nu ska jag göra mig vacker....

eller.. jag ska tvaga min kropp och sedan göra middag för att kunna sjunka ner framför tv:n och se greys och dirty sexy. Yehoo. ska bli bullan de!

vill ha... vill ha.. vill ha. =(

Det finns så mycke saker jag vill ha och så lite pengar att lägga på dem. Men just nu vill jag helst ha en ny mobil. Jag har fått låna en av sofia tills jag kan styra upp en ny så nu kan jag iaf prata i telefon men det är störigt att jag har min kalender på den andra mobilen och att det är ett konstigt larm på den jag lånat så jag fattar den inte riktigt. Först tänkte jag att jag ville ha en samsung men sedan nu tror jag att det kanske är lika bra att fortsätta med sonyericsson så att man bara kan flytta över allt som finns på den. Jag gillar inte att byta telefon även om man inte riktigt gillar den man har. To big hazzel for me.

Oxå vill jag ha cash till h.o.m. som jag är sjukt taggad på. Det ska bli så jävla roligt och det hade blivit ännu roligare om jag hade haft typ fem öre för att köpa en öl eller för att typ leva efter helgen.

tillslut vill jag ha frid i min själ. Jag orkar inte vara rastlös och olycklig längre. Och nu dog min spacebar. =(


muffin manoch för att ni ska fatta att det faktiskt är mini muffins så tog jag ett kort men muffin och mobil. =)


jaha ja..

jag kan ta kort på dem i påsen. =) dom blev godare än snygga.

bak dag

Ovanligt att jag inte sa bakis dag va... hihi.
Nope idag har jag bakat minimuffins. Choklad som blev torra, hårda och äckliga och sedan gjorde jag hallon och citronkrämsmuffins som blev mycke bättre och som hade varit tipptopp om det inte var för att jag inte gillar hallon. Men Kaina gillar det så det fick hon och sedan avrundade jag med att göra äpplekanel muffins som blev guuuuooooda. Det var utan tvekan min favvo och det var oxå dem som jag tänkte göra först. Så någon annan dag kanske jag får för mig att göra fullstora äppelmuffins. MUMS!

Nu sitter jag och väntar på att ris vattnet ska koka så att jag kan få middag någon gång. Blev tvär hungrig.

Imorgon kommer det att bli en pissig dag. Jag blir utan permo, men han lovade att pilla ihop den även om han inte kunde laga den för att jag skulle få tillbaka den. =)

I'm on fire

mina nya naglar.. kanske inte toppen kort men live with it. =)

ganska rokkigt om jag får säga min mening och det får jag för det är min blogg. MOUAHAHAHAAA!

nagelfixar dagen är äntligen här.

Jag har sprickor i typ alla naglar och hälften hålls ihop med hjälp av tejp så det ska bli riktigt slkönt att få dem fixade idag. Jag vet dock inte vad jag ska göra jag har inte riktigt bestämt mig. Men med tanke på att det är h.o.m om typ en vecka blir det nog något i rockens tecken. =)

Jag är trött på kyla. Jag hatar när det är kallt och hela kroppen blir stel och öm. Längtar till sommaren och om någon känner att det vore en god gärning att ta med mig utomlands innan dess så är jag helt ombord.

Sedan undrar jag varför folk är rädda för mörkret?
I mörker är man skyddad från både andra och sig själv men i det obarmhärtiga ljuset finns ingenstans att fly.

samla kraft och mod

Jag sitter och funderar på hur jag ska orka gå till grannarna och titta på film när Jocke slutar jobba vid elva. Det ska bli trevligt men jag hamnade just i en trött svacka.  kanske hinner piggna till innan det är dags.


måste såklart klaga lite oxå.
Har ni sett den där activa reklamen? Det är nån tant som har ont i magen och då får hon yoghurt för att lindra. På den jävla förpackningen så ser det ut som om det är tomater. Jag gissar att det är jordgubbs smak och inte tomat men det ser verkligen ut som tomater. Vem vill ha tomat yoghurt? Det skulle ju vara som att äta fil och ketchup. SATAN VA ÄCKLIGT!

Alla fjärtans dag...

Jag är ju negativ och surt inställd till det mesta. Men ni som läst min blogg förr vet ju redan det. Men jag kan i ärlighetens namn säga att jag faktiskt inte har något emot alla fjärtans dag. Vem bryr sig? Det fina med den dagen är att jag oftast får tårta och att man inte behöver bry sig i övrigt. Gulla på om ni vill jag skiter faktiskt i vilket och det är något possitivt.


uggabuggabugga...


me


alla har glömt, men inte jag...

Jag undrar bara om det är så att alla glömt vart vinden blåste igår och därför är helt ombord när det kommer nåt nytt. Jag är inte emot förändring men jag är emot hykleri som tex.

K-fed lämnar sin gravida flickvän som han har ett barn med för att parta lös med brittan och sedan göra henne på tjocken. Dessutom dubbel dippade han väl från början om jag förstått det hela rätt för att han såklart både ville äta och ha kakan. Sedan visar det sig att han faktiskt är en "golddigger" och är ute efter brittans pengar så då dumpar han henne eller blir dumpad och hon tar barnen. Sedan blir omständigheterna sådana att Brittan inte kan ta hand om barnen och han som pappa måste offra sig och ta en paus i sin enormt framgångsrika karriär som... sångare?
Och vips har han blivit Father of the year. Snälla förklara för mig för jag må vara cynisk men va fan!

Eller det faktum att Viktoria Beckham och hennes sedan länge döda äktenskap ständigt är i ropet. Vem bryr sig?!!
Men det som stör mig mest med henne är att hon är en "fashonista". Sedan när??? Hon hamnar alltid på listor över fulast klädda eller dåligaste matchning eller streetfool. Aldrig har väl hon blivit uppmärksammad för sin goda smak och ändå ska hon vara "fashonista". Jag har mer fashonista på toapapperet effter jag torkat mig i röven när jag gjort tvåan.

Andra har glömt, men inte jaaaaag!

nu är du snart gubbe...


fiizenjag garvar ihjäl mig av den här bilden.

Raggar festen...


hemma igen

Man har ju inte känt äkta stank förrens man har varit i holmsund. Kom hem och gick på toa och nu ska jag sova. Bloggar bilder imorgon... eller någon annan dag.

god natt!

RSS 2.0