I natt jag drömde något som...

Jag drömde om dig i natt. Du var ditt vanliga charmiga jag och du var fab. Du ser mig som jag vill bli sedd, du lyssnar när jag pratar. Du skrämmer mig och gör mig glad samtidigt. Jag önskar att du var här nu och alltid.


Då satt man här igen då...

Jag trodde att dagarna som jag tvingade mig på Kainas dator var över. Men tydligen var så inte fallet. Det känns dock jävligt pissigt att jag inte kan plugga hemifrån utan måste vara på skolan bara för att jag inte har någon dator.

Annars är jag trött och helt oförberedd på att börja plugga, känner att det var ett tag sedan man tvingade sig upp i ottan (kl 6) för att gå till skolan. Mycket konstigt.

Och sen vet jag inte vad som hänt, känns som om jag inte sett nån vän på hundra år. Förrutom Ghekka som är en liten kärleksfull gobit och min kungliga kombo. Och jag är super nöjd med dem men var har alla andra tagit vägen? Känns som om folk inte ens kan svara på sms längre. Jag menar ingen speciellt utan allmän slapphet helt enkelt.
Eller så är jag bara tjej känslig, men det låter ju jävligt osant.

Och sedan vill jag avrunda med att berätta att Johanna (min ass) äntligen har tagit sig ur garderoben och numera är öppet kristen. Det är goda nyheter, ingen människa ska skämmas för sin tro. Men jag kan ändå förstå att det var lite jobbit när Alf eller Affe som Johanna kallar han för lämnade kd och lät en mindre relik-liknande varelse styra i kristsverige. De där religösa typerna har ju lite svårt med förändring.

over and...

WHYYYYYYYYYYYY

i fredags natt dog min dator och vägrade att vakna igen. skviiiiiiiii!
nu har jag lämnat in den och jag hoppas att det går att fixa utan att dom måste radera nåt från den. Jag döööööör om allt mitt arbete senaste året försvinner. Jag har typ alla mina designskisser på den. Plus alla kort och massa annat... =(

jag håller tummarna..

Jag sminkade Jenny..


lite sommar kvar...

Jag vet att jag är lite ojämn i mitt bloggande. Har väl haft mycke annat för mig kan jag tänka. Eller så är jag bara lat. Vilketsom så har jag inte så mycke nytt att berätta... tror jag.
Jag ska fixa bilderna från möhippan och bröllopet och sedan kommer jag att styra upp dessa här. Men annars vet jag inte... eller jo, men jag orkar inte just nu.

laters.

dött batteri

när jag vaknade i morse hade inte min permo laddats så jag fick sitta och ladda 3 timmar det första jag gjorde... kul.

trööööött

var på stora nolia idag, för dem som inte vet är det typ som expo norr men dubbelt så stort... eller rättare sagt typ 3 ggr så stort. Det var varmt och mycke folk, men med trevligt sällskap blir allt roligt.
synd att kaina intde kunde följa med. next year eller nåt...

RSS 2.0