lite bättre men ändå bitter...

Idag är en vanlig dag. Eller det är torsdag. Hur fan kan det redan vara torsdag? Det innebär att jag snart varit borta i en vecka. Känns som om dom här dagarna har gått jävligt fort. Och jag har ändå inte gjort nåt.

Imorgon ska Rune från hjälpis komma och ta min permo så jag blir sängbunden i morgon förmiddag. Ska bli skönt att få tilt igen. För min röv... OMG! ondare än vanligt.

Har lite lätt ångest över att jag inte tränat på ap-länge. Det ligger högt på priolistan över saker jag ska göra när jag kommer hem. Just ja.. Jag vet inte om jag sagt det men jag har fått en akut tid för att kolla upp min gamla pump. Det faktum att jag haft hjärtsnörf i hundra år beror inte bara på att jag jämt är arg. Så lite läskigt att kolla upp det. Tänk om jag faktiskt fått en hjärtinfarkt som jag skämtat om. Men det tror jag inte. Jag misstänker att det bara är stress och träningen som gjort det till problem.

Nu ska jag meka bil tror jag... Om jag kan få Hube att sluta plugga en stund. Hon börjar likna en häst mer och mer för varje dag som går. MOUAHAHAHAHAAA!

any day now...

Jag funderade lite idag på om jag någon gång kommer att sluta att vara arg och bitter. För att jag börjar hamna i ett moment 22 och jag känner att jag blir bitter på att vara bitter. Det stör mig så då tänker jag att det även stör andra. Men hur bryter man cirkeln. Om "folk" skulle sluta vara så in i helvete jävla dumma i huvudet så skulle jag ju slippa bli så jävla förbannad att jag får hjärtsnörf varenda jävla dag. Om "folk" någon förbannade gång skulle våga säga vad fan problemet är istället för att tassa runt  med sina äckliga jävla svansar mellan benen så skulle man ju kunna lösa problemen istället för att... AAAAAAHHH! Se nu blir jag arg igen. Dessutom ringde vår jävligt "kompetenta" chef idag och höjde mitt humör. Eller det var ju exakt motsattsen jag menade.

När får jag vara glad och bekymmers fri? När får jag vakna och känna att det är ett bättre alternativ att kliva upp och leva än att ligga kvar och dö? När får jag älska vem jag vill? När får jag bli älskad och accepterd för den jag är? Är det så jävla konstigt att jag är bitter egentligen? Hur länge är det kvar till fas 2:2?Btw... Hur kan det vara så skönt att vara borta när jag så gärna vill åka hem?

Och till Anne-Mia. Jag har kollat på mammas facebook idag. Tycker det var fasligt lite kort på din lillakorv. Du får lägga upp några innan helgen så hinner jag se dom innan jag drar tillbax till umeå.

Öster-jävla-sund

Nu sitter jag hemma i mammas kök och snorar med en handduk på huvudet. Varför handduk? För att jag har duschat. Varför snora? För att jag håller på att frysa ihjäl här. Men jag har lyckats få  upp värmen inne i sovrummet till 29 grader. Yammo! Eller... Tummen upp på det. =)

När jag åkte ner så ringde min gamla barndomsvän från sundsvall. Jag har alltid kallat henne för Ankan men hon gar blivit vuxen eller nåt nu och kallas för Ica. Det är en ordentlig omställning för mig. Men jag ska göra mitt bästa. Funderar på att hälsa på den gamla räkan innan jag åker tillbax till umeå iaf.

Och på tal om hälsa på så måste jag hålla med Minna. Det är fan inte alls lika roligt utan dig här. =) Men det är ändå hemma på något sätt. Och det är inte bara dig jag saknar när jag är här. ;0)

Nu ska jag.... Inte fan vet jag... Känner mig lite bitter.

tremble and fall

So, here we are now, it's like a curse
I see you shaking, hyper ventilating
A blow without a warning
This can't get any worse

You must remember to forget you ever knew me
You must remember to forget I was ever by your side
Remember to forget you ever got the razor flowers

Self-esteem is running low
Ran out of good times much too long ago


en kunglig start...

... En man med kavaj går in i en vapen/habby affär. Går direkt fram till disken där dom säljer gevär och ber om att få titta på en hagelbössa. Han beskriver vad han är ute efter, 20mm, gärna kortpipigt, mm. Mannen bakom disken svarar att han nog vet vad som skulle passa och ger över ett gevär till köpare för att han ska få titta lite närmare på det. Sedan vänder han sig bort för att ta fram ännu ett alternativ. Men kavajkillen har redan dragit fram en patron ur innerfickan och laddat geväret som han riktar under hakan och trycker av...

Det måste jag säga var jävligt kyligt. Alla kanske inte gillar sån humor, men det skiter jag i. Jag tycker att det var kungligt.


i mitt huvud...

Trodde att det var bara i mitt huvud som det var storm men jag hade fel. Ska det aldrig sluta snöa? Jag är grymt less på att det aldrig blir sommar. Tänk att kunna gå ut när man vill på dygnet utan att fastna i snö eller frysa ihjäl. Tänk att kunna ta en liten midnattspromenad utan att hela tiden tänka på att man håller på att gå åt på grund utan den förbannade kylan. SOMMAR NU TACK!

Idag har varit en ganska lugn dag. Jag har städat och tvättat lite och gått runt med min super snygga iPod och lyssnat på Freak Kitchen. Ljuvlig musik. Det är sånt man aldrig får nog av. Man kan höra en låt och när den tar slut får man nästan abstinens och vill höra den igen men då har nästa låt börjat och då är den helt gudomligt bra och så vill man bara höra den. Och så fortsätter det, skiva efter skiva.

Igår gick jag i ett dis. Känns som om jag tänkte på allt som hänt och jag undrar massa saker som jag nog aldrig kommer att få svar på. Hur kommer det sig att för varje steg som jag tar framåt hamnar jag längre bort? Mitt liv är inte vad jag vill att det ska vara. Jag är inte den jag vill vara. Kanske är just idag bara men jag känner att jag gör val hela tiden som inte gör mig glad. Men det är så svårt att ta avstånd...

Imorgon åker jag till Ö-sund och kollar läget. Men för att det ens skulle vara möjligt var jag tvungen att få xpert hjälp. MEEEEGA TACK TILL OLLE!!! Du räddade hela min semester med ditt permo-mek. TACK!

Och som en sista liten... Fy satan va jag är glad att jag är singel! =) Jag kan äta, sova, leka, spela, göra vad jag vill och jag behöver inte förklara/försvara mig för någon. HAHA!


just a taste


Rex 27

Äntligen lite dans, fylla, överjävligt mycket smink och hår spray. Det enda som fattas är Minna. Soon babe! Nu ringde det just på dörren så jag gissar att det är min partner in crime. =))

Hoppas alla får en bra kväll. Det tänker jag ha!

kanske...

Something takes a part of me.
Something lost and never seen.
Everytime I start to believe,
Something's raped and taken from me... from me.

Life's got to always be messing with me.
Can't they chill and let me be free?
Can't I take away all this pain.
I try to every night, all in vain... in vain.

Sometimes I cannot take this place.
Sometimes it's my life I can't taste.
Sometimes I cannot feel my face.
You'll never see me fall from grace

Something takes a part of me.
You and I were meant to be.
A cheap fuck for me to lay
Something takes a part of me.

~~KORN~~


livskris är inte rätt ord

Jag vaknade imorse av kaffe-görar-ljudet. SATAN! Jag hade somnat igår utan att ställa klockan så från att jag vaknade hade jag ca 40 minuter på mig att göra mig klar och sätta mig i bilen. Det vill inte säga lite det. I min jävligt långsamma värld så är 40 minuter jävligt kort om tid. Jag vill kunna gå på damernas, tvätta fejset, borsta gaddarna, smörja fejset, dutta deo aka mumma sig, dricka lite kaffe, sega lite, klä sig, sminka sig, fixa frillan, ta på ytterkläder, konstatera att man ser skabbig ut, ta på mössa, och sen gå ut till bilen och åka iväg. Allt detta får inte plats på 40 minuter. Bara morgonpinken tar ju för fan den tiden. Jag har hört att man fan inte ska stressa, då kan man få typ... problem. =)

Jaja, jag tog mig iväg iaf och det blev inte alls så sent som jag trodde. Så träffade jag Ia, känns bra att du mår bättre idag. Kramis kramis! =))

Efter det så träffade jag Kaina och Ture på stan och vi gick runt lite. Han tyckte att det var kallt. Det tyckte jag med. Och alla ville såklart träffa och klappa eller komentera. Inte så konstigt dock. Han är gryyymt söt. Nu är jag hemma igen och sitter och väntar på att åka på ett möte med någon ny "pärla" som vill ha jobb. Känns verkligen fantastiskt roligt att träffa ytterligare en person som sedan ska tacka nej. (ironi) Och jag älskar verkligen att få träffa nya människor och berätta intima saker om mig själv och mitt liv för dom. (fortfarande ironisk) Den bästa delen av det hela är att man inser att man gjort det helt i onödan. (jepp, ironin fortsätter)

Nu kan jag oxå berätta att jag ska åka bort. Vet inte hur länge eller xakt vart, men det blir väl spännande. =) Lovade iaf chefen att hålla mig innom sveriges gränser. Vi får väl se om jag kan hålla det. HAHA! Åker ner till ö-sund 28/3 och sen får vi se. Ska iaf bli ap-kul att träffa helge och hennes kristna dejt. Sen har jag en halv förhoppning om att få träffa Minna. Kanske måste åka och hälsa på henne om hon inte kan pallra sig upp. *hint*
Ser oxå fram emot att få lite häng tid med Streken och mina bror. Jepp jag sa mina bror. =) Alltså alla mina bror.

Annars då... Jag har problem!


Fy fan!

Jag hatar när mina vänner mår dåligt eller är sjuka. Hoppas att du mår bättre snart.
Syns imorgon!

KRAAAAAAM! ♥

habba habba...


Frustrerad!!!!


Sa ni nu då?!


wc3 nörderi...

Nu har jag lyckats dra ner Jenny i wc3 träsket oxå. Vi spelade typ en gång och sedan var hon fast. Och jag förstår det, för Legion is tha POO!

Annars är allt som vanligt fast inte allt. Jag tror på riktigt att jag har hamnat i klimakteriet. Ena stunden är jag överhettad och nästa är jag ledsen. Ena stunden är jag fokuserad och nästa är jag torr i munnen. Om det inte är klimakteriet vad kan det då vara??

Nu ska jag och Big K åka på maxi och köpa göttis. Inte för att jag egentligen bör äta mer gott denna veckan eftersom jag har  ätit Kainas kak-left-overs sedan i söndags. Det är nice med tårta men jag börjar bli lite less... Då kan man istället äta godis. =) haha...

Och detta leder mig in på mitt Mars-löfte som jag glömt att berätta om. Denna månad ska jag äta vad jag vill och jag tänker inte ens bry mig. Om jag vill äta vaxduk till middag och hallongrottor till lunch så gör jag det. Men nu kan jag i ärlighetens namn säga att jag inte vill äta varken vaxduk eller hallongrottor så jag fyller min mars meny med ganska mycket annat... Har varit omotiverat sugen på yoghurt på slutet. ;0)

Sons of anarchy! LOOOOOOOOVE IT!Till er som är dumma i huvudet och inte har sett det än kanske ändrar er nu när ni ser denna mumsbit. Han är blond och HET och han är huvudkaraktären... Men den mumsigaste... wait for it.... OPIE! Grrrr!Mouahahahahaaa!!! HETT! HETT! HETT!!!!

i'm blue...


TLLLÖÖÖÖTTT

Känns som om jag aldrig vaknar. Igår gick jag i en dimma hela dagen. Och det är trots att jag åkte och tränade. Idag ville jag inte ens kliva upp ur sängen, men nöden har ingen lag. Det var bara att masa sig upp. Jag ställde dock in mitt möte och funderar även på att hoppa träningen. Fast jag vill åka och träna... Hmm... Vi får se. Nu ska jag tvaga mitt fejs och borsta bort döden ur min mun. Så kanske jag kan käka lite lunch och sen bli lite piggare.  Känner mig lite depp...

Mmm.. Yoghurt!


RSS 2.0