hihii!Nike tog kort på Dolly idag. Haha! Skön stil hon har min lilla katt. Och jag kan oxå informera omvärlden om att det är just nu den enda katten jag har och som bor här. Men jag orkar inte ens tänka på det. RIP mina älskade!

Sedan tog jag kort på nike... vi spelade ett spel som leon just skaffat.


Bortskämd

Jag har varit så jävla förkyld att jag inte riktit orkat skryta över min underbara alla hjärtans dag. =) Jag är fortfarande ganska sjuk så detta blir snabb versionen. Det får bli bilder lite senare. Det började redan några dagar innan med att jag fick presenter, eller jag har faktisk fått minst en present om dagen sedan i torsdags. Har fått ett supernice mobilskal, te som heter äppelpaj, godishjärtan, nagellack, franska vouge, macroner, örhängen, en chokladgrej till kaffet massa mer och en ukulele. Det var ju mitt nyårs löfte att jag skulle lära mig att spela ukulele så jag är super glad. Sedan blev jag dessutom utbjuden på värsta lyxiga resturangen där vi käkade nåt som hette smakresa. Det var sex rätter med dryck. Super gott och jätte mysigt. Drack dessutom champange och njöt av varandra hela dagen typ.
Som sagt LYXIGT!!!

Tack älskade Pretty boy. =)

MEN ORKA!!!!!

Min hjärna är fylld med skit. Jag hade en jätte bra dag igår när jag kanske ignorerade att jag är ganska sjuk. Och nu får jag betala för det. Mår inte så jävla prima nu. Snor i hela jävla huvudet och jag har svidande ögon och torra läppar. Känner mig oxå jävligt deppad och skulle helst vilja lägga mig under en filt och bara försvinna. Men istället så måste jag tvätta. =(

Jag har noterat...

Att det verkar som om den stora blogg eran är över. För några år sedan hade typ alla jag kände en blogg och dom flesta skrev i den mer eller mindre varje dag. Även jag kan väl säga att jag har varit mer aktiv på bloggandet förr än vad jag är nu. Men det känns som om det inte finns tid eller som om man inte har något vettigt att skriva. Blir väl kanske lite tjatigt när man för femte året på raken säger att man är trött, less, glad eller ledsen. Det händer för lite för att man ska ha något nytt att berätta. Och det nya som händer känns kanske som om man vill hålla för sig själv. Så det blir mest tomma ord och menlösa bilder. Kan oxå vara så att hela foto grejen oxå börjar vara död. Man hade ju alltid den där jävla kameran i handväskan för att vara redo i alla lägen. Tog kort på allt från dansgolvet till skorpsmulor och sedna snabbt som fan upp med skiten på bloggen. Jag orkar inte blogga så ofta nu för tiden så jag förstår varför inte andra gör det heller. Men jag saknar att läsa vad som händer med Minna och se vad strekken har för sig. Jag saknar att folk kommenterar ens idioti eller bara  droppar en kommentar så man vet att det finns någon som läser det man skriver.

Jag har inget annat att berätta så jag tror att jag ska gå och borsta tänderna och fixa lite innan jag ska på bua med världens bästa pojkvänn. Och varför är han världsbäst? Jo för att han tycker om mig och låter mig vara precis som jag är utan att jag behöver förklara mig.

måste bara

tycker att det är roligt att detta är vad jocke packade med sig för att äta i fjällen.haha

Irriterad!

...Ψ...


somna tidigt=vakna tidigt

Är det inte lite konstigt att om man går och lägger sig kl typ 4-5 på morgonen så kan man sova till typ 3-5 på dagen. Alltså typ 10-12 timmar. Men om man går och lägger sig vid typ tolv på natten inte fan sover man till tolv då. Nej då vaknar man klockan sju och kan verkligen inte somna om. =/ Fördelen är väl att jag får en väldigt lång dag och att jag kunde för typ första gången i år käka frulle.

Jag har ont i ryggen och benen och armarna och axlarna. Men annars är det ganska bra.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och skvabba mig lite. Sen kanske man borde ta tag i det här med städningen... Men troligast inte. Mouahahahaaa!

RSS 2.0