lift me up


glömde

Kom på att jag måste varna känsliga tittare för att American horror story kan vara lite läskigt. Jag riktar denna varning speciellt till en viss person men jag vill ju inte peka ut någon så... Vill passa på att säga  att jag inte alls tycker att den är läskig men jag vet att "några" har till och med svårt för Buffy. HAHA!

Lycka och kärlek

Jag har funderat över det här med kärlek och framför allt lycka. Hur kommer det sig att det är så väldigt lätt att vara olycklig men så svårt att vara lycklig? Kan det vara så att man har varit olycklig för länge för att kunna ta till sig av saker som är bra. Att ge mig lycka är som att ge en bil till någon utan körkort. Dom har sett bilar förr. Dom har sett andra köra och kanske åkt med några gånger. Men det är ju ganska stor skillnad på att sitta brevid och se på när andra är lyckliga och faktiskt vara det själv. Vem som helst kan väl sitta på parkeringen och gasa och låtsas att dom kör, men för att få köra på riktigt krävs lite uppoffring, tid och angagemang. Jag ger allt jag kan varje dag för att lära mig att vara lycklig för jag tycker att jag förtjänar det. Kärlek är underbart, fantastiskt och fullkomligt galet. Jag önskar att alla får älska och älskas någon gång i sitt liv. Eller kanske inte alla... Bara dom som jag tycker förtjänar det... MOUAHAHAHAAA!

Lite av allt

Mitt nya schampo luktar ljuvligt! Det är jävligt bra oxå plus att inpackningen är fantastisk. Det heter Aussie och jag valde för torrt och långt hår. Det var lite dyrare än vanligt schampo men det är drygt så jag hoppas att det är värt det. Det enda jag är orolig för är att det ska börja klia på skallen som det gör av alla schampon jag testat på slutet.Jag rekomenderar det iaf mest på grund av att det luktar så gott att man blir lycklig av att tvätta håret.

För ett par veckor sedan så bakade vi pepparkakor och drack sprit glögg. Det var nice jag och Jocke fick ett infall när vi var på affären och sedan kom sofia förbi och "hjälpte" till. Hade faktiskt nästan glömt det tills jag kollade på fotona i min mobil och såg den roliga hunden med tumör.Det var någon vi kan kalla honom Jocke som sa att han hade kakformar och sedan visade det sig att det hade han inte alls så vi använde miniformar som jag köpt för hundra år sedan för att ha när jag målar. Äntligen kom dom till användning. Dessvärre så la vi kakorna lite för nära varandra så hunden fick en liten tumör på huvudet. =) Det fanns oxå båtar, träd, ankor och vad dom andra berättade för mig att det var en bil. Jag är skeptisk men jag har tyvärr inga bilder på det.

Imorgon ska jag åka och hämta min bil tror jag. Det känns som om det är dax men jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Jag vill helst slippa ta mig dit för att det är jobbigt med bussar och grejer. Och jag vill inte att slanet ska köra min bil så jag måste vänta tills Hube börjar och då kommer det att bli lite tajt med tid. Får se hur jag gör.
Btw, på tal om bak... I söndags bakade vi biscotti. Apelsin/vanlij var ena sorten och den andra var choklad vit och mörk. Gött!

Jag ska avsluta detta ganska långdragna inlägg med att säga att jag BEHÖVER TORSDAGS LUNCH! Vet inte hur jag ska kunna ha ett normalt liv utan torsdagslunch. Känner ett starkt behov av att ventilera.


mina nya brillor


waka walla

Jag klev just ur duschen... Min rygg gör så ont att jag inte vet var jag ska vända mig. Började att se en ny serie idag som heter American horror story, såg sex första avsnitten. Är inte övertygad men tack vare lite tvångstankar så måste jag fortsätta att titta. Nu har jag ett avsnitt kvar och så vitt jag vet så har det inte släppts några fler ännu.

Nu ska jag umgås med Pebs... hihi!

sov gott alla nötter!

Detta fält måste fyllas i

Jag saknar min familj. Funderar på att åka ner till Östersund men det känns som om det finns så mycke att göra här så det blir lixom aldrig läge. Plus att bil-jäveln har ju varit ofunktionell hur länge som helst. Men den är på verkstan nu och jag börjar få ordning på saker och ting här så vem vet. Man skulle kanske kunna åka ner en helg bara eller nåt.

Annars är läget som vanligt ungefär. Var ute på stan hela dagen idag och shopade med Ghekka. Käkade på Allstars och drack lite drinkar med bögarna. Allt var mycket trevligt. Kände för att gå ut på krogen men eftersom jag inte har någon bil så blir det så struligt med taxi eller nattbuss.

Men jag har haft en bra helg så jag klagar inte. Jag och Kaina såg på twilight trean igår för att komma ihåg vad som är vad inför fyran. Ska se den till veckan som det verkar. Får väl se vilka man kan få med sig på det.

Zzz..

Jag känner ett ganska stort behov av att sova. Ska vänta tills leif lämnar tillbax min sambo och sedan blir det hopp i säng. =0)

jippi

Idag kom mina nya spix. =) Jag ska försöka fota dom imorgon. Nike är här och ska sova över så jag har mest hängt med henne hela kvällen och inte riktigt hunnit med något annat. På tal om inget... Varför? Och det blir fan inte bättre framåt natten.

snart..

Snart har jag internet igen...

Snart är min bil besiktigad...

Snart är jag en ass kort igen...

Snart ska jag åka med bussen till obs och hämta ett paket...

Snart får jag träffa min underbara pojkvän... (cheese va =0) haha)

Snart missar jag bussen om jag inte börjar röra på mig...


RSS 2.0