Redan torsdag...

Idag blir det torsdag. Fattar inte att det redan gått en vecka. Finns dock vissa faktorer som gör att det känns väldigt långsamt men det har ändå gått förvånandsvärt snabbt.
Idag ska jag åka hem till Micke och kolla på hans kattungar och sedan åka på Dollarstore en sväng. Och med lite tur hinner jag ta mig till expo en sväng och käka langos. Jag älskar Langos! =)

Sen så måste jag kasta in ett litet... Jag vet inte vad, bara ett litet.
Hur kommer det sig att vissa människor har så lite liv att dom känner att det enda som dom får ut något av är att förstöra andras glädje? Hur kan man säga att man bryr sig om någon eller älskar någon men sedan trycka ner dom så fort man får chansen? Det kanske bara är jag, men jag har ett stort behov av att inte hänga med människor som jag tycker inte är bra för mig. Så varför känner vissa att dom måste tex ringa bara för att ha en åsikt om hur dålig dom tycker att man är.

Äh... Orkar inte gaffla om detta längre. Nu ska jag tvätta lite och sedan hoppa i säng. Kanske ringa och störa någon i deras sömn. Har hört att det är det nya att göra. =))

Kraaaaaam!

hos min mamma

Nu är jag nere i Östersund igen. Känns skönt. Men jag har svin ont i min arm och axel. =( Tror att det kan bero på att jag sov konstigt igår och spände armen. Med lite tur blir det bättre under dagen.

Igår när vi kom fram så fick vi middag. Det var sill och potatis och kalkon som var kvar från midsommar. Smakade ljuvligt. Kan oxå vara så att jag var grymt hungrig och kände att jag skulle kunna äta en bäver eller nåt. Men jag tror att det var god mat vi fick. Det brukar vara gott när man får mat av mamma.

Annars då... Igår var jag sur. Eller egentligen var jag sur i lördags men det höll i sig lite igår. Kände att jag kanske inte var så jävla trevlig men jag har bett om ursäkt så jag hoppas att det är okej. Tycker iblan att det är så jävla störigt att man blir irriterad över något som faktiskt är helt logiskt och som man med all rätt kan vara lite arg på. Men sen går det över till någon sorts tjej surhet som är helt okontrollerbar och som får oanade proportioner. Så om man först är arg på att man har blivit slagen (detta är ett exempel) så är ju det ganska motiverat. Men då fortsätter man och bygger upp en surhet efter det som tex. Fine att du slog mig men måste du knacka så hårt på dörren när du kommer och hälsar på så att grannarna blir sura och sedan måste dom titta snett på mig och då är det mitt fel att världen är fucked.
Som jag sa... Urk för tjej-surhet!

Önskar att Minna vore här. Skulle vilja hänga lite med henne. Det var för jävla länge sen. Ikväll ska Streeken komma och hänga så det blir KUNG! Surt bara att jag inte hann träffa Helge innan hon gav sig iväg på Europa trip.

Nu ska jag återgå till kaffedrickande och godis ätande.

Heeeeeeej då! =)

an old flame


allt jag ville var att vara med dig...

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back

My neighbours think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or Am I a fool
who sits alone
Talking to the moon


Midsommar...

Nu är klockan över tolv så jag gissar att man kan säga att midsommar har kickat in. Alla frågar vad jag ska göra, så nu säger jag det. Först ska jag till nydala och fiska och grilla korv. Sen ska jag nog hem en sväng och byta om till torra kläder. (jag förväntar mig regn imorgon) Och kvällen ska jag spendera hemma hos Jockes familj. Det får bli mitt familje substitut i år. Känns ganska lagom med grillning och häng. Inte så jävla pretto.

Sen på söndag ska jag åka ner till Östersund så på lördag ska jag tvätta och packa. Plus hänga lite med Pebs hoppas jag. =) Jag ska försöka att ta lite kort så jag kan blogga lite nya bilder men jag lovar inget. Brukar ju glömma bort det där med att fota nu för tiden.

Och så sänder jag en tanke till min mor-mor... Krya på dig. Kram.


still me


...det här "inget" du talar om...=)


kors i taket!

Jag har äntligen fått fingrarna ur och kastar in ett litet inlägg. Känns som om det var på tiden. Dessutom så har jag kanske fått lite pikar om att det var ett tag sedan sist. Men jag vill bara säga... jag är fortfarande tlöööött. =)

Annars då? Mnjaaa.... Vet inte. Känns som om allt har hänt och som om inget har hänt. Lite som vanligt alltså. Antingen är det för jobbigt att prata om för att man blir bara ledsen av att måsta tänka på det igen. Eller så är det för bra för att vara sant och då vill man inte förstöra det genom att blabba om det på bloggen.

Jag ska snart åka ner till min mamma. Satan vad jag har saknat henne på slutet. Känns som om hon behöver mig och då vill man ju vara där. Men jag får snart träffa henne. Ska bli roligt att höra hur strekken och simon haft det oxå och med lite tur hinna träffa Helge.

Men innna dess är det midsommar. Midsommar som jag ser fram emot med skräck blandad glädje. Vet inte varför med jag är lite nervös... Blir ju alltid lite nojig över att göra sånt som jag inte brukar. Jag är en travhäst, jag kan lunka på i hundra år runt i en fucking ring. Men om det dyker upp nåt nytt helt plötsligt så blir jag skiträdd och simmar ur bild... typ. haha.

TLÖÖÖÖÖTT!!!

Fan va seg jag är idag. Både i kropp och knopp. Har inte sovit så mycket på slutet men kanske får ta igen det inatt. Det är lite både och med det där... Om jag skulle kunna sova så skulle jag göra det typ dubbelt så ofta som jag gör nu. Men det är ju lättare sagt än gjort.

Annars... Har haft värsta lyxveckan. Varit ute och ätit mat och druckit sprit och varit hemma och bjudit på middag och druckit vin. På så många sätt har det varit en super nice vecka. Men det har varit ganska mycke huvudbry oxå. Min hjärna motarbetas av mitt hjärta. Eller så är det tvärt om. Dom sammarbetar iaf inte.

Känner mig lite extra mycke sär nu för tiden oxå. Kanske för att jag för typ första gången i mitt liv känner att jag inte räcker till. Det behövs mer och jag är inte mer. Kan bero på att jag är van att kunna ge/göra mer och helt plötsligt så är det inte så... Hela min kropp är blå. Den där jävla benhinneinflamationen vägrar att gå över och mitt ben gör jätte ont. Det är dessutom blått och svullet så jag kanske måste åka in och kolla det, igen. Mina armar är oxå blå, min nacke värker och jag har överansträngt axeln igen så den känns som grus. Min rumpa är öm för att jag sitter så mycke. Den är nog platt och bred oxå, men som tur slipper jag ju se eländet själv eftersom jag som sagt sitter på den. Ibland gör det så ont att det känns som om det brinner i låren. Är detta den jag kommer att vara tills jag dör? Det är ju ingen direkt nyhet att jag förr eller senare skulle bli sämre. Men det känns lite extra jobbigt att komma till den insikten nu. Är kanske lite bla bla bla...

Så ett sista... När ska det bli sommar varmt??

RSS 2.0