Sååå mycke har hänt.

Jag har varit lite lat och inte printat på ett tag så nu har jag lite att berätta... Eller... Det är väl ganska ointressant men det skiter jag i. Och för att göra det riktigt krångligt börjar jag med att berätta om igår.

Jag har varit sugen på att fiska ett par dagar så igår ringde Jocke mig och frågade om det var dax. Det var det verkligen. Så jag tog på mig varmtröjan och så åkte vi och köpte fiskekort som man tydligen måste ha. Jaja, nydala nästa. När vi kom fram till vårt ställe var det andra människor där som bara stod och drack kaffe så vi började fiska. Det var några jävla barn där oxå och fiskade men jag gjorde mitt bästa för att ignorera dom. Dessutom hade jag inte tagit med i beräkningarna att vi skulle vara ute på bryggan. Det gick ganska bra, fast jag blev sjösjuk. Det kändes lite töntigt att klaga hela tiden så jag bet ihop och svalde. The magic of fake! =) Jag fick iaf napp innan Jocke ens fått sitt spö i sjön. HAHA! Sen nappade det hela tiden och Jenny och jag fick varsin firre som vi sparade.
Det blåste ganska mycke och det blev kallt som fan så tillslut gjorde vi en brasa och grillade korv och marshmellows. Det var gött och mycke mycke trevlig.

Lets do it again!

=))

GRATTIS!!!!!

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MINNA ÅR!
Hoppas du har en toppen födelsedag!

i miss u and love u.


R.I.PRONNIE JAMES DIO


mört

...

Det måste vara mig det är fel på

Jag vet att jag är ganska gnällig och att jag ofta klagar på allt möjligt. Men det har visat sig att allt mitt gnäll kanske inte är helt motiverat. Jag har nämligen några av världens bästa vänner. Tack för att ni finns när jag behöver er som mest. =)

... Och allt det andra undrar jag vad det beror på? Det måste ju bero på mig att folk i min omgivning blir på dåligt humör. Jag menar ingen särskilld eller någon speciell situation. Jag menar bara att det är jobbigt att veta att jag gör andra människor illa. Människor som jag bryr mig om. Och om det verkligen är så, då ber jag om ursäkt från botten av mitt hjärta. Jag menar aldrig att såra någon eller göra någon ledsen och arg. Jag vet att jag ibland kan vara hård men om jag sårat någon så var det aldrig min mening. Tillslut vill jag bara säga att jag blir väldigt upprörd och förstörd av "silent treatment". Om nåt är fel så säg det till mig istället...

Jag har sagt det förrut..

Men det förtjänas att sägas igen....

Trots att jag inte mår särskillt bra och alltid känner mig i vägen och ovälkommen så finns det en person som alltid är "snäll", omtänksam och förstående. Tack för att du orkar trots att du fan inte har det lätt själv med jobb och grejer... Jag litar typ inte på nån för att typ ingen förtjänar det, men du är en god vän och en bra lyssnare. =)

Than you P B!


Jag vill ha...Jag skulle vilja ha en hel kappsäck med presenter och pengar och lycka. Så om någon har det över så skicka den till mig. Jag vill att det ska vara fina paket också. Inge jävla tjafs.

Jag menar det...Allt känns så jävla omöjligt som om jag aldrig kommer att bli glad igen. Jag är så jävla less på mig själv och mitt ytterst menlösa liv. Som att varje skratt som falskt hoppar ur mig tar med en bit av mitt inre och lämnar mig bara mer tom. Men vem bryr sig.... Bit ihop och le!
Fake it 'til u make it!


RSS 2.0