a meangirl =0)

Känner mig på lysande humör för att bara rubb in your ugly face how bad you are and how good I am. But I will just keep on smiling, knowing what you did... knowing what I did.
Ψ  Mouahahahahaaa!
 
 
såg detta som utkast och kände att jag kanske vill blogga det endå. 27/4 2011 hade jag skrivit detta. =)

När slutar femmorna spela roll?

Nu pratar jag födelsedagar. När man är liten och fyller fem så brukar det vara den första födelsedagen som man minns. Det är ju ganska stort.
Sen fyller man sin första jämna 10. Förutom att det är jämnt så är det dessutom då man får två siffror. Ganska få som någonsin får fylla en siffra till så håll till godo.Nästa ålder är 15. En ganska markant milstolpe i allas liv. Byxmyndig, moppe, mm. Sen 20. Det säger ju sig själv BOLAGET!!! Och ganska snabbt fyller man 25 eller halv femtio som det kallas. Detta är en ålder som firas lite extra. Varför vet jag inte men så är det. Sen blir man vuxen på riktigt 30. Då är man "gammal" helt plötsligt. Men vad händer sen? Inte fan firar man halv 70.Och
40 brukar oxå glida förbi ganska obemärkt. Men sen så fyller man 50 och helt plötsligt är födelsedagar värda att firas igen. Finns ingen logik i varför men ändå firar vi denna halv 100-högtid med pompa och ståt. Är det för att den både är jämn och börjar med 5? Jag vet inte, men ganska intressant är det iaf. Efter 50 så upphör allt seriöst firande och det som återstår är inväntan på döden. Hårt men sant. :-)

RSS 2.0