mascara... mashmara

Jag har under nästan tjugo år av användning och tio år av starktberoende haft en stormig relation till mascara. Och jag tänkte att kanske kan någon få lite guidening genom mina många måååånga misstag. Jag har testat allt. Små, korta och tjocka fransar pryder kanten av mitt ögonlock. Med alla konstens regler har jah testat att få dem att se långa och lyxiga ut men inget har egentligen fungerat. Och på riktigt, alla vet väl att blåbär är så in i helvete nyttigt för kroppen så varför inte göra en mascara med blåbärs-någonting i? Ja det är ju en skit kass ide men men tydligen går några dumma jävla på det eftersom den där jäveln säljer som smör... just det, som smör.
Och sedan alla jävla idiot grejer... super-ultra-mega-x-tra-ordinära-maxade-förlängande-förtjockande-förstoppade och för att toppa skiten så har den ju så klart curly-effect. WHAT!
Jag kan bara säga att jag har en just nu som är super jävla bra som faktiskt blir svart, sitter hela dagen och inte kliar som ett jävla miffo. Och det är en helt vanlig jävla mascara. Typ steget upp nfrån dem där som fanns på sjuttio början på åttiotalet som man skulle spotta på. AND I FUCKING LOVE IT!!!!

Sug på den era jävla svartöge fascister.

ja just ja...

På mötet igår skulle vi planera inför jul och nyår. Och då fick jag frågan om jag skulle vara här och om jag skulle det, vad jag isf skulle göra? Och självklart har jag ingen som helst anning om vad jag kommer att göra om två månader. Vet ju knappt vad jag ska göra i morgon.
Vad ska alla andra göra?

Bjud mig. =)

när hade man lov sist?

Jag kan säga att sist jag hade novemberlov eller höstlov som det oxå kallas var för ca 10 år sedan. Galet. Det får mig oxå att inse att jag är väldigt gammal. Kanske att det då är dax för ett lov.
Så vad har jag gjort? Jag har jobbat lite och sedan har jag slappat och haft p-möte och i dag har jag varit irriterad, lättretad och funderat en hel del. Känns som om något i min vardag inte riktigt är som det ska. Som tex att jag känner mig stressad i kroppen hela tiden och har svårt att fokusera. Kanske att det bara är som det känns och att det blir bättre snart.

Nu tror jag att jag ska äta lite och sedan åka och träna. Men vem vet... kanske bara blir till att sitta kvar framför datorn och sega i några timmar.

laters....

stormare...

Ghaaa va less jag blir på dåligt väder. Kan solfan aldrig lysa? Oh no, I'm to good för att lysa on the jord. Satsiken.
Pratade just med min mamma, hon och mormor ska komma upp på onsdag. Mormor ska på lass, och mamma ska komma hit och hälsa på. Åker nog och hälsar på mormor oxå.

Jag vill att det ska bli sommar istället för vinter. År fruktat läääääääässssss på kallt.

kastar in en gammal bild oxå för jag har inget bättre för mig. =)


lördags ledig... phuu

ibland är det så jäääävla skönt att bara sjunka in i drömmen och sova halva dagen. Och sedan när man vaknar så kan man softa. Äta en gooood frulle och känna laxen. Har varit lite mycke på slutet.
Jag borde kanske göra massa saker idag med men jag orkar inte bry mig så därför gör jag inte det.

Igår gjorde jag mitt prov. Det är så jävla jobbigt att inte kunna bara göra något utan att få så enorm prestations ångest. Kan ju knappt sitta ensam hemma och sjunga med till radion utan att känna press nu för tiden. Iaf så gjorde jag det och det blev nog okej. Jag känner mig ganska övertygad om att jag fick godkänt men jag hoppas ju vid alla grekiska gudar att jag ändå ska få lite bättre än bara godkänt. Nu är det gjort iaf.

Ikväll ska jag..... Ingen aning, Kaina ska åka på firma fest med sin farsa så jag får stället för mig själv. Så jag kanske målar lite och ser film.

Simma lungt!

snart prov

På fredag är det ju som sagt prov på Antiken och medeltiden. Och just nu sitter jag och pluggar antiken, men det är ju som rena rama grekiskan. ORKA. Tror att jag måste ta en liten paus och göra något annat en liten stund. =) Ska på lektion ikväll och känner kansek att jag inte borde gå i tofflor och pj's. Och lite färg i trynet skulle nog inte skada.

jag hoppas att minna kommer upp snart... saknar dig biatch.... =)

old and tired...


bara en vanlig dag...

Idag har verkligen varit bara en helt vanlig dag, en sån dag när faktiskt inget ovanligt hänt. Jag vaknade klädde mig och försökte mig på ett smink projekt. Gick sådär. Åkte till skolan och gick igenom saker till provet på fredag och sedan så gick jag och köpte dukar. Har tänkt att måla en tavla till Minna, får se hur det går. så åkte jag hem och gick ut med kenny och nu sitter jag och bloggar och tittar på disney film. Ser typ disny,skräck, disney, skräck... osv.

Det får räcka för nu, men först vill jag bara skicka en tankte till alla anhöriga. Och säga adjö till Astrid. Det var ett rent nöje att träffa och få lära känna dig. Hoppas att du har fått komma till en bättre plats, det är du välförtjänt.i c u


måndagar...


just ja...

Igår var jag hemma typ hela dagen och pluggade, såg film och spelade massor med trummor. Och det var faktiskt så jävla skönt att känna att jag kunde göra det utan att det gjorde något. Men så blev jag på kvällskvisten lite sugen på kaffe. Och jag brukar ju inte dricka kaffe efter åtta... helst inte efter halv åtta för att vara på den säkra sidan. Men jag tänkte ändå ta en sov morgon så jag drack kaffe vid nio. Vid sextiden i morse kände jag att det kanske ändå skulle vara en bra ide att sova lite så då gick jag och lade mig.

note to self..... Kaffe kommer att bli min död. =)


why?

för varje stråle sol som träffar mig faller ett ton regn. För varje gnutta av glädje och sorglöshet så hopar sig problem likt myror kring socker. Och det värsta av allt är att det inte bara är för mig som det är tungt just nu. Alla sitter vi i samma skit och luktar röv. Så frågan är då... vad ska vi göra åt saken? Ska vi göra något?

Är det inte lättast att bara fortsätta stinka?

Under ytan...


såååå fuuuuucking tröööött.

Satt och skulle göra min läxa och det gick ganska bra tills jag helt plötsligt insåg att jag nickat till. Känns kanske lite olönt att fortsätta plugga då.
Har varit fullt upp hela dagen. Började som sagt med M.U.S och sedan hade jag en anstälningsintervju och sedan hem och käka middag. Så åkte jag och hämtade ett paket från Mary Kay och sedan så fixa lite med nya produkterna. Det var jätte kul att se hur dem nya produkterna såg ut. Jag är oxå väldigt nöjd med min hudsalva. Lukta muuuums. =)
Sen hade jag min första sånglektion med en ny lärare. Lite kristen... eller lite, hon hade flyttat till umeå för att starta en kyrka i mitt fucking kvarter dessutom. Inte faen vill man väl ha en kristkavalkad i närheten. Får man ju onda blickar när man måste gå och köpa sin bakis dricka på söndagarna.
Iaf, det blir nog bra med sången även fast hon nog själv kände att hon tagit sig lite vatten över huvudet när hon träffade mig. =)
Slutadr min lektion kvart i nio så då skyndade jag hem för att se på greys. Och då hade min bästa bästa svarta Sara gjort mat.. eller ännu bättre pubtallrik. Jippi,. =) SUPER TACK!

Och sedan har jag ju som sagt försökt att plugga lite oxå. Kanske hinner läsa lite imorgon innan jag ska på skolan. (vi vet alla att det inte kommer att ske.)


laters...

från helgen....


make me up...

Blev fixad av Olle på Makeup Store idag. Jävligt lärorikt. Där kan vi snacka om en kille/man som vet stuff.
Tycke själv att det blev jävligt bra, och nu vet jag skillnaden på att sota och att konverteringssota. Vet du? =)
RSS 2.0