sätta mig upp eftersom jag i skrivande stund hänger övet Kainas datastol. (tjuv lånar hennes dator i helgen eftersom hon är på bil-grejs i lyksele) Börjar oxå vara fasligt trött, men jag orkar nog hålla mig vaken tills Jocke tittat förbi och gett mig en kram godnatt.


Hoppas ni haft det bra på yran mina goda vänner. Själv känner jag att jag gjorde helt rätt i att stanna hemma.


Nya tider

Var på kontoret idag för att lämna in schema förslag så att jag ska kunna ändra min assistans. Känns ganska bra. Hoppas att det blir bra för alla bara. =)

kombo mot sambo?!

Känns helt stört. Nyss var allt som vanligt och livet sög. Och nu är allt helt galet och toppen. Allt började med att Kaina träffade Ragge. Sedan så hände det massa grejer mellan det och var vi är idag. Och nu ska hon flytta in hos honom. Jag har fått väldens bästa pojkvän. Det finns två miljoner saker jag måste fixa. Allt snurrar på ett väldigt bra sätt i mitt huvud. Jag tror att jag ska ta ut mitt skrivbord från mitt sovrum och ställa det som databord i vardagsrummet och sedan ställa in en byrå till Jocke där istället. Jag menar... Nu när jag äntligen får mer garderober så tänker jag ju inte dela med mig. Mouahahahaaa!

data behov...

Fy bubblan va jag saknar min dator. Att bara kunna sitta och slö titta på någon skit serie eller att kunna kolla nätet eller att bara... ÅÅÅÅÅ!!! Vill att den ska funka eller att jag magiskt ska hitta en som gör det. =(

Btw... min hatt den har tre kanter...

when all is lost...

when all hope is gone and there is no end in sight. when all pain comes at you and you can't sleep at night.
when you are tired from crying but the tears don't stop falling... remeber this

you did all of it. you turned the love into shit!


tvätt fredag...

Först vill jag bara säga att det är galet duktigt av Kaina att sluta röka. Jag önskar dig all lycka till och hoppas att du inte vill döda mig under tiden =)

Igår gjorde jag och Pebs godis med tuttifrutti smak. Det vart bra. Sen käkade vi pizza och slappade. Avslutade kvällen med Fight Club. Jag var nog lite för trött för att uppskatta den för jag höll på att somna typ hundra gånger under filmen.

Idag ska jag tvätta och städa och slappa och hänga med Big K. Eller det är iaf planen, vad som sedan händer vet man aldrig. Känner att jag kanske borde göra en to do list. För jag har massa att göra men jag glömmer lätt bort det när det finns annat roligt att göra.


Just ja... Min dator är död. =( Just nu sitter jag nere hos Jocke så jag kan blogga och kolla mailen. Har slitit lite på Kainas dator också. Men satan va jag saknar min dator. Om någon har en liten laptop över att skänka till mig så tar jag gärna emot den.  =)

Bla bla bla... Nu ska jag starta tvätten och käka lunch.

Kaina - KÄMPA PÅ! YOU CAN DO IT!

vill egentligen inte.

Jag vill egentligen inte skriva ett nytt inlägg för då blir inte svartöga det första man ser när man klickar på min blogg. =)

Funderar på att sluta blogga och ta bort skiten. Det verkar mest bara leda till bekymmer plus att jag känner att jag vill kunna skriva vad jag vill om vad som helst. Självklart kan jag inte det eftersom "folk" är dumma i huvudet.
Känner mig på ett riktigt surmutte humör idag. Som om jag vill aldrig mer behöva prata med någon men om ingen jävel snackar med mig snart så blir jag förbannad... Eller nåt.

skönt att vara hemma iaf.

my baby


---!

så jävla skönt att slippa det.


aldrig vakna mer

Ursh vad trött jag är idag. Klev ändå upp i ottan och åkte och tränade lite innan vi for ner på stan och käkade en ganska äcklig och otillfredställande lunch. Dessutom såg Jocke ut som död. Min trötthet hade inte riktigt kickat in då. Men den är dessto mer märkbar nu istället.

När jag kom hem gick jag ner i tvättstugan och började att tvätta. Känner dock att jag inte orkar göra mer med den där tvätten nu så jag har ett stort tvättberg kvar och massa blöta kläder i maskinerna. =( Måste nog ta tag i det där endå.

Jag gör det så snart som Ture slutar att tugga på min fot. =)

Varmt och sol!

Idag känns det som sommar. Äntligen! Men med min tur kommer ju det att gå över till typ imorgon. =/
Fast att jag vaknade klockan sju i morse så hade jag en världsbäst morgon och förmiddag. =)  Känner mig ganska nöjd med mitt liv just nu (jag är ju rätt labil så vi får se hur länge det varar). Men allt har ju ett pris. Önskar att även mina vänner ska må bra. Faktiskt så att jag önskar det mer för dom än för mig. Men just nu verkar det som om alla har en svacka. Så jag sänder alla mina bästa tankar och massa med energi till er... Kaina, Jocke och Sofia. Passar på att skicka lite sommarenergi till Minna oxå. Hon hanterar ju inte värmen så bra. Haha!

1 Juli

Äntligen! =)

RSS 2.0