så typiskt mig.

för några dagar sedan så satt jag och käkade frulle vid datorn samtidigt som jag spelade wc3. En sak ledde till den andra och nu är det fullt med torkad saft i mitt tangentbord. Det mesta funkar bra utom sudden, del, home och print scr. Oops. =)

du behöver inte undra...

Jag tycker om att vara med dig och att hänga. Jag älskar dig och hur du är som person. Jag tycker om att skratta med dig. Jag älskar ditt leende. Jag tycker om att krama dig. Jag älskar att jag får sova med dig. Jag tycker om att vi är så lika. Jag älskar att du älskar mig. Jag tycker om din ologiska logik. Jag älskar dig!

så jävla labil

Denna dagen började för ganska länge sedan. Det började med att det hände massa grejer på torsdags kvällen/natten. Som resulterade i att jag inte kunde sova alls. Tror att om jag har tur lyckades jag sluta ögonen i ca 20 minuter. Så när jag "vaknade" var jag ganska färdig som människa. Detta innebär att man blir ganska känslig och gråtmild. Det gör oxå att man blir lite överkänslig och kanske över reagerar eller läser in saker själv när någon säger nåt. Så om man tycker att någon kanske inte riktigt visar förståelse för ens problematik så kan det ganska lätt leda till en tre timmars snyft fest som sedan slutar med att man grinar så hårt att man tuppar av.
Men sedan efter att jag hade fått sova i en timme eller två så blev det lite bättre. Mitt moln lättade och saker och ting ordnade sig ganska bra.
Och vad gjorde jag då.. Jo jag tog med min gamla vapendragare Kaina på Invito och käkade en enorm portion med skagen och drack lite champ och lite drink. Avslutade med en god semifredo. Ojoj vad mätt jag blev. Tro det eller ej men jag och Kaina plus folk har faktiskt varit ute och ätit två gånger denna veckan. Det märks att Kaina har semester. Hon brukar alltid trilskas annars. Men jag är glad att hon ville hänga med idag för jag behövde verkligen komma på andra tankar.
babbel babbel babbel... Orkar inte ens själv läsa vad fan jag skriver. Vill väl bara ventilera lite. I övrigt är det väl ganska bra förutom att jag är lite ledsen eller besviken. Vet inte riktigt vad det är jag känner. Kanske att jag är lite utnyttjad. Det är väl förmodligen bara som det känns men jag gillar ändå inte kännslan av att vara en slit och släng som funkar bra när jag behövs men som kan kvitta annars. 
Att det är super bra att fråga om man kan hjälpa till, men att man själv inte skulle göra samma sak tillbax. What ever! 

Imorgon blir det trädgårn för alla som vill, vågar och törs. Jag ska dit med några galanta damer och sedan ska jag väl hem till min smuliga säng om jag inte orkar bädda rent innan jag far. Med detta vill jag ha sagt att någon borde helt enkelt hyra ett hotellrum till mig så jag kan sova smulfritt och få frulle. ;0) hihi.

Nu ska jag krypa till kojs så att jag orkar med morgondagen. Jag är ju för fan gammal. Jag behöver sova iaf lite och med tanke på min senaste natt så kanske jag har lite att ta igen.  


slut på semester...

Jag vill så gärna inte ha nåt alls att göra i några veckor. Alltså inget. Jag vill inte plugga, inte ha inskolning, inte rekrytera, inte tvätta, inte städa, inte laga mat, inte kliva upp, inte se på tv och inte strula med FK! Men istället måste jag göra allt det och jag känner att jag vill inte. JAG VILL INTE! Nu tror jag att Jocke äntligen kommer hem och det är det enda jag vill göra... Inte så. Jag vill bara hänga och snacka skit och bara vara.

Det är ganska roligt att alla jag känner typ bor innon tre minuters gångavstånd från var jag bor. Känns grymt nice att Ghekka flyttat till ersboda. Hon flyttade närmast av alla så nu kan jag hänga med henne lite oftare än jag gjort senaste åren. Umedalen suger.

Det jag har att se fram emot är att vi första helgen i september ska åka på en weekend resa till stockholm och bara vara. Det känns bra. Och sedan helgen efter det så ska Jocke och jag ha ett gemensamt födelsedagskalas. Eftersom han fyller år den 3 och jag den 13. Och ja jag vet att man säger inte så... PRUTT på dig för att du bryr dig. Alla jag älskar är iaf välkomna att titta förbi och fika.

Just ja, en liten sid not bara... Jag träffade Linda på stan idag. Vi brukade hänga ganska ofta förrut men har inte setts på flera år. Det var kung att se henne. Vi bestämde att vi skulle hitta på nåt snart. Jag tycker att det ska bli kul.

jag gillar det inte...

Jag är bakis idag. Urk! Ska käka lite lax och se om jag kommer tillbax till livet.... forsättning följer.

RSS 2.0