hemma igen...

Midsommar i böle är fan alltid midsommar i böle. Vet inte vart man kan börja att förklara... det var klockrent helt enkelt. Saknade dock Minna, men hon fanns med mig i tankarna hela kvällen. Sen måste jag fan säga att Johanna och Alex har blivit helt galet stora... När fan hände det? SJUKT!!

Jag ska lägga upp lite bilder och shit när jag får en stund över. Nu ska jag städa bilen tror jag... JIPPI! eller.....


Grattis mor-mor!

Jag vet att hon ser lite sammanbiten ut på den här bilden men hon är ändå min go momma. =)

hej hallå...

Idag är det måndag... Och jag har äntligen fått fingrarna ur och ringt till verkstaden och fixat en tid för att laga min bil som har varit halv trasig sedan augusti. =)) Men nu ska det alltså äntligen bli fixat.

Annars idag har jag inte haft så mycke för mig. Städat och tvättat lite och dammsugat bilen. Sminkade mig med en gammal mary kay färgkarta jag hittade när jag städade ur en gammal låda.... Blev lite tråkigt men ändå mer färg än en annars vanlig måndag.

Känns som om det är väldigt dax för mig att färga utväxten.... Alternativt bli blond igen. Men det är jävligt osannolikt att det kommer att hända.


jag är lite orolig för hube...

Hon har alltid varit av liten karaktär men nu verkar det ha spårat ur.... ÄT NÅT!och fixa frisyren... du ser ju galen ut.

mouahahahahahahahahaa!


Jag har tänkt på det här med barn...

Det verkar som om varenda kotte i min omgivning antinge har skaffat barn, är gravida eller vill ha barn mer än nåt annat. Självklart leder det till att jag själv börjar fundera på om jag skulle vilja ha barn och hur en framtid med barn skulle se ut. Det är väldigt, väldigt svårt för mig att tänka mig att jag skulle ha barn någon gång i framtiden. Dom passar helt enkelt inte in i min framtid. Och om jag tvingar mig själv att se någon sorts barn där i en avlägsen framtid så skulle dom ju utan tvekan vara adopterade... För helt ärligt, tycker människor i allmänhet att det är okej att överföra sina skabbiga gener till sina barn??

Som om jag skulle få barn: Förutom det uppenbara att jag har en muskelsjukdom så.... Diabetes ligger i släkten, hjärtsjukdommar, övervikt, kraftig övervikt, tunnhårig är ju vafan varenda karl i släkten. (sorry) Psykisk ohälsa, alkoholism, dålig syn, dyslexi, adhd, ledbesvär och mycke mycke mer...
Är det verkligen okej att överföra all den skiten till ett barn?

Tänk på det ni innan ni doppar skorpan nästa gång. =)

jag har varit i östersund

Sist jag var i östersund var  när jag fyllde år... Alltså ett ganska bra tag sedan. Men det var nice att komma ner igen. Jag hann träffa jätte många och hängde massor med mamma. Mer än jag brukar hinna. Kanske för att jag inte träffade Minna nåt denna gången. Kan ju bero på att hon flyttat till upp-your-az-sala. Ja, jag gillar det inte... för att det är långt bort och för att dom har sommar och vi har kallt. =(

Jag tog lite kort där nere och här är några av dom. Vi var ut på G3 och det var som vanligt roligt men det var nästan lite väl mycke folk. =)

 

Morsdag:

Det var jätte trevligt och det var god mat och suuuuper god tårta. Tack snälla mamma! Jag tänker på dig lite varje dag, bara så du vet. KRAM!


Men ÅHHH!

Jag hade precis skrivit ett jävla satans inlägg när jag på något sätt fipplade till det och skiten försvann.

Det jag skulle säga iaf var att Strekken var upp för några veckor sedan och vi tog vårt straff för godis pakten vi hade i december. Karaoke på offentlig plats och Kaina fick välja låt. Som tur var hade jag sinnes närvaro nog tidigare denna dag så jag köpte en mutklänning åt henne. Det verkar ha funkat för hon valde en ganska bra låt...
We'r not gonna take it - Twisted sisters.

Men inte nog med det... Vi var först ute på ALL STARS med Sofia på fredagen... Blev ganska full då med.. Här kommer några väl utvalda bilder från den kvällen. =)Sofia var taggad. Tyvärr ser man inte hennes sköna byxor på denna bild men dom var awesome!Kan det ha varit alla skabbiga grabbar som raggade på henne som gjorde att Hube blev så glad?Haha... Mitt puder tog slut så jag var tvungen att använda sommarpudret. Jag ser ju nästan levande ut.Mmm... gott!Peace out!


Så här är lite bilder från vår ute kväll på lördagen...
Och notera att detta är kväll nummer två... Jag erkänner att jag är för gammal för tvådagars helst i kombination med hot-shots och karaoke.
En bild säger mer än nåt man kan sluddra ur sig på fyllan....

Tack och godnatt!
RSS 2.0