tiden går fort när man inte bloggar

Det har hänt så mycket så jag vet inte var jag ska börja. Jag kan väl börja med att säga att jag slog ett nytt rekord i måndags. Jag klev ur sängen och körde över mina glasögon. =( Det var bara smulor kvar. Jag som är halv blind utan insåg att jag måste styra upp nya så snart som möjligt. Men ni som känner mig vet att jag har lite svårt att ta såna beslut så jag kallade in Sofia och tjugo över två hade jag köpt inte bara ett par utan två par nya. Nu väntar jag bara på att dom ska komma för satan va inte kul det är att vara utan. Ska vi se på film? Du kan ju se så kan jag lyssna. =/ Men snart kommer dom nog.

Sen har det ju varit fashion week här oxå så vi var på make up stores final visning. Men det blir ett senare inlägg med kort.

Sen undrar jag om någon vet hur man bloggar från mobilen? Jag får det inte riktigt att funka.

Grey's och gnejs

Igår när jag gick och lade mig så tänkte jag helt seriöst att jag skulle åka och träna idag. Sedan somnade jag. Sov i typ tio minuter och sedan så vaknade jag och låg halvvaken fram till klockan halv sex när jag klev upp och gick på damenas. Så vid sju tiden gick jag och lade mig igen och denna gången somnade jag ordentligt. Hade satt larm på nio. Stängde av det och sov vidare. Jocke hade satt larm på tio. Han stängde av det och vi sov vidare. Sedan vaknade jag kvart över tolv och kände att det skulle bli lite tajt att hinna kliva upp och göra sig iordning och ta sig till gymmet och träna innan jocke började jobba så det blev ingen träning idag. Kanske imorgon istället.

Ikväll börjar äntligen nya avsnitt av grey's det ska bli kung! Jag har längtat. Tänkte att jag skulle göra köttbullar innan dess så jag får nog sätta igång med det snart. Men färsen är stenfrusen. =(

Hoppas att mitt illamående går över snart. Orkar inte gå runt och må pyton längre. Känns så jävla uttjatat att jag vet inte var jag ska ta vägen.


RSS 2.0