jag gillar det...

Nu har jag kört i typ en månad med min balsammetod och jag gillar det. Mitt hår känns mycket mer levande och jag har inte alls lika mycke klåda i hårbotten som jag brukade ha. Jag hade ganska stort problem att hitta ett schampo som inte gjorde mig galen av klåda. Så jag är generellt nöjd. Det blev aldrig fett och man kan färga håret som vanligt. Det enda som kan vara lite negativt är väl att det går ganska mycket balsam i gemförelse med schampo, men det kan ju bero på hur mycket hår man har. Jag rekomendera er att testa. Särskillt Minna. =)

Annars i helgen är det wheels här. Det betyder massa bilar, raggare och fylla. Så vi får väl se vad som hittas på. Tänkte att jag skulle gå ut både idag och imorgon men det visade sig att både sofia och Jocke helt plötsligt inte är så tillgängliga som man först trodde. Så vi får väl se vad som händer. Jag har oxå haft en vidrig jävla monsterförkylning i typ två veckor men det börjar lätta nu. Så självklart igår kväll bröt det ut för Jocke som är helt  jävla förstörd idag. Och den saten ska gå och jobba om en stund. URK! Jag är inte avvis på det.

Nä nu trycker det på så jag tänker gå på damernas och sedan fortsätta med tvätten. Men ha en trevlig helg alla som firar helg. Och för alla som inte har helg... Vad är det för fel på er. ALLA HAR HELG! =))

Later's!

Men va fan!

Såg just typ det skummaste programet ever. Det var ett program om folk som har skumma beroenden. Denna gången handlade om en tjej som var 26 år gammal och hennes man hade dött. Jag började kolla typ mitt i så jag vet inte av vad han hade dött, men det hade tydligen hänt väldigt plötsligt iaf. Och hon kunde inte riktigt acceptera att han var borta så hon blev typ förbannad om någon pratade om honom i formen av att han "var", hon menade på att han är. Så för att hon inte riktigt kunde hantera detta så bar hon med sig hans aska överallt. Alltså typ gick på dejt med askan och pratade med den och gick på bio. Hon hade den där jävla burken med sig överallt och dessutom så sov hon med den i sin famn. Hon hade episoder flera gånger om dagen när hon bara grät och kramade den där jävla burken. Och när hon pratade med en psykolog så sa hon att hon inte ville förlora sin man och om hon var tvungen att göra det så skulle hon ta livet av sig.
Okej, inte helt jävla normal tänker ni nu och jag håller helt med. Men det blir värre. Ungefär 5-6 gånger om dagen så valde hon att slicka på sitt finger och sedan stoppa ner det i askan för att sedan slicka av det. Med andra ord så äter hon sakta men säkert upp askan av sin döda man. WHAT THA FUCK! Så jävla äckligt så jag kan inte ens fatta det. Hon skämdes lite över det och ville inte att någon skulle få veta det egentligen för hon vill inte att folk ska titta på henne och säga, titta där är hon som åt upp sin make. MEN SLUTA ÄT HAN DÅ! Tydligen så kände hon någon sorts närvaro av honom när hon gluffsade i sig aska. Det är ganska mycket kemikalier i aska bla balsamering och skit som inte är särskillt bra att äta. Programet slutade iaf med att dom upptäckte att av 2.7 kg aska hade hon ätit upp ca 400 g på ca 2 månader. Så hon blev tvångsinlagd på typ psyk och så beslag tog dom askan så att hon inte varken fick smaka eller prata med den.
Vilka jävla galningar det finns. Jag blir mörkrädd ibland.

Så göööött!Skagen med vitlöksbröd. Eller det heter något annat mer italiano men det var göööött. På invito mina vänner. Åk dit nu och ät för om jag inte sagt det så var det gött. Detta åt jag förra veckan och måste säga att jag var förbi där även idag en sväng och käkade i goda vänners lag och jag tog samma igen fast som förrätt och sedan åt jag lax till varmrätt och den var oxå goooood. Sköjde ner det med lite bubbel och avslutade med en monster stor tirra. Tror inte att det skulle vara så stor men den var mums!

ny middags plan

Eftersom det visade sig (inte helt otippat) att fläsk och ris inte var gott så tänkte jag att jag ska komma på någon annan mat som är god och sedan kan jag säga att jag faktiskt har kommit på det helt själv. Nu vet jag inte om det finns så mycke att leka med just idag. Kanske har lite dåligt med inspiration nu också. Men vänta bara...


Hör du dåligt... skaffa ett xtra öra

Hjältarna på bröstet - 1 (© PR)

=(

det var äckligt!

Inte fikasugen längre

Men hungrig. Kan inte fatta att jag ens kan andas med tanke på hur jävulskt hungrig jag är. Ska äta ris och fläsk. Känns kanske lite konstigt, och jag kan erkänna att det kanske inte är så svenskt men jag tycker det är gott. Tror jag. Har ju inte ätit det ännu. Vi får se. Kanske lite broccoli och kyckling så blir saken biff. Och skölja ner allt med en stor kopp äppeljuice.

Vad annars är nytt... Jag och Hube har varit galet duktiga med den där förbannade rekryteringen som alltid är lika tråkig. We fucking rock!!
Har planerat en liten resa i höst oxå. Känns väldigt, väldigt bra. =) Vi ta min pojkvän och åka på en minisemester bara han och jag och med lite help from my friends så tror jag att det kommer att gå bra. Bara han kan slita sig från jobbet.

Nu ska jag cutta mitt fläsk. Later's!

FIKA SUGEN!Nu är ju just den här bilden från när jag fyllde år ifjol men fy fan va gott med lite fucking fika!

Dag tre...

... av min nya balsam metod. Jag tänkte att jag skulle prova eftersom mitt hår har varit så jävla torrt och risigt på slutet. Det innebär i stora drag att man slutar att använda schampoo och istället tvättar/rengör håret med balsam och sedan använder man balsam som vanligt. Alla jag pratat med som testat har bara bra saker att säga och jag tror verkligen på detta. Det är tydligen xtra bra för oss som har lockigt hår. Dett negativa kan väl vara att man tydligen kan få lite fett hår innan det har stabiliserat sig. Det känns oxå mot min natur att he balsam i hårbotten men det är ju ett måste med denna metod. Ser iaf fram emot att få se något resultat. Min tanke är att jag testar under juni och om det känns bra fortsätter jag annars kastar jag in handduken. Men minst en månad alltså.

Hur kommer det sig...

... att man alltid ser och hör talas om maniska mammor som lever sitt liv genom sina barn. Som att dom pushar sina barn hårt och anmäler dom till skönhetstävlingar och skit. Men vem säger något om farsorna som är helt jävla cp. Det finns hur många som helst som helt skamlöst lever på sina barn. Jacksons pappa, simpsons pappa, brittney spears pappa är bara några exempel. Och då känner jag att jag måste säga något om Riannas pappa. Som istället för att ta hand om sin dotter när hon knarkar sig till en tidig grav väljer att påpeka att hon "blivit lite fläskig". VA FAN!! inte okej! Det är som Amy Winehouse pappa som valde att hjälpa sin dotter på sitt egna lilla sätt genom att köpa henne nya siliconbröst. VA FAN! Din dotter lider och mår dåligt, tror inte att nya bröst är det som kommer att göra henne drogfri. IDIOTER!!!

Finns det inga vettiga pappor som kan synas och göra lite fucking good? Vekar jävligt snålt med det.

svunna tider...


RSS 2.0