Måndag = Tvättdag

Idag har jag äntligen tid att tvätta. Känns som om det har varit ett enormt tvättberg som hånat mig länge nog nu. Fördelen med att inte tvätta är att man blir tvingad att använda dom kläder man har i garderoben som man normalt väljer att inte ha på sig men det är inget fel på dom. Dom andra kläderna är bara lite skönare eller lite bättre. För att avsluta detta ganska ointressanta babbel om tvätt så tror jag inte att jag hinner tvätta aöllt idag. Berget var lite för stort för att kunna hanteras på en dag. Men skam den som ger sig.

Ikväll så funderade jag först på om jag skulle gå och träna. Men just nu känner jag ett sug på att hitta på nåt kul. Är lite träningssugen men skulle oxå kunna tänka mig en bio eller nåt. Såg btw att man kunde spela pingis på badmintonhallen så jag kan funderar på att utmana Ghekka och Peter någon dag. =) HAHA! Ghekka.... Jag saknar alltid ghekka. Vi hänger waaaay för sällan. Men det blir inte av lixom. Får försöka att bättra mig.

Annars så börjar mitt nya liv idag. Massa saker som tar  en ganska otippad vändning denna veckan. JIPPI! =) Och tro inte att mitt nya liv är nå jävla skit snack om att käka morötter och springa maraton. Nej mitt nya liv är mycke bättre än så. ;0)

eternal suffering awaits mortal sinners in hell

Hur kommer det sig att man i perioder har massor att skriva och sedan inte har något alls att komma med på flera veckor? Idag har jag nog inte heller så jävla mycket att säga men jag tänkte att jag kanske åtminstonde blogga nåt denna veckan. Jag har haft en ganska jobbig och tanke krävande vecka. Hade en grym och djup konversation med en av mina bästa vänner i veckan. Det samtalet har lagt sig som en slöja i mitt medvetande och jag kan inte skaka av mig det. Tänk om... Tänk om det aldrig blir som man trott. Den lycka som varar för evigt, finns det på riktigt?

Känner mig mest som en stor blobb som suger energi av andra och som är krävande, kvävande och jobbig. Funderar på vad jag ska göra för att inte bara vara en börda för min omgivning. Men allt jag kommer på att jag kan göra är skit och utan värde. Kanske bättre om jag blir uträknad, då kan jag ju inte besvika någon längre. Varken mig själv eller andra....

Kulturnatta

Idag är det kulturnatta hela jävla dagen. Känns galet att det redan är. Tycker att det var nyss som det var. Får väl se vad som händer i kväll om man ska bemöda sig eller om man bara ska ta det lite chill. Nu ska jag iasf åka på Ica Maxi och köpa lite bröd skinka kanske ost så jag kan äta frulle imorgon om jag vill.

ha det bäst alla som förtjänar det. =)

Friends...Haha!Papi och Kaina i pite -03Jag och Uffe Andersson på UmeOpen efterfest -04Stoffe och FlipperJag, Mökis och Kaina på rockside -04Underbara Angelica och Tommy på vad jag tror var Kainas födelsedagsfest för några år sedan.
(btw.. Tack gumman för din omtanke och ditt stöd i veckan)
Minna, streeken och jag på mammas födelsedag -06


in a blur


songbird

Jag vet att en dag kommer jag att få träffa dig som får mig att säga:For you there'll be no crying
For you the sun will be shining

'Cause I feel that when I'm with you
It's alright, I know it's right

And the songbirds keep singing
Like they know the score

And I love you, I love you,
I love you
like never before


...in the end of the tunnelIdag känns det som om det finns ett litet ljus i slutet av tunneln. Det är en lång jävla tunnel och den är ganska mörk, men jag ser en liten prick av ljus. Det ljuset är minna vänner, min familj alltså mina nära och kära. Fy fan va glad jag är för att alla ni finns. Jag hade aldrig klarat mig utan er. Allt som tynger mig finns kvar. All min oro och sorg är den samma men jag har en ny syn på det idag. Jag hade en konversation med en person igår som fick mig att inse att allt som jag vaknar mitt i natten och har panik över är jag inte ensam om. Jag vill verkligen inte att den här personen ska må lika dåligt som mig, men någonstans finner jag en viss tröst i att det inte bara är jag.

Idag är det torsdag och på torsdagar har jag torsdagslunch med iia. Så idag träffades vi i solen, snackade, skrattade, åt och drack kaffe. Det är så grymt skönt att ha en timme i veckan som bara är. Vi kan prata om allt från tv program till barnuppfostran och fyllehistorier. Inget är tabu och även saker som är jobbiga blir lite bättre bara för att det är torsdagslunch. Snacka prisvärd terapi. =)
Krya på dig vännen!

Jag vill oxå passa på att kasta in en liten... Tack som fan Kaina för att du ringde till cp-haggan i tisdags och sa att jag säger fan upp mig. Jepp det stämmer. Jag har slutat hos kommunen! JAG ÄR FRI! Lite ångest över förändring men så jävla skönt att slippa eländet. Och dag var jag in på kontoret och skrev på mina uppsägningspapper. Känns för bra för att vara sant. Nu ska jag bara maila till brukarkoperativet och styra upp så att jag får assistans nästa månad. 


 

Jag är ledsen om jag lägger mer press på dig än vad du klarar just nu. Men du ska veta att det som lockar mig mot ljuset är du. Du får mig att vilja vara en bra person och du lyfter mig. Allt jag önskar dig är lycka.

allt har ett pris

Jag vet inte om jag tror på karma. Jag vet att jag definitivt inte tror på gud, ödet eller sån skit. Jag tror nog på tur och otur. Jag trodde på mig, men jag lurar mig själv så ofta att jag måste nog sluta med det...

...som ni kanske minns så gav jag som april löfte att sluta vara så bitter. Eller iaf jobba med min bitterhet och försöka att vända på den ganska nedåt gående spirallen av avsky. Det har jag gjort och som resultat har jag varit ganska glad och haft det ganksa bra. För att inte säga jätte bra bitvis. Men då kommer vi fram till att allt har ett pris. Och om ni läste mitt förra inlägg så vet ni att jag mår fan inte bra nu längre. Om man är för glad så får man tydligen betala det genom att sedan må piss. Jag har inte bestämt mig ännu om det är värt att vara glad ibland för att sedan må som jag gör ocj gjort idag. Att sitta vaken för att man inte får luft när tårarna inte vill sluta rinna är inget jag önskar ens min värtsta fiende. Att vakna utan att ha sovit för att det är en stor klump av ångest i magen känns inte heller jätte bra. Och när någon man tycker om kramar om en så är det så utmattande att man inget kan säga utan bara börjar gråta igen. Kan inte ens skriva detta utan att tårarna börjar falla igen. Hur kan man vara glad när man är så sjukt olycklig? Hur kan man vara olycklig när man är... ???


bruised


when all ends...

…do you know what its like to be lonely? No one hears when you scream, and sometimes I scream for hours. The deafening sound of silence is like an eco in my head. I exude but I can’t get any air. I wish that you would listen to my words when I speak, but all you hear is my voice. Maybe it will be different one day…

…it is chaos in my soul and my heart is bleeding. There are so many things I never say. I’m so sorry. It hurts. I am hurting. I’m sorry that I am me. I am poison running in my own veins. And my venom runs in to you. I’m ugly on the inside. I don’t want to be, but that is who I am.
I’m sorry…


från min modell tid


GRATTIS!!!!!GRATTIS HUBE PÅ FÖDELSEDAGEN!
24 förträffliga år i bagaget... må du leva i hundrade år!


let me taste you...


some time agobörjade att skriva ett inlägg... men bilden får tala för sig själv... den är tagen för flera år sedan...

va fan??

Ja jag erkänner. Jag är en snål jävel som fortfarande använder gratis spottan. Men det är ju slut på det nu. 5 ynka gånger får man lyssna på en låt innan den blir förbjuden för alltid. Ska man måsta börja pynta för eländet nu?? Jaha... men jag tänker ändå sura lite över det och hoppas på att någon annan betalar så att jag kan sno deras... HAHAHAAAA!

maj-löfte

Jag ska inte snusa nåt i maj! Eftersom jag redan har slutat så borde det gå bra men jag tänker hela tiden på att ta en snus. Satan va gött det skulle vara. Hmm... BUT NO! Inge snus i maj alltså.

Det snöar.. =((

Idag snöar det här i Umeå. Fy fan!! Jag som trodde att det var sommar på g. Att jag gick på den lätta. =( Men man får väl hoppas. =)

När jag skrev inlägget innan detta så kanske jag var en gnutta irriterad. Det har lagt sig lite. Men jag är fortfarande lite arg. Men det la sig lite av att jag idag fick ett samtal från brukarkoperativet och ska dit på möte imorgon. Jag tänker fan inte vara kvar på komunen en sekund längre än jag måste. Och det känns överjävligt skönt att säga. Jag drar! Mouahahahahaaa!

Valborg... Känns det inte som om jag borde säga nåt om valborg oxå... Hmm... Det var en super skön dag. Vi satt på skolgården i solen och väntade på kidsen som var på skattjakt. Sen gick vi hem till iia och drack kaffe. Gick hem en snabbis och styrde ihop en sås och sedan så gick vi tillbax och grillade. Det var nice men det blev ganska kallt innan allt var klart och sen åt vi och drack vin och avslutade med att åka på Obs och köpte en present till Peb's pappa. Eller jag köpte ingen jävla present, jag var bara sällskap och skjuts. =)

Och på tal om... ÄNTLIGEN! jag ska få träna idag! JIPPI! Har längtat hela förra veckan så det ska bli grymt att få träna idag. =)


RSS 2.0